IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

да, но говорехме за България
    Ще е интересна една статия за данните на жертвите на грипа, дори само по региони, още по-добре за държави
    Всеки ден се пускат за коронавируса и ни една за грипа!
    На теб лично официалната статистика от НСИ която ти казва че за миналата година има 7 СЕДЕМ починали не ти ли е достатъчна. Или трябва Кантарджиев да потвърди официалната статистика, някъде между два негови проблясъка на трезво съзнание.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Защото проф. д.м.н. Кантарджиев говори глупости.
      Може да говори глупости, но това не значи, че апокалиптиците в този форум са прави. За това е най-добре да боравим с факти. Започнете да мислите и да анализирате. Има ли около вас дори и един болен от грип, настинка или някакво неразположение? Колко кихащи и кашлящи хора сте видели за последните десет дена? Защо вярвате на всяко мнение, изказано в туитър, фейсбук и всякакви други такива мнения? Кой има изгода от цялата тази работа и т.н.? Просто мислете.
      Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

пише си тук

https://www.worldometers.info/

81 039 Seasonal flu deaths this year
        3 001 Coronavirus deaths this year
        да, но говорехме за България
        Ще е интересна една статия за данните на жертвите на грипа, дори само по региони, още по-добре по държави, ако не те мързи
        Всеки ден се пускат за коронавируса и ни една за грипа!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
          Не точно. Обаче, струва ми се, границата му за търпимост и морал, сякаш, се „модулира” от... „външни сили”. А, не би трябвало.

Коментар

На моменти и мен ме налягат такива съмнения )) има логика, ако си заложил за спад на пазара и си очаквал пълна паника да ти е нервно, че апокалипсиса не идва
            Не че, не е проблем и този вирус, но преекспонирането му е вредно, защото се хаби енергия, която може да бъде насочена в разрешаване на реални и близки проблеми
            Съненце, теб не те знам но, аз имам болни и немощни близки на които, само този „безвреден” вирус им липсва. При това, изключително мили на сърцето ми, хора. За нас, проблемът е изключително сериозен и близък така че...

Коментар

• Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение

А защо трябва безрезервно да вярваме на Матеев. Неговата статистика е най-меродавна? Той е експерт по вирусология, лекар или някакъв друг специалист по темата? Към днешна дата фактите са следните: в България няма нито един заразен или починал от този вирус. Всичко друго е разни "размисли и страсти" по темата.

Коментар

не е вярно това, освен, ако е давал данни за седмица
                Нчмам причини да не вярвам на вирусолога Кантарджиев или статистиката за респиратони проблеми
                https://www.nsi.bg/bg/content/3357/%...81%D1%82%D0%B8

Смъртност от грип Грип (J09-J11) 0,1 човек на 100000 души или с други думи всъщност са 7 човека а не 70

Това е официалната статистика за умирания. Кантарджиев ако пие още една ракия преди някое изказване може и до 1 милион да ги докара

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Няколко златни бръмбърчета , са си купили по 10-15 oz на 1450 $ и чакат да станат мултита ...

Същите , са най- големите апокалиптици тук . , като си въобразяват че това е старта на златото към 10 000 ххх ......
                  ....:
                  На моменти и мен ме налягат такива съмнения )) има логика, ако си заложил за спад на пазара и си очаквал пълна паника да ти е нервно, че апокалипсиса не идва
                  Не че, не е проблем и този вирус, но преекспонирането му е вредно, защото се хаби енергия, която може да бъде насочена в разрешаване на реални и близки проблеми

Коментар

Нчмам причини да не вярвам на вирусолога Кантарджиев или статистиката за респиратони проблеми
                    пише си тук

https://www.worldometers.info/

81 039 Seasonal flu deaths this year
                    3 001 Coronavirus deaths this year

Коментар

• https://nypost.com/2020/03/01/corona...weeks-experts/

В понеделник индексите пак на пързалката. Този път може и да минат с повече от -5%

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

70 човека са починали от грип. не няколко хиляди - надолу Матеев бе изкарал статистиката
                        А защо трябва безрезервно да вярваме на Матеев. Неговата статистика е най-меродавна? Той е експерт по вирусология, лекар или някакъв друг специалист по темата? Към днешна дата фактите са следните: в България няма нито един заразен или починал от този вирус. Всичко друго е разни "размисли и страсти" по темата.
                        Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

70 човека са починали от грип. не няколко хиляди - надолу Матеев бе изкарал статистиката

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Пу, заради бана изпуснах купона тука! Градусът неадекватност намалява

Айде поплашете малко и мен, че да съм и аз барабар петко с мъжете... Кога се очаква да падат хора по улиците? Като зрели круши?
                            Няколко златни бръмбърчета , са си купили по 10-15 oz на 1450 $ и чакат да станат мултита ...

Същите , са най- големите апокалиптици тук . , като си въобразяват че това е старта на златото към 10 000 ххх ......

В съзнанието им двете събития - Корона и ръст в злато - са свързани и за това те са почти убедени в това , което пишат ...........

Но ..... накрая ........... всички ме ловят за ............. шлиферо

Злато няма да расте .............
                            Всеобщ мор - няма да има ...............

Края на април - май - всичко приключва триумфално ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Отдавна не бях пускал. Чак и в Исландия има…

да постои 2 часа в горещите им минерални извори и е готов )

Коментар

• Xman1, вече е време да сме разбрали че ако наистина е толкова коварен този щам няма възможност за реакция.Със сигурност е възможно да се направят защитни облекла и те да се обеззаразяват, но не е възможно да има за всички хора. На всичко отгоре нямаме никаква готовност, икономиката е така устроена че дори най елементарни маски не могат да бъдат осигурени независимо че те не помагали особенно. Ако е както казваш двоен грип ще е много хубаво, но ако е много устойчив вирус ще заразява докато ликвидира всички, повторно, за трети или четвърти път всяка имунна система ще се изтощи и ще поддаде.Опасен щам пуснат на свобода също е възможно да рекомбинира с други и те да придобият някои негови качества. И все пак ясно е че много хора нямат полезен ход въобще, всякаква реакция е обречена на провал. Реакцията на китайската държава може би е грешна, създадената паника е довела до голямо движение на хора което иначе не би се случило и това увеличи рязко броя заразени. По адекватно реагирали от Русия няма, но прави впечатление реацията и на САЩ.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X