Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
https://www.investor.bg/ikonomika-i-...gariia-299463/
На брифинга имаше въпроси, свързани с притесненията на личните лекари, които не разполагат с достатъчно предпазни средства – маски и ръкавици.
По думите на участниците от щаба личните лекари трябва да намерят начин да се снабдят, тъй като снабдяването със защитно облекло от страна на държавата било съсредоточено основно към сухопътната и въздушната граница и върху спешните екипи, които евентуално ще поемат хората със симптоми.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеПомияр е stray dog не straw dog.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бе човек направо ме побърваш....Да живея дълго да погреба жена си приятелите дори децата за да вида труповете на враговете....Това не го разбирам...Аз врагове нямам не се бия и не водя войни с никого...Представям си на 90г как водя мадамите.....Боже Боже живот ли беше да го опишеш....У село един глупав дядо втората жена го изгони исинът му също и той тръгна по циганки.Накрая циганите му взеха всичките пари и къщата сега живее в една барака на край село бетер циганска колиба....То Господ кат ти вземе акъла....ма хора всякакви.А и не вярвам на тая възраст да е направил нещо освен да олигави циганката или най много да му е мляскала полуживата пишка....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеИмаш само един пропуск и той е в черничкото
Твоето .... донякъде е ........... доникъде
Ще дойда с 5 човека и ще те превзема за 24 часа ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Всичко , което си направил и скътал , ще стане мое .....
Например във бита има много стоки, които могат да се ползват с двойно предназначение. Какво ще кажеш за направата на взривни вещества от материали, купени от ширпотребата. Или пък за една обикновена нарезна ловджийска пуша, но оборудвана с оптически прицел, лазерен мерник и уред за нощно виждане. Или пък за най-обикновени радиоуправляеми модели на самолети, хеликоптери и дронове с FPV (камери на борда), каквито покрай моделизма сигурно имам десетки. Все дреболии, разрешени от закона, но с малко повече познания могат да станат много опасни оръжия с голям обсег на действие. Надявам се никога да не се стига до това, но знае ли човек .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Старост - нерадост. Но барем ще се нагледаш как по реката отминават труповете на враговете ти. Всичко е до състояние на душата. Ако си депресиран и черноглед вегетарианец-въздържател, за какво да живееш? Затова се смей, весели, пий, похапвай и оглеждай младите мадами, дето вече не ги можеш. И със самоирония се радвай на живота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Май завист ви гони. Ако се е приготвил както пише ще изкара месеци, та и години. Кой ще го превзема за 24ч след като е пълно със сочни, невъоръжени мишени?
Ама темата много се раводнява по този начин. Дали да не се съсредоточим върху реални, случващи се събития, с лек уклон към апокалиптика вместо да се подготвяме за постапокалиптичното? Нещо и за втори сезон да остане
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това не бях го чувала. Трябва да намекна на колежката да се прехвърли от златно мляко на златен мед. Тез индийци само злато им главите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Trak, от мен да знаеш, няма "сламени кучета" - много ти е буквален превода, строо дог означава помияр Погарничния инцидент или петричкия инцидент, както го наричаме ние, от 1925 с маляките, на ингилизки е баш така - строо дог инсидент.
матеев, аз съм по-добре подготвен от теб - при баща ми и бащата на жена ми има поне половин тон ракия - ще се правя бартер до дупка Помисли си за баса - 200 кинта в продукти след 6 месеца направо ще те направят милионер. Апокалипсисът иде, грешничци, покайте се, математично доказано е, че ще умрете, обречени стеLast edited by Trakatrak; 27.02.2020, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Написал го е ясно като и за малки деца. Май само ти не го разбираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Ще дойда с 5 човека и ще те превзема за 24 часа ,,,,,,,
Ама темата много се раводнява по този начин. Дали да не се съсредоточим върху реални, случващи се събития, с лек уклон към апокалиптика вместо да се подготвяме за постапокалиптичното? Нещо и за втори сезон да остане
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
В селото в което живея има много възрасти хора над 75-80 годишни.Повярвай ми не е чак толкова добре да поживееш по дълго...На много смърт ще се нагледаш да не дава Бог да деца....Внимавай какво си пожелаваш...На 85г не си представяй че ще живееш както живееш днес..А може и сам да останеш....Бог си знае работата да не се месим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Trak, от мен да знаеш, няма "сламени кучета" - много ти е буквален превода, строо дог означава помияр Погарничния инцидент или петричкия инцидент, както го наричаме ние, от 1925 с маляките, на ингилизки е баш така - строо дог инсидент.
матеев, аз съм по-добре подготвен от теб - при баща ми и бащата на жена ми има поне половин тон ракия - ще се правя бартер до дупка Помисли си за баса - 200 кинта в продукти след 6 месеца направо ще те направят милионер. Апокалипсисът иде, грешничци, покайте се, математично доказано е, че ще умрете, обречени сте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Златен мед - мед с куркума. Може и да помогне на паникьорите. Ако не ги предпази, поне ще ги подслади.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар