IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Мен това само ме радва.Остава да не ги насилват и да ми г докарват.Немците да си взимат...тука работа немат.Тука има бой вземат им се парите и телефоните и в гората на вълците.Като се спомене България трябва да се насират и ако може дори в турция и Гърция да не идват от страх.
    Ама те нашите граничари и полюцаи баш това правят. Че си имаме и баш БГ бабаити тип Динко. Поне едно хубаво има на това да сме хайдуци. Всяка една "империя" като се почне от римската са ни яли попарата и продължават да ни я ядът .
    Та някакви наакани дрисльовци дето бягат от всичко и всички ли ще ни изплашат.
    Иначе короната бяга далеч от ПРАВОСЛАВНИТЕ. Нещо голяма случаеност ми се струва
    Last edited by bota156; 01.03.2020, 13:19.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

Ravnovesie
      моля кажи с какво го лекуват напоследък китайци и корейци, за да отчитат успехи?

Май са му намерили цаката, защото в Корея много малко критикал, само 10
      и в Китай смъртността падна доста

А дано са му намерили цаката
      Та знаеш ли с какво го лекуват. Има ли промяна в метода спрямо началото?
      В Корея и Япония засега здравните грижи за заболелите са по-добри. При разрастване на контингента сериозно болни, възможно е и техните здравни системи да не издържат на напора.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Това сигурно защото терористите не пътуват със самолети.
        Не. Не пътуват в компактни групи от по 5000 души. Това са си мобилни села.

Коментар

като се махне Италия положението в Европа все още е много далеч от изпуснато. Може и да го изпуснат, но може и да не го изпуснат. понякога не е нужно да убиваш осата върху челото на ближния с лопата.
          Еее ти обичаш цифрите и процентите.Не трябва да си с докторска степен по математика и медицина за да ти стане ясно какво ще е след 30 дена...........Нали............

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Европейците не са аитоласите.Повтарям в този си вид Европа е жертвено агне на олтара на идващата системна криза.Затова и ингилизите се изнизаха.............Както винаги добрата стара Англия няма вечни приятели или вечни врагове .Има вечни интереси и те и диктуват да напусне потъващия кораб.
            като се махне Италия положението в Европа все още е много далеч от изпуснато. Може и да го изпуснат, но може и да не го изпуснат. понякога не е нужно да убиваш осата върху челото на ближния с лопата.

Коментар

Не може на ангро.Хората сме различни.В една държава има всякакви..На тия които крадат убиват и изнасилват не им трябва философия а куршум или бесило.И демокрацията и комунизма са за напреднали хора а не за първобитен боклук.
              Не мисля че говоря ангро, признавам че хората са различни и че имат различни ценности. И не мисля че някъде съм говорил за липса на справедливост или наказания за престъпления. Но все пак смятам за важно човек да си изясни първо за самия себе си защо подкрепя или не даден начин на управление. Най-големия враг на човека не са другите хора, а собственото му съзнание, с всичките му слабости, пристрастия, страхове, надежди. Единственото нещо което тормози човек 24 часа на ден е това което му е в главата. И преди да почне да го проектира и в главите на другите или да се опитва да го налага като обща истина е хубаво да го поопознае първо.

Коментар

Аятоласите в Иран се справят прекрасно с овладяването. Лижат там масово някакви саркофази и унищожават вируса.
                Европейците не са аитоласите.Повтарям в този си вид Европа е жертвено агне на олтара на идващата системна криза.Затова и ингилизите се изнизаха.............Както винаги добрата стара Англия няма вечни приятели или вечни врагове .Има вечни интереси и те и диктуват да напусне потъващия кораб.

Коментар

те тези бежанци се избиват да останат в България. Те дори не искат да преминават от тук, камо ли да се заселват в България. Дори и те предпочитат всичко друго пред България, предполагам дори в Турция живота им е много по-добър от този който биха имали в България
                  Мен това само ме радва.Остава да не ги насилват и да ми г докарват.Немците да си взимат...тука работа немат.Тука има бой вземат им се парите и телефоните и в гората на вълците.Като се спомене България трябва да се насират и ако може дори в турция и Гърция да не идват от страх.
                  Last edited by national power; 01.03.2020, 13:07.

Коментар

В един момент ще се наложи да се жертват някои свободи заради идващата в пакет криза за Европа-вируса плюс мигрантите и икономиката ще съсипят всичко ако няма твърда ръка.Идва времето на едноличното управление.Въпреки всички кусури то би било по-ефективно при системна криза.Ако Европа беше на местото на Китай щеше да има много градове като Ухан.С драконовски мерки без да се церемонят китайците направиха възможното да спрат вируса.Грешки допуснаха но не ми се мисли в подобна ситуация брюкселските ишиаси как щяха да отреагират..........Европа има нужда от своя Путин или Си.И рано или късно той ще дойде.
                    Аятоласите в Иран се справят прекрасно с овладяването. Лижат там масово някакви саркофази и унищожават вируса.

Коментар

На мен ми харесва да чета философия. Представя доста добре мисленето на хората, нещо като история на мисълта е. И откакто съществуват философски текстове постоянно тече разделението на хора които смятат другите хора за пълни задници и хора които смятат другите хора за свестни типове. Предполагам че всеки е гледал от своята си камбанария и ако е бил свестен е смятал и другите хора за свестни, ако е бил задник е разглеждал и другите хора като него.

И според гледната точка на философа са се получавали и мислите му за това как е добре да се управлява, да е устроена държавата и така нат. Тези които са песимистично настроени към хората все ги влече към диктатура. Все си мислят че някой трябва да се грижи за хората или да ги наказва. Все търсят строгия но справедлив баща диктатор.

Другите вярват в хората, смятат че оставени сами на себе си, хората са по-скоро добри, че взимат правилните решения и няма нужда някой отгоре да им казва как да мислят, как да действат или какво да правят. И в общи линии се кефят на демокрацията и либерализма

Това разделение не е от последните 20 години или дори от последните 200 реално съществува от хилядолетия, просто наричат нещата по различен начин.

Тъй като определено повече споделям възгледите на вторите, все си мисля че ако някой има деди ишус да ходи на психоаналитик. А не да се опитва да вкарва диктатура. Но пак това си е моето мнение.
                      Не може на ангро.Хората сме различни.В една държава има всякакви..На тия които крадат убиват и изнасилват не им трябва философия а куршум или бесило.И демокрацията и комунизма са за напреднали хора а не за първобитен боклук.

Коментар

• В един момент ще се наложи да се жертват някои свободи заради идващата в пакет криза за Европа-вируса плюс мигрантите и икономиката ще съсипят всичко ако няма твърда ръка.Идва времето на едноличното управление.Въпреки всички кусури то би било по-ефективно при системна криза.Ако Европа беше на мястото на Китай щеше да има много градове като Ухан.С драконовски мерки без да се церемонят китайците направиха възможното да спрат вируса.Грешки допуснаха но не ми се мисли в подобна ситуация брюкселските ишиаси как щяха да отреагират..........Европа има нужда от своя Путин или Си.И рано или късно той ще дойде.
                        Last edited by Hermes73; 01.03.2020, 13:03.

Коментар

С това няма как да уплашиш когото и да били.Франция Германия Швеция Дания Белгия не ме интересуват.Ако искат и марсианци да си докарат само да не ни принуждават да приемаме боклука след като са пробрали читавото.На мен ще ми е много забавно ако Боката врътне дупарата и Путин му стане пръв приятел.
                          те тези бежанци се избиват да останат в България. Те дори не искат да преминават от тук, камо ли да се заселват в България. Дори и те предпочитат всичко друго пред България, предполагам дори в Турция живота им е много по-добър от този който биха имали в България

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Всъщност, не е точно шегичка, а опит за промяна на настройката. На психическата и умствена натройка на пишещите тук и най-вече на четящите тук.

Знаеш, и то по-добре от мен кои са ни качествата, националните качества, които ни теглят не нагоре към растеж и развитие, а надолу. Ти си мъдър нагледал се на живота човек. Много сме черногледи, тесногръди, песимистично настроени и пасивни. Абсолютни индивидуалисти. Групата, добруването на групата, сътрудничеството в рамките на групата, ама жестоко не ни се отдават. Егото ни, с основание или без основание е достигнало до космически размери.

Проследи го и на микро ниво и в този форум. Вижда се с просто око.

Точно този тренд е хубаво поне да се пречупи на психологическо ниво. Естествено е всеки да гледа на ситуацията от собствената си камбанария, но страшно много негатив сме събрали и не виждам това да допринася точно сега за решаването на конкретния проблем с този вирус. Лодката е една и щем не щем всички пътуваме в нея.
                            Абе, не съм се много нагледал (не обичам особено да пътувам поради следващите здравословни неразположености), но пък съм се много напатил, щото нашия обор бе зле подреден, а впоследствие дори го подпалиха. Пък аз много се обаждах. Но да се върна на темата. В резултат на ожесточената дискусия тук, крайните мнения се сближиха и вече никой не стене, че ей сега милиони ще загинат, нито пък пълните игноранти се проявяват усилено. Това прави разнообразието - усреднява, уравновесева. Дори когато Равновесие е в една от крайностите.

Коментар

Не искам да те плаша, но на ден, само за един ден само със самолетни полети в Европа влизат десетки ако не и стотици пъти повече хора, от тези които сега са на границата
                              С това няма как да уплашиш когото и да били.Франция Германия Швеция Дания Белгия не ме интересуват.Ако искат и марсианци да си докарат само да не ни принуждават да приемаме боклука след като са пробрали читавото.На мен ще ми е много забавно ако Боката врътне дупарата и Путин му стане пръв приятел.

Коментар

Съгласен съм.Но освен вируса тези ще донесът безредици хаос и тероризъм..............
                                Това сигурно защото терористите не пътуват със самолети.

Коментар

Working...
                                X