Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха тва кат в оня виц дето полицай хванал циганин да крадне железа и отишли у тях на проверка.Гледа полицая една релса и пита манго отде тая релса?Не знам отговорил той детето я донесе.Манго тая релса тежи два тона не ме лъжи а циганина вика ми то детето отде да знай че тая релса тежи два тона взе я и я донесе
Коментар
-
И тука понеже и да ти завят ти си продължаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
В Инвестора добра дискусия се получи. Щото сме спекуланти и спекулираме с фактите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Няма друго място където да си говоря с хора за коронавирус Всички други веднага ми заявават да млъкна веднага
- 1 like
Коментар
-
При мен излизат 28 от тях 10 нови. Може да е грешка от различните таблици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Няма друго място където да си говоря с хора за коронавирус Всички други веднага ми заявават да млъкна веднага
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Откъде иранците да знаят колко заразени имат? Информацията за умрели и оздравели също не е жялязна, но ми се струва несравнимо по-достоверна. А виж корейците знаят всичко със сигурност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На 90 мъдрост е най малкото дето ще ми трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеБреех, тая корона, колко стари никове изкара..., не е истина... )))))))))))))))
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Сутринта Франция бяха с 18.......Сега са 38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Откъде иранците да знаят колко заразени имат? Информацията за умрели и оздравели също не е жялязна, но ми се струва несравнимо по-достоверна. А виж корейците знаят всичко със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Нито едно от тези неща не съм си ги купувал с цел постапокалиптичен сценарий. Купувани са само и единствено с цел повишаване на жизнения стандарт - мога да си го позволя. Събитията от последния месец обаче ме накараха да осмисля ситуацията от друг ъгъл и да осъзная, че много от наличното има двойна употреба и в случай на нужда ще ми е от голяма полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Нито едно от тези неща не съм си ги купувал с цел постапокалиптичен сценарий. Купувани са само и единствено с цел повишаване на жизнения стандарт - мога да си го позволя. Събитията от последния месец обаче ме накараха да осмисля ситуацията от друг ъгъл и да осъзная, че много от наличното има двойна употреба и в случай на нужда ще ми е от голяма полза.
Коментар
-
Възможно е. Но това ни поднасят.
Коментар
Коментар