IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да, ама ще го разнесат наред, и могат да погинат нормални люде. Стига простотии, говорим за живота и здравето на много българи! Отделно, ви уйдЕ пикливата „икономика” и малоумните „инвестиции”.
    Без здрава икономика няма здрав народ. Бъзикаме се за ракията, но с реалната икономика не бива да се бъзикаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

За мен грипът все още е по-опасен. Но понеже няма как да го избегнем в световен мащаб, сме свикнали и примирили се. В момента има 44 хиляди болни от короната. Защо е тая истерия?
      Защо ако нямаше истерия и предпазни мерки можеше да са 44 милиона или па 440 милиона.

Ако се сблъскваш с нещо ново, не правиш сметки и сравнения със стари данни за някакво друго заболяване. А гледаш да направиш най-доброто на което си способен към момента. Статистиката после да я смятат историците.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Не ги гледай каквото ти говорят, а какво правят, ясно е, че ще лъжат до последно, никой няма да отцепва цели градове за няма какво. Хората са овце до последно мислят, че на тях няма да се случи, и после се насират. Ситуацията я следя от първите случаи в Китай, просто сме наколко месеца след тях.. нищо по-различно не ни очаква, дори по-лошо.
        На 1 400 милиона има 79 хиляди заболели - около 6 на 100 хиляди. Помисли! И това е в гъсто населена страна.

Коментар

Глей сега, перманентно пияните може и да не разберат за вируса. Един-двама на сто от тях може да отнесе без да знаят, че са потеглили. Но поне нема си отидат в ужас.
          Да, ама ще го разнесат наред, и могат да погинат нормални люде. Стига простотии, говорим за живота и здравето на много българи! Отделно, ви уйдЕ пикливата „икономика” и малоумните „инвестиции”.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Не ги гледай каквото ти говорят, а какво правят, ясно е, че ще лъжат до последно, никой няма да отцепва цели градове за няма какво. Хората са овце до последно мислят, че на тях няма да се случи, и после се насират. Ситуацията я следя от първите случаи в Китай, просто сме наколко месеца след тях.. нищо по-различно не ни очаква, дори по-лошо.
            Супер, ти ли продаде Спиди, че нали познаваше такива с милиони акции, сред които аз с моите 4 бройки не мога да се меря Или Спиди ще доставят с дронове и ще се качват здраво. Специално за теб мога да предложа 3 консерви с грах за 100 акции - и без тоа няма да ти трябват, щото са електронни и не стават и за кенеф папир при апокалипсис Наздраве
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

При истински апокалипсис златото е нормално да спихва щото не се яде и не е подходящо да се леят куршуми от него. В първия ден от апокалипсиса нивата на търговия почват от 2 гълъба за 5 патрона.
              А, добре (мерси за корекцията вчера за помиярите) - с ракия може ли да въртим бартер, или тя не става. Имам и две стаи с детски играчки - все за нещо ще стават. В краен случай ще ядем на жената обувките - питах я, каза, че всички са кожени Даже сега нов гардероб за тях щях да купувам, ма щом иде апокалипсиса, да взема да се запра, така и така ще ги ядем тези обувки
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груйо, брат, спиртът мори вироса САМО ПРИ ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ. Сиреч, ако е попаднал върху кожа, и бъде третиран със спирт. И става дума за сериозна концентрация. Вътрешно приет, за да го убие, ко центрацията би надвишила многократно 100% леталната за човек доза а, алкохолът срива имунитета при някакви прОмили. Така че, сори. Напиването, вжсъчетание с последващите пиянски глупости, не само не снижава, ами увеличава риска.
                Дано не си мислил сериозно онова, което си писал.
                Глей сега, перманентно пияните може и да не разберат за вируса. Един-двама на сто от тях може да отнесе без да знаят, че са потеглили. Но поне нема си отидат в ужас.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                  Повечето хора ще изкарат вируса без въобще да се сетят, че са заразени.
                  Не е вярно, всички правят плевмония, 80% кашлят като изроди, но се оправят, за другите трябват медицински грижи, а претоварването на здавната система ще се каже думата .. 5-10% ще са починалите.

Коментар

Груйо, брат, спиртът мори вироса САМО ПРИ ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ. Сиреч, ако е попаднал върху кожа, и бъде третиран със спирт. И става дума за сериозна концентрация. Вътрешно приет, за да го убие, ко центрацията би надвишила многократно 100% леталната за човек доза а, алкохолът срива имунитета при някакви прОмили. Така че, сори. Напиването, вжсъчетание с последващите пиянски глупости, не само не снижава, ами увеличава риска.
                    Разбира се, че се бъзикам - самата тема е спам, както и целият информационен поток напоследък, така че мога само и единствено да иронизирам нещата. А да, и да се хвана на бас, но Матеев не пожела да вържем бас, че в България ще има макс 200 починали от коронавирус до 30.06.2020 по официални данни. Апропо, поне толкова ще умрат в катастрофи дотогава
                    Пийте си ракията/уискито, гледайте си жените/мъжете и се кефете на живота. Ето, на мен ми падат акциите, от което съм загубил сигурно месечната заплата на Матеев в последната седмица (щото той дава по 2-3К само за ток, т.е. взема поне 10 пъти по толкова), ма не ми пречи - джос, както беше казал абеце-то по-назад в темата

Коментар

За мен грипът все още е по-опасен. Но понеже няма как да го избегнем в световен мащаб, сме свикнали и примирили се. В момента има 44 хиляди болни от короната. Защо е тая истерия?

Коментар

• Повечето хора ще изкарат вируса без въобще да се сетят, че са заразени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Никой не го раздува, просто хората се опитват да предупредят, за да сме в готовност, а не да ни свари по "бели гащи".

Защото в момента всички колеги ми викат, че съм се психясал, но аз от 1-ви март нататък приключвам с ходенето на работа, освен ако не ми осигурят противогаз и предпазни средства, което няма как да стане, първо защото няма и второ, защото ме мислят за луд.... но то си е тяхна работа, ако искат да работят докато мърдат, аз не съм ненормалник, да работя в среда по-опасна от ядрения реактор в Чернобил без никакви предпазни средства. Иначе много врякат за Чернобил дори днес, аз там ще отида без противогаз, но тук сред потенциални малоумни смъртници забравете. (при това правещи се на много смели) Изобщо не сте толкова смели колкото се правите, съвсем скоро ще сте 1000 пъти по-изплашени.
                          Преувеличаваш опасностите. Но хората са различни. И това дава разнообразие на реакции, стратегии за оцеляване и дори на преболедуване. Ако те хване, не се стегай много. Или-или.

Коментар

• "This is the captain. Brace for impact."

Общо взето сме в това положение. Загубили тяга в двата двигателя. Пригответе се за сблъсък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              факт е, че златото не само не качва, а дори е надолу в последната седмица, т.е. максимално манипулирано е, а би следвало да изхвръкне с тези апокалипсиси
                              При истински апокалипсис златото е нормално да спихва щото не се яде и не е подходящо да се леят куршуми от него. В първия ден от апокалипсиса нивата на търговия почват от 2 гълъба за 5 патрона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                наздраве, тнм, трябва да обсъдим само ракията ли я мори тая пущина, или и други питиета помагат. Че дома има основно Джеймисън, ако трябва да ми доставят първак скорострелно тези дни
                                Груйо, брат, спиртът мори вируса САМО ПРИ ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ. Сиреч, ако е попаднал върху кожа, и бъде третиран със спирт. И става дума за сериозна концентрация от много десетки проценти. Вътрешно приет, много преди да го убие, концентрацията би надвишила многократно 100% леталната за човек доза а, алкохолът срива имунитета при някакви си прОмили. Да, основно, докато е пОркан, после се възстановява но, атаката успява, доде защитата е отслабена. Срещу вируси, не знам дали действат бактериофаги, а антитела, доде изградиш и, току виж, си гушнал букета.
                                Така че, сори. Напиването, в съчетание с последващите пиянски глупости на индивида, не само не снижава, ами увеличава риска.
                                Last edited by Pyramid; 28.02.2020, 12:49.

Коментар

Working...
                                X