Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Защото проф. д.м.н. Кантарджиев говори глупости.Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
пише си тук
https://www.worldometers.info/
81 039 Seasonal flu deaths this year
3 001 Coronavirus deaths this year
Ще е интересна една статия за данните на жертвите на грипа, дори само по региони, още по-добре по държави, ако не те мързи
Всеки ден се пускат за коронавируса и ни една за грипа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЗащото проф. д.м.н. Кантарджиев говори глупости.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНа моменти и мен ме налягат такива съмнения )) има логика, ако си заложил за спад на пазара и си очаквал пълна паника да ти е нервно, че апокалипсиса не идва
Не че, не е проблем и този вирус, но преекспонирането му е вредно, защото се хаби енергия, която може да бъде насочена в разрешаване на реални и близки проблеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
А защо трябва безрезервно да вярваме на Матеев. Неговата статистика е най-меродавна? Той е експерт по вирусология, лекар или някакъв друг специалист по темата? Към днешна дата фактите са следните: в България няма нито един заразен или починал от този вирус. Всичко друго е разни "размисли и страсти" по темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
не е вярно това, освен, ако е давал данни за седмица
Нчмам причини да не вярвам на вирусолога Кантарджиев или статистиката за респиратони проблеми
Смъртност от грип Грип (J09-J11) 0,1 човек на 100000 души или с други думи всъщност са 7 човека а не 70
Това е официалната статистика за умирания. Кантарджиев ако пие още една ракия преди някое изказване може и до 1 милион да ги докара
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Няколко златни бръмбърчета , са си купили по 10-15 oz на 1450 $ и чакат да станат мултита ...
Същите , са най- големите апокалиптици тук . , като си въобразяват че това е старта на златото към 10 000 ххх ......
....:
Не че, не е проблем и този вирус, но преекспонирането му е вредно, защото се хаби енергия, която може да бъде насочена в разрешаване на реални и близки проблеми
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
не е вярно това, освен, ако е давал данни за седмица
Нчмам причини да не вярвам на вирусолога Кантарджиев или статистиката за респиратони проблеми
https://www.worldometers.info/
81 039 Seasonal flu deaths this year
3 001 Coronavirus deaths this year
- 1 like
Коментар
-
https://nypost.com/2020/03/01/corona...weeks-experts/
В понеделник индексите пак на пързалката. Този път може и да минат с повече от -5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
70 човека са починали от грип. не няколко хиляди - надолу Матеев бе изкарал статистикатаСамо две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
70 човека са починали от грип. не няколко хиляди - надолу Матеев бе изкарал статистиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Пу, заради бана изпуснах купона тука! Градусът неадекватност намалява
Айде поплашете малко и мен, че да съм и аз барабар петко с мъжете... Кога се очаква да падат хора по улиците? Като зрели круши?
Същите , са най- големите апокалиптици тук . , като си въобразяват че това е старта на златото към 10 000 ххх ......
В съзнанието им двете събития - Корона и ръст в злато - са свързани и за това те са почти убедени в това , което пишат ...........
Но ..... накрая ........... всички ме ловят за ............. шлиферо
Злато няма да расте .............
Всеобщ мор - няма да има ...............
Края на април - май - всичко приключва триумфално ...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОтдавна не бях пускал. Чак и в Исландия има…
Коментар
-
Xman1, вече е време да сме разбрали че ако наистина е толкова коварен този щам няма възможност за реакция.Със сигурност е възможно да се направят защитни облекла и те да се обеззаразяват, но не е възможно да има за всички хора. На всичко отгоре нямаме никаква готовност, икономиката е така устроена че дори най елементарни маски не могат да бъдат осигурени независимо че те не помагали особенно. Ако е както казваш двоен грип ще е много хубаво, но ако е много устойчив вирус ще заразява докато ликвидира всички, повторно, за трети или четвърти път всяка имунна система ще се изтощи и ще поддаде.Опасен щам пуснат на свобода също е възможно да рекомбинира с други и те да придобият някои негови качества. И все пак ясно е че много хора нямат полезен ход въобще, всякаква реакция е обречена на провал. Реакцията на китайската държава може би е грешна, създадената паника е довела до голямо движение на хора което иначе не би се случило и това увеличи рязко броя заразени. По адекватно реагирали от Русия няма, но прави впечатление реацията и на САЩ.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар