Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Така се трупа мъдрост. Гледаш будалите и се учиш да не бъркаш като тях. А колкото ти е писано, толкова. Нема да спориш с Всевишния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Това искрено ме развеселява....Да попитам след като всички останали сме измрели тока за какво ти е?Изобщо за какво ти е да си жив????Ти явно гледаш разни американски откачалки по джиографика и приемаш това истина.....60 киловата дизелов генератор????Ба си
Например китайската запалка от 4 долара, която пали цигарите ми посредством 2 кръстосани дъги, всъщност представлява високоволтов генератор с напрежение 20 000 волта, който може да се използва като детонатор или като енергиен източник за високоволтова ограда.
Или пък например радиоуправляемите модели на самолети и дронове могат да носят малка газова бутилка за къмпинг, която може да се взриви дистанционно върху нападащата банда.Last edited by Mateev; 27.02.2020, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеФранция днес е с над 100% нагоре........Last edited by Trakatrak; 27.02.2020, 22:35.
Коментар
-
Чети, ма, Лалке, пише да оглеждаш, а не да водиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Тия числа ми се струват фундаментално погрешни. Вероятно има огромна разлика в реалния брой на заразените.
Коментар
-
В Иран е трагедията - всеки десети умира. Докато в Корея 1 на 140.
Тия числа ми се струват фундаментално погрешни. Вероятно има огромна разлика в реалния брой на заразените.
Коментар
-
В Иран е трагедията - всеки десети умира. Докато в Корея 1 на 140.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеИталия - 180 нови днес, 5 умрели.
Мислят да отварят почти всички училища в понеделник,Катедралата я отвориха днес в Милано.
Тия ще задминат Корея до понеделник.
Япония и Корея от утре затварят ВСИЧКИ училища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Чак в погребални бюра не, но за един постапокалиптичен сценарий от години имам подготвено това-онова. Например имам скътано малко физическо злато, няколко пушки, пистолет, боеприпаси, ножове, арбалет. Нещо повече - в имота си имам собствена енергийна система (фотоволтаици), както и собствено водоснабдяване (сондажи). Имам и и 60 kW дизелов генератор, и няколко тона нафта за него, закопана в резервоари под земята. Оградата на имота ми е електрическа, като това е направено заради мечки, но нищо не ми пречи по жиците вместо безопасни кратки импулси да пусна високо напрежение с голям ток (мощност).
Като цяло наистина съм в състояние да оцелея доста време, без въобще да се възползвам от която и да било екстра на цивилизацията. Не завися от ток, вода, горива и донякъде мога да се отбранявам, ако се появят постапокалиптични въоръжени банди. Мога да си сея в имота различни видове зеленчуци (имота ми е 40 декара), мога да си гледам различни видове домашни животни, имам си и овощна градина със стотина дръвчета, имам си и пчелин, и дето се казва с години мога да стоя вътре в границите на електрическата ограда, без да се налага да я напускам за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
какви мадами на 90 бе, къде ти е акъла. На 90 ще си увъртян в памперсите....мадами щял да води. ...
Коментар
-
Италия + 180 нови днес, 5 умрели.
Мислят да отварят почти всички училища в понеделник,Катедралата я отвориха днес в Милано.
Тия ще задминат Корея до понеделник.
Япония и Корея от утре затварят ВСИЧКИ училища.
Германия +14
Франция +20Last edited by hazard; 27.02.2020, 22:30.
- 1 like
Коментар
Коментар