IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

    Води му се земен пълномощник .
    Може да имат проблеми с комуникацията - я някой циклон, я антициклон и смущението готово.

    П.П. Забравих да ти пиша - Баце силно ни заподозря вчера. На 84% е сигурен, че с теб сме едно лице с два ника
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

    Коментар


    • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
      Кой това? Пешето?
      Пешо е нечетен мъж и знае пространно основните бг пророчества. Не се еб..вай с него. Че може и прав да излезе. Ние се бъзикаме, но процесът не е приключил въобще.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

        Тънъмънчева тва козата е много отвратително животно млякото му смърди та се не трае унищожава горите.Отде се взе по нашите земи...Козе месо или мляко не съм консумирал през живота си.За мен изключително противно.Не случайно има лаф не пускай софиянец коза и циганин в двора си след тях и трева не никне
        Пеше, козето сирене било деликатес. На нас с теб явно вкусовете ни са тотално сбъркани.

        Дядото на съпруга ми казваше, че козата била изключително чисто животно. Не може да я накараш да яде сено, което са настъпвали овцете или да пие вода от ведрото, от което е пило магарето. Аз нямам преки наблюдения върху тоз добитък.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

          Води му се земен пълномощник .
          Кой това? Пешето?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

            https://www.acc.org/~/media/665AFA1E...14BE8D1213.pdf

            Още един, този за съжаление е платен.

            https://www.medscape.com/viewarticle/925244
            Втория линк е преразказ на първия. В който абсолютно никъде не се казва че при "повторно заразяване убива с инфаркт". Пише това което отдавна се знае - хроничните болести, включая и сърдечни са сериозен рисков фактор, както при този така и при останалите грипове. И близо половината от хората в болниците са с такива хронични болести. Сега въпросът е, нарочно лъжеш за да всяваш паника, не знаеш английски или просто си изкопирал нещо от фейцбука което звучи достатъчно страшно.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
              Много спешна информация, корона вируса при повторно заразяване убива с инфаркт.
              А ако не стане пробва с инсулт


              Днес се заговори отново за вторичното заразяване. След като има толкова случаи явно не е от погрешно тестване.


              Като на виден апокалиптик веднага ми хрумна, че може би част от "излекуваните" не са излекувани, а вирусът се e покрил временно, подобно на HIV, И не става дума за повторно заразяване изобщо.


              Някой с познания по биология или медицина би ли изказал мнение?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                Не разбрах папата какво общо има с Господ?
                Води му се земен пълномощник .

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

                  Every school in Japan will shut from Monday in an unprecedented move that will affect 13m pupils and leave parents scrambling to find childcare as the country steps up its fight against the coronavirus.

                  Prime minister Shinzo Abe urged all schools to close — a de facto order from the central government — until the end of the spring break on April 8 in an attempt to reduce social contact and halt the spread of the virus.

                  The order brings Japan closer to total shutdown and will hit an economy already on the brink of recession as millions of parents are forced to take time off work to look after their children.




                  Japan now has a total of 175 domestic cases of the virus spread across 19 prefectures. In many cases, the route of infection is unknown and government advisers believe domestic transmission is taking place. There are a further 14 cases of Japanese citizens who have been evacuated from Wuhan in China, the epicentre of the coronavirus.

                  https://www.ft.com/content/957bf9f6-...8-dd0f971febbc
                  Това е сериозно.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                    Индийците са си привикнали на техните гадости, ако им дойде корона вируса ще се натръшкат за нула време. Друг е въпроса, че в Индия е по-топло и може това да ги спасява от бързо заразяване. Поради същата причина вероятно в Сингапур вируса се разпространява бавно.

                    Никой не може да има по-силен имунитет срещу нещо което никога не е срещал. По твоята логика излиза, че хората които никога не си мият ръцете имат най-силния имунитет. Хората които непрекъснато са изложени на бактерии и вируси страдат, но не им личи до момента в който не развият някое друго заболяване. Ниската хигиена може да доведе до заболявания които на пръв поглед нямат нищо общо с хигиената, но е така.
                    Може да си прав. Аз не съм лекар, а прост биолог
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

                      Ми естествено че си наивен, как иначе да го кажа по-меко? Това което твърдиш е че "юнака" е "познал" за грипа. Е, той му викал птичи и то грип идва всяка година ама ще му пишем точка. В другия си пост твърдиш че е "познал" за студа през февруари. Февруари, който сигурно беше най-топлия през целия ми живот. Като си готов да изкривиш фактите за да ги нагодиш към прогнозите, кво друго да кажа освен че си наивен.

                      И не се подценявай толкова. Много лесно и ти можеш да познаваш. Примерно кажи че Бойко ще уволни поне един министър, ще има забавяне при тол системата и балкански поток, Радев ще продължи да е в конфликт с премиера, ще има терористичен акт в Западна Европа и много хора ще умрат от коронавируса. Дотук имаш гарантирани 100% и можеш да вкараш малко по-невероятни събития - примерно война между Индия и Пакистан, Иран взривява Белия Дом...развихри си фантазията.
                      Това ясно че грипа идва всяка година ясно е и че има зима през февруари ясно е и че министри биват уволнявани....Но човекът не казва ще има грип само той говори нещо за границите.И не е доктор нито учен.Отде да знае че е корона вирус...Аз например съм пълен невежа в областта на вирусите и медицината за пръв път чувам за такъв вирус.Поне така си мисля ще поживеем ще видим все пак е прогнозирал и други неща...Времето ще покаже.Според мен не е лошо човек да надава ухо и да слуша какво казват но пък чак такива хора да определят постъпките и поведението или начина на живот на човек абсурд.Не съм фен на баячки гледачки астролози нумеролози и други подобни особено на разни наследнички на Ванга..

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

                        То не е за смях, ама ако папата вземе та се тръшне дали ше се приеме това за сигнал че папата е много грешен или че католицизма е грешната религия
                        Или че Господ ни наказва за високомерието ни ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                          Приятел ти си изпаднал в паника.Успокой се няма да умреш сега.Честно не те разбирам...Смъртта е сигурна за всички ни рано или късно идва при всеки от нас.Не ние нито управляващите ни решават кога да умрем..Живей разумно и спокойно ще вземе да умреш от страх.

                          Мислиш се че ме интересува за мен?! Мислиш, че аз се страхувам? Просто другите хора го подценяват това нещо, подиграват се... абсолютно здрави хора по света се разболяват от коронавируса и умират, а повечето хора в България си мислят, че ще натръшка само старците и че това е поредния грип. Няма да се лекуват изобщо и ще чакат да им мине, както другия грип и един ден просто ще умрат от инфаркт, защото медиите си умряха на ината и успяха да убедят повечето хора, че това е грип. Някой виждал ли е болен от грип млад човек да падне и да умре... от инфаркт.

                          Както и да е продължавайте да си го подценявате, щом така ви харесва и си мислете, че ме е страх за собствения ми живот.

                          На мен ми е напълно ясно че управниците гледат на народонаселението като на стадо, но просто за последен път го пиша, стадото ще измре от тоя коронавирус, преди да си е създало имунитет.

                          Сега се оттеглям, следващият път ще пиша когато всички тук се паникьосате и аз ще дойда да ви успокоявам тогава, да не се страхувате чак толкова много, то все пак е "само" вирус.
                          Last edited by Xman1; 27.02.2020, 16:48.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                            Тънъмънчева тва козата е много отвратително животно млякото му смърди та се не трае унищожава горите.Отде се взе по нашите земи...Козе месо или мляко не съм консумирал през живота си.За мен изключително противно.Не случайно има лаф не пускай софиянец коза и циганин в двора си след тях и трева не никне
                            Пешо, лафът е не пускай комунист, коза и циганин в двора си, все някаква поразия ще ти направят.
                            Партия была, есть и будет есть!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                              Мда, Киро Гела под карантина, Боко - и той, и държавата се е оправила за нула време
                              Е тука не мога да не се съглася с тебе.

                              Коментар


                              • Greece Rocked by Surge in Coronavirus Cases

                                Greece recorded three cases of coronavirus, one in Athens and two in Thessaloniki, forcing authorities to cancel all festive activities relating to "Apokries"

                                Коментар

                                Working...
                                X