IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Предполагам по-скоро че спекулантите имат по-здрава психика и по-лесно приемат и неприятни факти без да изпадат в отричане или да влагат кой знае колко лични емоции. Пък и тук има доста сериозна концентрация на апокалиптици, което също допринася да става дискусия
    Ами, като си губил и печелил многократно, навикваш на обратите на съдбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ха ха тва кат в оня виц дето полицай хванал циганин да крадне железа и отишли у тях на проверка.Гледа полицая една релса и пита манго отде тая релса?Не знам отговорил той детето я донесе.Манго тая релса тежи два тона не ме лъжи а циганина вика ми то детето отде да знай че тая релса тежи два тона взе я и я донесе
      Затова трябва се ограмотяват. Да не се изкилят. Че после ще ни обвиняват, дето нарочно сме утежнили релсите.

Коментар

И тука понеже и да ти завят ти си продължаваш.
        Ми тя темата е за това Но ако никой не пишеше и аз нямаше да има с кого да си говоря

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

В Инвестора добра дискусия се получи. Щото сме спекуланти и спекулираме с фактите.
          Предполагам по-скоро че спекулантите имат по-здрава психика и по-лесно приемат и неприятни факти без да изпадат в отричане или да влагат кой знае колко лични емоции. Пък и тук има доста сериозна концентрация на апокалиптици, което също допринася да става дискусия

Коментар

Няма друго място където да си говоря с хора за коронавирус Всички други веднага ми заявават да млъкна веднага
            И тука понеже и да ти завят ти си продължаваш.

Коментар

При мен излизат 28 от тях 10 нови. Може да е грешка от различните таблици.
              Може.Аз гледам таблицата която качи Xmen1 .

Коментар

Няма друго място където да си говоря с хора за коронавирус Всички други веднага ми заявават да млъкна веднага
                В Инвестора добра дискусия се получи. Щото сме спекуланти и спекулираме с фактите.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Откъде иранците да знаят колко заразени имат? Информацията за умрели и оздравели също не е жялязна, но ми се струва несравнимо по-достоверна. А виж корейците знаят всичко със сигурност.
                  Ха ха тва кат в оня виц дето полицай хванал циганин да крадне железа и отишли у тях на проверка.Гледа полицая една релса и пита манго отде тая релса?Не знам отговорил той детето я донесе.Манго тая релса тежи два тона не ме лъжи а циганина вика ми то детето отде да знай че тая релса тежи два тона взе я и я донесе

Коментар

На 90 мъдрост е най малкото дето ще ми трябва
                    Именно, тя затова тогава идва.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                      Бреех, тая корона, колко стари никове изкара..., не е истина... )))))))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Сутринта Франция бяха с 18.......Сега са 38.
                        При мен излизат 28 от тях 10 нови. Може да е грешка от различните таблици.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Откъде иранците да знаят колко заразени имат? Информацията за умрели и оздравели също не е жялязна, но ми се струва несравнимо по-достоверна. А виж корейците знаят всичко със сигурност.
                          Ъхъ... така си е. Рискове на статистиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Нито едно от тези неща не съм си ги купувал с цел постапокалиптичен сценарий. Купувани са само и единствено с цел повишаване на жизнения стандарт - мога да си го позволя. Събитията от последния месец обаче ме накараха да осмисля ситуацията от друг ъгъл и да осъзная, че много от наличното има двойна употреба и в случай на нужда ще ми е от голяма полза.
                            Добре обаче пак не разбирам защо генератора е 60 киловата басейн ли ще топлиш????

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Нито едно от тези неща не съм си ги купувал с цел постапокалиптичен сценарий. Купувани са само и единствено с цел повишаване на жизнения стандарт - мога да си го позволя. Събитията от последния месец обаче ме накараха да осмисля ситуацията от друг ъгъл и да осъзная, че много от наличното има двойна употреба и в случай на нужда ще ми е от голяма полза.
                              Пак добре, че не са те обрали.

Коментар

Възможно е. Но това ни поднасят.

Коментар

Working...
                                X