IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, не, де, само 55 %. Обаче Швеция е 2.5 пъти.
    Сутринта Франция бяха с 18.......Сега са 38.

Коментар

Така се трупа мъдрост. Гледаш будалите и се учиш да не бъркаш като тях. А колкото ти е писано, толкова. Нема да спориш с Всевишния.
      На 90 мъдрост е най малкото дето ще ми трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Е стана весело айде наздраве
        Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Това искрено ме развеселява....Да попитам след като всички останали сме измрели тока за какво ти е?Изобщо за какво ти е да си жив????Ти явно гледаш разни американски откачалки по джиографика и приемаш това истина.....60 киловата дизелов генератор????Ба си
          Нито едно от тези неща не съм си ги купувал с цел постапокалиптичен сценарий. Купувани са само и единствено с цел повишаване на жизнения стандарт - мога да си го позволя. Събитията от последния месец обаче ме накараха да осмисля ситуацията от друг ъгъл и да осъзная, че много от наличното има двойна употреба и в случай на нужда ще ми е от голяма полза.

Например китайската запалка от 4 долара, която пали цигарите ми посредством 2 кръстосани дъги, всъщност представлява високоволтов генератор с напрежение 20 000 волта, който може да се използва като детонатор или като енергиен източник за високоволтова ограда.

Или пък например радиоуправляемите модели на самолети и дронове могат да носят малка газова бутилка за къмпинг, която може да се взриви дистанционно върху нападащата банда.
          Last edited by Mateev; 27.02.2020, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
            Франция днес е с над 100% нагоре........
            Е, не, де, само 55 %. Обаче Швеция е 3.5 пъти.
            Last edited by Trakatrak; 27.02.2020, 22:35.

Коментар

Чети, ма, Лалке, пише да оглеждаш, а не да водиш.
              Е стана весело айде наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Тия числа ми се струват фундаментално погрешни. Вероятно има огромна разлика в реалния брой на заразените.
                Възможно е. Но това ни поднасят.

Коментар

• Франция днес е с над 100% нагоре........Германците също напредват с добро темпо.Очаквам скоро и в двете страни голям ръст................
                  Last edited by Hermes73; 27.02.2020, 22:15.

Коментар

В Иран е трагедията - всеки десети умира. Докато в Корея 1 на 140.

Тия числа ми се струват фундаментално погрешни. Вероятно има огромна разлика в реалния брой на заразените.

Коментар

В Иран болните са хиляди, просто не ги знаят къде са и колко са. И там смъртността едва ли е повече от 2 на сто. По вероятно 1 на сто. Простто си нямат идея че някой е болен докато не е вече в сериозно състояние

Коментар

• Бреех, тая корона, колко стари никове изкара..., не е истина... )))))))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          Италия - 180 нови днес, 5 умрели.
                          Мислят да отварят почти всички училища в понеделник,Катедралата я отвориха днес в Милано.
                          Тия ще задминат Корея до понеделник.
                          Япония и Корея от утре затварят ВСИЧКИ училища.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Чак в погребални бюра не, но за един постапокалиптичен сценарий от години имам подготвено това-онова. Например имам скътано малко физическо злато, няколко пушки, пистолет, боеприпаси, ножове, арбалет. Нещо повече - в имота си имам собствена енергийна система (фотоволтаици), както и собствено водоснабдяване (сондажи). Имам и и 60 kW дизелов генератор, и няколко тона нафта за него, закопана в резервоари под земята. Оградата на имота ми е електрическа, като това е направено заради мечки, но нищо не ми пречи по жиците вместо безопасни кратки импулси да пусна високо напрежение с голям ток (мощност).

Като цяло наистина съм в състояние да оцелея доста време, без въобще да се възползвам от която и да било екстра на цивилизацията. Не завися от ток, вода, горива и донякъде мога да се отбранявам, ако се появят постапокалиптични въоръжени банди. Мога да си сея в имота различни видове зеленчуци (имота ми е 40 декара), мога да си гледам различни видове домашни животни, имам си и овощна градина със стотина дръвчета, имам си и пчелин, и дето се казва с години мога да стоя вътре в границите на електрическата ограда, без да се налага да я напускам за каквото и да било.
                            Това искрено ме развеселява....Да попитам след като всички останали сме измрели тока за какво ти е?Изобщо за какво ти е да си жив????Ти явно гледаш разни американски откачалки по джиографика и приемаш това истина.....60 киловата дизелов генератор????Ба си

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

какви мадами на 90 бе, къде ти е акъла. На 90 ще си увъртян в памперсите....мадами щял да води. ...
                              Чети, ма, Лалке, пише да оглеждаш, а не да водиш.

Коментар

• Италия + 180 нови днес, 5 умрели.
                                Мислят да отварят почти всички училища в понеделник,Катедралата я отвориха днес в Милано.
                                Тия ще задминат Корея до понеделник.
                                Япония и Корея от утре затварят ВСИЧКИ училища.
                                Германия +14
                                Франция +20
                                Last edited by hazard; 27.02.2020, 22:30.

Коментар

Working...
                                X