IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

наздраве, тнм, трябва да обсъдим само ракията ли я мори тая пущина, или и други питиета помагат. Че дома има основно Джеймисън, ако трябва да ми доставят първак скорострелно тези дни
    Викам, да пием ракията като лекарство, а Бакардито и Джеймисъна - за удоволствие. На Арахната ще му сипем Белуга. или узо, щот той нахален и както не пие уиски, така може да опразни шишето откъм съдържание

П.П. Оспамихме тема, извинявам се което! Не бих се разсърдила на модито, ако мине с баданарката.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Съгласен съм, че трябва да се предприемат мерки за ограничаване, вероятно е бая опасен, но явно информационното общество разду заплахата. Още няма 3000 умрели и го обявяват за глобално бедствие. Болестите са най-естествена проява на живота и на неговото обновяване. Те са негов саморегулатор. Ни сме биологични създания, все още.

Никой не го раздува, просто хората се опитват да предупредят, за да сме в готовност, а не да ни свари по "бели гащи".

Ариведерчи, кой прочел прочел, кой разбрал разбрал.... толкоз...
      Last edited by Xman1; 28.02.2020, 12:43.

Коментар

A, де, и аз това питам -що е тая истерия? Тук вече обявиха военно положение и доставки с дронове За мен отговорите са два - предварително съгласувана игричка на високо ниво, за да поспихнат малко пазарите (факт е, че златото не само не качва, а дори е надолу в последната седмица, т.е. максимално манипулирано е, а би следвало да изхвръкне с тези апокалипсиси) или пък малоумни медии, които само реват за шоГ, боНба, кръъъъфффф и т.н. Ма може и аз да съм олигофрен, дето не се грижи за семейството си, знам ли?
        Ма, почвам да се панирам, че мафията ще се възползва от истерията. И те знам какво ще си навлечем на главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Ти си абсолютен шегаджия... я ми кажи кой заради грип ще плаща дневна заплата колкото месечна, за да извозваш 2 - 3 трупа на ден. Това разбира се не е официална информация, а човека който го разпространи това нещо в момента го е хванала липсата. Колко е голям риска... при това екипировката е безплатно осигурена... т.е. просто един ден работиш и после може да почиваш един месец... и пак има недостиг на желаещи.
          Съгласен съм, че трябва да се предприемат мерки за ограничаване, вероятно е бая опасен, но явно информационното общество разду заплахата. Още няма 3000 умрели и го обявяват за глобално бедствие. Болестите са най-естествена проява на живота и на неговото обновяване. Те са негов саморегулатор. Ние сме биологични създания, все още.
          Last edited by Trakatrak; 28.02.2020, 12:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Отивам в командировка у Болярия, и между другото ще разпръсна малко патогени там, та нямам време да достоен отговор.

С теб и Арахната ще се разправям довечера у Кръчмата
            наздраве, тнм, трябва да обсъдим само ракията ли я мори тая пущина, или и други питиета помагат. Че дома има основно Джеймисън, ако трябва да ми доставят първак скорострелно тези дни
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За мен грипът все още е по-опасен. Но понеже няма как да го избегнем в световен мащаб, сме свикнали и примирили се. В момента има 44 хиляди болни от короната. Защо е тая истерия?
              A, де, и аз това питам -що е тая истерия? Тук вече обявиха военно положение и доставки с дронове За мен отговорите са два - предварително съгласувана игричка на високо ниво, за да поспихнат малко пазарите (факт е, че златото не само не качва, а дори е надолу в последната седмица, т.е. максимално манипулирано е, а би следвало да изхвръкне с тези апокалипсиси) или пък малоумни медии, които само реват за шоГ, боНба, кръъъъфффф и т.н. Ма може и аз да съм олигофрен, дето не се грижи за семейството си, знам ли?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За мен грипът все още е по-опасен. Но понеже няма как да го избегнем в световен мащаб, сме свикнали и примирили се. В момента има 44 хиляди болни от короната. Защо е тая истерия?
                Ти си абсолютен шегаджия... я ми кажи кой заради грип ще плаща дневна заплата колкото месечна, за да извозваш 2 - 3 трупа на ден. Това разбира се не е официална информация, а човека който го разпространи това нещо в момента го е хванала липсата. Колко е голям риска... при това екипировката е безплатно осигурена... т.е. просто един ден работиш и после може да почиваш един месец... и пак има недостиг на желаещи. Отивай в Китай доброволец, не знам друго какво да ти кажа, там имат нужда от такива безстрашни като теб.
                Last edited by Xman1; 28.02.2020, 12:26.

Коментар

А джакузито и гоберката за иглотерапия на какви помисли те навеждат!?
                  Ходи да се погрижиш за шивачките и главния шивач.

Коментар

Отивам в командировка у Болярия, и между другото ще разпръсна малко патогени там, та нямам време да достоен отговор.

А ние ще се барикадираме. Карантина за цяло Габроу.

Коментар

Защо ли ми напомня на някого?
                      А джакузито и гоберката за иглотерапия на какви помисли те навеждат!?
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Понеже някакви хора пишат някакви глупости за смъртността от обикновения грип ето малко пресни данни от САЩ

"So far, 16,000 people have died and 280,000 people have been hospitalized"

In total, the CDC estimates that 29 million people have gotten the flu so far this season.

(16 000 / 29 000 000) * 100 = 0.05%

Демек 0.05% смъртност и второ в САЩ са над 300 милиона, разболели са 29 милиона. Т.е. заразяват се под 10% с грип.

Обаче когато сметнеш починалите спрямо хоспиталиризираните тогава се получава едно страшно число от

(16 000 / 280 000) * 100 = 5.71%

И тея ги размятат по фейса и по форуми всъщност колко по опасен бил обикновения грип.

Коментар

Буахахаха, Тракче, точно на място. Упс, чакай, че съм под карантина
                          Абе, уискито предпазваше ли, или само ракията. И каква ракия - сливова, гроздова? какъв градус, че моята е все 53-54 - да не предозирам нещо

Мечо

Коментар

Уффф, начи, Мрънкало...! Кат земеш да ма фърляш по върбите и тополите с тези си констатации.

Мисля, че въпреки високото ниво на мутациите, ваксината ще бъде създадена по-бързо от лекарство. Все пак не забравяй, че съм учила вишу 5, а не 6 години
                            От тополата те питам, след като се е изменил, каква ваксина, трябва да е някаква многовекторна. А бързото лечение бързо ще съкрати разпространението. Трябва да се готвим да живеем с тоя вирус, ако той не ще да се самоомаломощи.

Коментар

Буахахаха, Тракче, точно на място. Упс, чакай, че съм под карантина
                              Абе, уискито предпазваше ли, или само ракията. И каква ракия - сливова, гроздова? какъв градус, че моята е все 53-54 - да не предозирам нещо
                              Вчера показаха международна обява, че българската ракия Го лекувала. Нема значение каква. Само да не е менте, че като дойде, нема може Го видиш.

Коментар

• Понеже някакви хора пишат някакви глупости за смъртността от обикновения грип ето малко пресни данни от САЩ

"So far, 16,000 people have died and 280,000 people have been hospitalized"

In total, the CDC estimates that 29 million people have gotten the flu so far this season.

(16 000 / 29 000 000) * 100 = 0.05%

Демек 0.05% смъртност и второ в САЩ са над 300 милиона, разболели са 29 милиона. Т.е. заразяват се под 10% с грип.

Обаче когато сметнеш починалите спрямо хоспиталиризираните тогава се получава едно страшно число от

(16 000 / 280 000) * 100 = 5.71%

И тея ги размятат по фейса и по форуми всъщност колко по опасен бил обикновения грип.

Коментар

Working...
                                X