Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Даааа.....
Папата е болен от корона вирус. Това ще е новината на деня.
- 1 like
Коментар
-
Даааа.....
Папата е болен от корона вирус. Това ще е новината на деня.Last edited by Selena; 01.03.2020, 10:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Папата е болен от корона вирус. Това ще е новината на деня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Груев живее в Гео Милев и се дразни на цялата комунистическа паплач която го заобикаля там... До вчера се хвалеше на какво елитно място живее, но сега чак осъзна какво го заобикаля...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
През грипен сезон, дори и в Италия вероятността да се зарази с грип е стотици пъти по-висока отколкото да има коронавирус.
Коментар
-
Andi 11 изтри моя постинг-отговор, но остави злобния каруцарски постинг на Груьо Груев. Писах му ЛС, но пълно мълчание. Сега отново трябва да пиша писмо до управителния съвет на Investor.bg, за да видят как собствените им модератори прилагат двоен аршин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Дългото ти излияние по никакъв начин не ти прави чест. Нито съдържанието, нито езика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПреди дваесетина години писах в популярен геостратегически анализ, че основната уязвимост на съвременното общество произлиза от неговата висока степен на сложност, която позволява дребни затруднения да елиминират широкообхватни технически или социални системи. Не че е много оригинална тази констатация, но вече намира потвърждение в антисистемни събития. Системните като войните, икономическите кризи или тероризмът вече са под бая плътен контрол, но непознатите болести, земетресенията, ураганите, ерупцията на вулканите и пр. изкарват от строй организираността и функционалността на мегаобществени формации именно поради прекалената им поливалентност и преплетеност. Но донякъде това е и тяхната защита, защото само отчасти се разпадат при криза, пробойна, дори катастрофа. Но ако те отвътре се разпаднат, поради, да речем, всеобща паника, няма много кво да помогне. Само шокова терапия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеЗа силно изкушените от темата, които са успели да изчетат всичко тук и усещат празнина в себе си и потребност да поемат още информация и съображения
Талеб и короновирусът, или защо икономиката е толкова уязвима от зарази
Мненията под статията също са интересни. Е, предупреждавам, че не е необходимо да се съгласявате или да критикувате остро използвания понятиен апарат.
Просто още акценти и въпроси, още гледни точки, още информация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
През грипен сезон, дори и в Италия вероятността да се зарази с грип е стотици пъти по-висока отколкото да има коронавирус.
Не и ако вирусите имат чувство за ирония
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз имам маски, казвах на близките ми да си купуват, защото виждах какво става в Хонгконг, Тайван, Китай. Но те нищо не правиха, разправяха че не вършат никаква работа. Казвам им купете си респиратори, не тези парцали от аптеките - същата работа. Накрая отидох, купих колкото можах и буквално им ги натиках в ръцете. И тогава не го приеха на сериозно.
Вече го приемат сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Браво, имало и умни хора - стандартните 2-3-ма сривльовци ги оставям настрана. Но понеже съм "хазартен тип" ще им предложа следното - Матеев, Равновесие, ХиксМен, ако няма апокалипсис у нас до 30.06.2020 (т.е. поне 200 мъртви в следствие на коронавируса), вие ще изчезнете ли от този форум завинаги? Ей така, щото сте дрисльовци, без извинение, които осраха темата? Ако ли има повече - аз ще изчезна и за разлика от повечето тук, имам само един ник. Ще изчезна, щото съм олигофрен, който е безсърдечен и безотговорен. Поне по това имаме ли споразумение, да не го наричам бас, че нали съм "хазартен тип"?
А ето и едно мнение от бг-мамма, към което някой беше постнал линк:
Всеки хранителен магазин, с малко по-хитър маркетинг отдел, би си гарантирал уникални продажби в момента. Достатъчно е определени рафтове да се зареждат значително по-малко и продуктите да се държат в склада.
"Леле, има само 7 пакета ориз? Купувайте!" и така да се вадят малко по-малко... Дори да не си мислил да взимаш ориз, подсъзнателно ще решиш "Абе май не е добре положението, дай да се запася! Я да взема и боб и брашно. И една ракия, ако свърши спирта.".
Ми наздраве - тъпаците ще оцелеем, треперушките със заешки сърца - кой знае
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМатеев, ти си заразен колкото вируса и също толкова полезен
За сведение енергията на един боен куршум от Автомат Калашников е само 3000 джаула. Представете си как ще гръмне нещо с 20-30 пъти по-голяма енергия.
Коментар
Коментар