Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
За мен грипът все още е по-опасен. Но понеже няма как да го избегнем в световен мащаб, сме свикнали и примирили се. В момента има 44 хиляди болни от короната. Защо е тая истерия?
Ако се сблъскваш с нещо ново, не правиш сметки и сравнения със стари данни за някакво друго заболяване. А гледаш да направиш най-доброто на което си способен към момента. Статистиката после да я смятат историците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не ги гледай каквото ти говорят, а какво правят, ясно е, че ще лъжат до последно, никой няма да отцепва цели градове за няма какво. Хората са овце до последно мислят, че на тях няма да се случи, и после се насират. Ситуацията я следя от първите случаи в Китай, просто сме наколко месеца след тях.. нищо по-различно не ни очаква, дори по-лошо.
- 1 like
Коментар
-
Глей сега, перманентно пияните може и да не разберат за вируса. Един-двама на сто от тях може да отнесе без да знаят, че са потеглили. Но поне нема си отидат в ужас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не ги гледай каквото ти говорят, а какво правят, ясно е, че ще лъжат до последно, никой няма да отцепва цели градове за няма какво. Хората са овце до последно мислят, че на тях няма да се случи, и после се насират. Ситуацията я следя от първите случаи в Китай, просто сме наколко месеца след тях.. нищо по-различно не ни очаква, дори по-лошо.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
При истински апокалипсис златото е нормално да спихва щото не се яде и не е подходящо да се леят куршуми от него. В първия ден от апокалипсиса нивата на търговия почват от 2 гълъба за 5 патрона.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеГруйо, брат, спиртът мори вироса САМО ПРИ ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ. Сиреч, ако е попаднал върху кожа, и бъде третиран със спирт. И става дума за сериозна концентрация. Вътрешно приет, за да го убие, ко центрацията би надвишила многократно 100% леталната за човек доза а, алкохолът срива имунитета при някакви прОмили. Така че, сори. Напиването, вжсъчетание с последващите пиянски глупости, не само не снижава, ами увеличава риска.
Дано не си мислил сериозно онова, което си писал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеПовечето хора ще изкарат вируса без въобще да се сетят, че са заразени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеГруйо, брат, спиртът мори вироса САМО ПРИ ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ. Сиреч, ако е попаднал върху кожа, и бъде третиран със спирт. И става дума за сериозна концентрация. Вътрешно приет, за да го убие, ко центрацията би надвишила многократно 100% леталната за човек доза а, алкохолът срива имунитета при някакви прОмили. Така че, сори. Напиването, вжсъчетание с последващите пиянски глупости, не само не снижава, ами увеличава риска.
Дано не си мислил сериозно онова, което си писал.
Пийте си ракията/уискито, гледайте си жените/мъжете и се кефете на живота. Ето, на мен ми падат акциите, от което съм загубил сигурно месечната заплата на Матеев в последната седмица (щото той дава по 2-3К само за ток, т.е. взема поне 10 пъти по толкова), ма не ми пречи - джос, както беше казал абеце-то по-назад в тематаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За мен грипът все още е по-опасен. Но понеже няма как да го избегнем в световен мащаб, сме свикнали и примирили се. В момента има 44 хиляди болни от короната. Защо е тая истерия?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Никой не го раздува, просто хората се опитват да предупредят, за да сме в готовност, а не да ни свари по "бели гащи".
Защото в момента всички колеги ми викат, че съм се психясал, но аз от 1-ви март нататък приключвам с ходенето на работа, освен ако не ми осигурят противогаз и предпазни средства, което няма как да стане, първо защото няма и второ, защото ме мислят за луд.... но то си е тяхна работа, ако искат да работят докато мърдат, аз не съм ненормалник, да работя в среда по-опасна от ядрения реактор в Чернобил без никакви предпазни средства. Иначе много врякат за Чернобил дори днес, аз там ще отида без противогаз, но тук сред потенциални малоумни смъртници забравете. (при това правещи се на много смели) Изобщо не сте толкова смели колкото се правите, съвсем скоро ще сте 1000 пъти по-изплашени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениефакт е, че златото не само не качва, а дори е надолу в последната седмица, т.е. максимално манипулирано е, а би следвало да изхвръкне с тези апокалипсиси
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеназдраве, тнм, трябва да обсъдим само ракията ли я мори тая пущина, или и други питиета помагат. Че дома има основно Джеймисън, ако трябва да ми доставят първак скорострелно тези дни
Така че, сори. Напиването, в съчетание с последващите пиянски глупости на индивида, не само не снижава, ами увеличава риска.
Дано не си мислил сериозно онова, което си писал.Last edited by Pyramid; 28.02.2020, 12:49.
- 1 like
Коментар
Коментар