Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
E то пък голяма работа, гоеорим си. При нас са три дена съвещания, консилиуми, планове за действие, степени на тервога, мерки и теглилки, аварийни режими на работа и кво ли още не. Като не се приказва за проблемите и те престават да съществуват ли?! Всичко е управление на рисковете и предварителна подготовка.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Когато едно време се занимавах с моделизъм, много често казвах, че моделистите са като рибарите - лъжат, че се късат. И докато рибарите разперват двете си ръце, за да покажат колко големи риби са уловили, моделистите лъжат с цели километри, за да покажат колко са им добри .... акумулаторите.
След това дойде пчеларския форум, и аз си модифицирах меннието, а именно че пчеларите са най-големите лъжци, и слагат в малкия си джоб както моделистите, така и рибарите.
А сега съм във финансов форум, и вече смело мога да твърдя, че трейдерите бият всички без изключение по количство и качество на лъжите, които плещят. И това е обяснимо - все пак те по презумпция са финансовия елит на нацията, така че имат както акъла, така и потенциала да лъжат умно, интелигентно и в големи размери.
Хайде наздраве, пък короната с нас или без нас (става върос за лъжите) ще направи това, което си е решила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеЕдиния чертае-ще вървят и ще падат и смърт сее.Другия щял да носи с дрон и да взривява,дистанционно.третия се окопал,четвъртия го напада да го превземе
Равен,драсни 2 реда в найса стига си сял тука.
След,като почетох и помислих реших.Ако излезе нещо по сериозно от прилепското и ми се мернете ще ви очаткам преди да сте ме взривили дистанционно
П.С ще ви позная по глупостите,които ще ръсите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТемата е за карантина, моля санитарните лица да влязат в пълна хазмат екипировка и с найлоновите чували и директно към крематориума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Няма друго място където да си говоря с хора за коронавирус Всички други веднага ми заявават да млъкна веднага
Коментар
-
Единия чертае-ще вървят и ще падат и смърт сее.Другия щял да носи с дрон и да взривява,дистанционно.третия се окопал,четвъртия го напада да го превземе
Равен,драсни 2 реда в найса стига си сял тука.
След,като почетох и помислих реших.Ако излезе нещо по сериозно от прилепското и ми се мернете ще ви очаткам преди да сте ме взривили дистанционно
П.С ще ви позная по глупостите,които ще ръсите.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
- 2 Харесвания
Коментар
-
В кръга на майтапа искам да кажа, че в имота си имам дори и 20-30 диви заека, които не ми пречат, и които се плодят и размножават по свое усмотрение. Периодично си организират състезания по надбягване с моето куче, а аз стоя отстрани и се кефя да гледам кой ще е победителя. Това винаги е заека, но кучето не го знае това, и винаги се опитва отново и отново.
Та ако стане постапокалиптичен сценарий, само трябва да извадя от мазата арбалета и ......... и много обичам заешко, сготвено по правилния начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеНаздраве за корона виросаааааааа. Хаоххохоххохоххоххохохх. По голямата изненада тепърва предстои сега само ви замазват очите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Добре обаче пак не разбирам защо генератора е 60 киловата басейн ли ще топлиш????Last edited by Mateev; 27.02.2020, 22:40.
Коментар
Коментар