Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМного малко прагматизъм в тази тема. Виждам предимно двете крайности тука, истерия и непукизъм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Е да. Отговорно е да носиш маска. Купуваш си колкото ти трябват за слесващите пет години и за останалите няма. Те са безотговорни. Купуваш храната за 50 семейства при положение, че знаеш, че за тях няма да има. Трябва и да си мием ръцете и да се заключваме. И накрая ще оцелеят братчедите и ще трябва да вземаме гени от тях. И костен мозък. И главен мозък, че от много акъл ще се затриеме.
Още преди да започна да се запасявам аз предупредих всички във форума, и с това си спечелих една камара подигравки. Сега нещо гледам, че подигравчиите са обърнали палачинката, ама вече е много късно. И вместо да се ядосват на собствената си глупост, започват да си търсят виновници пак за собствената си глупост.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Еми да .....Мъни тук се бъзикаме и спорим но проблема особенно в икономиката ще е огромен.Още в началото написах че икономическите щети ще убият много повече хора от вируса.......В момента още сме в много ранен стадий на разпад на търговските вериги.Складовите наличности пречат да се види идващата катастрофа.На много хора им е до майтап но почти две трети от промишлените стоки у нас са от Китай....................
- 1 like
Коментар
-
Еми да .....Мъни тук се бъзикаме и спорим но проблема особенно в икономиката ще е огромен.Още в началото написах че икономическите щети ще убият много повече хора от вируса.......В момента още сме в много ранен стадий на разпад на търговските вериги.Складовите наличности пречат да се види идващата катастрофа.На много хора им е до майтап но почти две трети от промишлените стоки у нас са от Китай....................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОще като се появи първият случай там беше ясно, че в Иран ще стане мазало. По това поне имаше консенсус във форума от самото начало.
- 1 like
Коментар
-
От вчера испанското социално осигуряване ще признава карантината за болнични.
https://www.lavanguardia.com/vida/20...a-laboral.html
Коментар
-
Това не е тюрбан, а ...
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Е аз го гледам с тюрбан и му целуват ръцете и му викам имам, пък какъв е точно не ги познавам по облеклото. Може и да е министъра на здравеопазването Но тия около него със сигурност не са иранци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
В саудитска арабия нямат имами, имамите са само в шиитския ислям
- 1 like
Коментар
-
Много малко прагматизъм в тази тема. Виждам предимно двете крайности тука, истерия и непукизъм.
Чувалите ще приземят оптимистите..........Дотогава ще им четем писанките.......
Коментар
-
Още като се появи първият случай там беше ясно, че в Иран ще стане мазало. По това поне имаше консенсус във форума от самото начало.
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеИ иранците започнаха да пръскат по улиците...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Я да излезе Грую и да им се скара на тия паникьори да се прибират по къщята и да не плашат народонаселението на Южна Корея. А и как са се спретнали, все едно за биологична война.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Къде информация, къде дез-
Гледам един от акаунтите дето поства за умрели постнал и видео как някакъв имам плюе в бутилките на хората за да "освети" водата. Коментара е "борба с коронавируса в Иран". Тва добре но тия дето целуват кунките на имама са чаршафосани, тоест ми прилича повече на Саудитска Арабия. В Иран чаршафи не носят.
Коментар
Коментар