Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове
Разгледай мнение
1. Щото ми проглушиха главата с дивотията си - ок, разбирам, болни са и са се насрали от страх, че ще умрат. Спокойно, всички ще умрем, рано или късно. С техният истеричен страх, при тях по-скоро ще е рано де, ма това е друга тема. Обаче с техните ревове само настискат тълпата, а накъдето тръгне тълпата, си ебава майката дори и за разумните - хубавото е, че засега тълпата не ги следва. Ходих до фантастико за филтри за вода - нямаше опашки, имаше от всичко, спокойно е. Дразни ме и шибаната им фарисейщина - значи дрисльовците купили от страх лекарства за една година напред от страх за кирливият им животец (в повечето случаи са сами като скотове, предполагам, или са дъртофелници, дето така или иначе са взели-дали - нарочно го пиша това, за да се хванат за него), та накупили за година напред, създали изкуствено дефицит, щото и 5% от населението да си купи апсирин за година напред, той ще свърши - елементарно ясно е дори за "брилянтен" математик като посеркото Матеев (сори за жена му, много гадна работа е това, дано има някакъв шанс жената, но той е посерко). Та значи те изкупуват всичко и се презапасяват, като създават изкуствена криза, при която някое малко дете може да умре от липса на медикаменти, докато в тях на техните ми изтича срока на годност (абсолютно хипотетичен сценарий, но нали очакваме живите мъртви да плъпнат след седмица), а обвиняват нас, че сме били безотговорни, щото видите ли сме можели да ги заразим. Ай сиктир бе, дребни душици, вкопчени в кирливия си, абсолютно маргинален живот!
2. Щото всеки, който твърди нещо до степен на проповед на ромски пастор сред тълпа във Факултетои, трябва да застане зад думите си. Иначе е обикновен лаладжия и шарлатанин. Разбира се, аз нямам вариант нито да го накарам да млъкне, нито нищо, все пак е форум, но истинските мъже, за разлика от слабохарактерните путьомаринкиновци, страхуващи се от сянката си, имат доблестта да приемат предизвикателството. Ето, аз ги предизвиквам - аз стоя зад думите си, те ще застанат ли зад техните? Предложих алтернативи, с кото да се докажат като велики разбирачи, анализатори и т.н., получих смешни твърдения и алабализми
Оф, прекалено много време отделих на психясали хора (не визирам теб, те си знаят кои са) - спирам за този уикенд, забавлявайте се, а ако се решите и заешките ви сърчица ви пуснат от хватката си, може да приемете предизвикателството ми. То аз така или иначе ще ви спукам от бъзик след няколко месеца, особено великия анализатор и математик. За съжаление и равновеско ще влезе в тази графа, а го мислех за умен и наистина уравновесен тип.
наздраве!
Коментар