IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

И как точно липсата на пластмасови боклуци ще убият хора. Айде малко по-сериозно. 1996, 1997 г. не е имало вълна от смъртни случай в България заради липсата на китайски стоки. Ок, хората ще обеднеят, няма да пият фреш от авокадо с джинджифил за закуска, ама от това не се умира
    Еми като останат 7-800 000 без работа ще видиш как в България се срива лева и икономиката .Всичко е взаимно свързано........От суровини през резервни части та до готови изделия.И в центъра на всичко е Китай-поне при стоките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Много малко прагматизъм в тази тема. Виждам предимно двете крайности тука, истерия и непукизъм.
      Ааа истерия при мен няма......заложеното ми от практиката чуство за прагматизъм и плануване сега работи по проблема с вируса и оцеляването на мен и близките ми.Разбира се ако се наложи да помогна с храна и медикаменти на познати когато дойде времето-неподготвени оптимисти-ще помогна.Имам достатачно и от двете........................

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Е да. Отговорно е да носиш маска. Купуваш си колкото ти трябват за слесващите пет години и за останалите няма. Те са безотговорни. Купуваш храната за 50 семейства при положение, че знаеш, че за тях няма да има. Трябва и да си мием ръцете и да се заключваме. И накрая ще оцелеят братчедите и ще трябва да вземаме гени от тях. И костен мозък. И главен мозък, че от много акъл ще се затриеме.
        Твоето е стандартна реакция на средностатистически неудачник. Вечно се проваля във всяко едно начинание, и винаги търси вината във всеки един друг, но не и във себе си.

Още преди да започна да се запасявам аз предупредих всички във форума, и с това си спечелих една камара подигравки. Сега нещо гледам, че подигравчиите са обърнали палачинката, ама вече е много късно. И вместо да се ядосват на собствената си глупост, започват да си търсят виновници пак за собствената си глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Еми да .....Мъни тук се бъзикаме и спорим но проблема особенно в икономиката ще е огромен.Още в началото написах че икономическите щети ще убият много повече хора от вируса.......В момента още сме в много ранен стадий на разпад на търговските вериги.Складовите наличности пречат да се види идващата катастрофа.На много хора им е до майтап но почти две трети от промишлените стоки у нас са от Китай....................
          И как точно липсата на пластмасови боклуци ще убият хора. Айде малко по-сериозно. 1996, 1997 г. не е имало вълна от смъртни случай в България заради липсата на китайски стоки. Ок, хората ще обеднеят, няма да пият фреш от авокадо с джинджифил за закуска, ама от това не се умира

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Еми да .....Мъни тук се бъзикаме и спорим но проблема особенно в икономиката ще е огромен.Още в началото написах че икономическите щети ще убият много повече хора от вируса.......В момента още сме в много ранен стадий на разпад на търговските вериги.Складовите наличности пречат да се види идващата катастрофа.На много хора им е до майтап но почти две трети от промишлените стоки у нас са от Китай....................
            Няма страшно, Старбъкс са отворили кепенците в Китай и бълват кафе

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Още като се появи първият случай там беше ясно, че в Иран ще стане мазало. По това поне имаше консенсус във форума от самото начало.

Коментар

• От вчера испанското социално осигуряване ще признава карантината за болнични.

https://www.lavanguardia.com/vida/20...a-laboral.html

Коментар

• Това не е тюрбан, а ...

Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Е аз го гледам с тюрбан и му целуват ръцете и му викам имам, пък какъв е точно не ги познавам по облеклото. Може и да е министъра на здравеопазването Но тия около него със сигурност не са иранци.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

В саудитска арабия нямат имами, имамите са само в шиитския ислям
                    Е аз го гледам с тюрбан и му целуват ръцете и му викам имам, пък какъв е точно не ги познавам по облеклото. Може и да е министъра на здравеопазването Но тия около него със сигурност не са иранци.

Коментар

• Много малко прагматизъм в тази тема. Виждам предимно двете крайности тука, истерия и непукизъм.

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Чувалите ще приземят оптимистите..........Дотогава ще им четем писанките.......

Коментар

• Още като се появи първият случай там беше ясно, че в Иран ще стане мазало. По това поне имаше консенсус във форума от самото начало.

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                        И иранците започнаха да пръскат по улиците...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Я да излезе Грую и да им се скара на тия паникьори да се прибират по къщята и да не плашат народонаселението на Южна Корея. А и как са се спретнали, все едно за биологична война.
                          Чувалите ще приземят оптимистите..........Дотогава ще им четем писанките.......

Коментар

• Дезинфектантите бяха разпродадени в няколко клона в Мюнхен. Известие в клон в Мюнхен-Пасинг дори се обръща директно към клиентите: „Молим ви да купувате само в търговски налични количества, така че да има нещо за всеки.

Коментар

• И иранците започнаха да пръскат по улиците...........

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Къде информация, къде дез-
                                Гледам един от акаунтите дето поства за умрели постнал и видео как някакъв имам плюе в бутилките на хората за да "освети" водата. Коментара е "борба с коронавируса в Иран". Тва добре но тия дето целуват кунките на имама са чаршафосани, тоест ми прилича повече на Саудитска Арабия. В Иран чаршафи не носят.
                                В саудитска арабия нямат имами, имамите са само в шиитския ислям

Коментар

Working...
                                X