IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Хайде появиха се и в тази тема партиините тролове. като почнат да умират хора със стотици какво ще правите ще ходите по площадите, ще биете тъпана и ще повтаряте "Няма страшно грипа е по-опасен".

този дето ви е пуснал да плямпате глупости не знам дали се усеща какъв автогол ще си вкара ако се окаже че не е прав
    Няма как да е прав този дето ги е пуснал......Истината е в цифрите пред нас последните 37-8 дена......Дори и занижени погледнати във възможно развитие са много стряскащи....за хората които разбират от проста математика и цифри разбира се..................

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

И грипът е опасен, умират хиляди хора всяка година и няма спасение от него.
      Знам за грипни ваканции и карантина на училища, но май не съм чувала да затварят дом на труженички ))
      Явно това ще е първия.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
        Да, ама Матеев има арбалет и с него заковава всяка истина, която прелети над габровския балкан.
        Щото има изтънчено чувство за хумор, затуй.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Хайде появиха се и в тази тема партиините тролове. като почнат да умират хора със стотици какво ще правите ще ходите по площадите, ще биете тъпана и ще повтаряте "Няма страшно грипа е по-опасен".

този дето ви е пуснал да плямпате глупости не знам дали се усеща какъв автогол ще си вкара ако се окаже че не е прав
          Така, така. Започвам малко да се пострахуввам. Браво, но дай още, плийз?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Съненце, теб не те знам но, аз имам болни и немощни близки на които, само този „безвреден” вирус им липсва. При това, изключително мили на сърцето ми, хора. За нас, проблемът е изключително сериозен и близък така че...
            Прав си, опасен вирус е за всички с хронични сериозни заболявания, както и възрастни или със слаб имнунитет хора.
            За тях и грипа и редица други вируси, бактерии и инфекции са също много опасни.
            И хубавото е, че ежедневно се повтарят какви мерки трябва да взимат всички хора, особено застрашените групи - хигиена, миене на ръце или дезинфекцията им било със спирт или друго(напр. сода, ако нямате подръка готови субстанции), непосещаване на оживени места и т.н., но много важно е и общото укрепване на организма - допълнителен прием на витамини, движение, разходки на чист въздух
            Колко хора знаят, че въпреки сравнително високия брой слънчеви дни балканските народи имат дефицит на витамин Д, а недостигът му води включително до срив на имунната система.
            Та, една идея спокойно и трезво осмисляне е полезно.
            Наздраве

Коментар

• Аз поне приключвам да пиша тук. Не ми се занимава с партийна пропаганда.

Коментар

• Хайде появиха се и в тази тема партиините тролове. като почнат да умират хора със стотици какво ще правите ще ходите по площадите, ще биете тъпана и ще повтаряте "Няма страшно грипа е по-опасен".

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                  В Италия от 100 заразени / 8 са настанени в интензивното или 136 общо в момента за седмица и здравната система е пред колапс.
                  Италия. С почти 2 ТРИЛИОНА Евро БВП. Нас, на картинката, дори не ни виждат...

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                    В Италия от 100 заразени / 8 са настанени в интензивното или 136 общо в момента за седмица и здравната система е пред колапс.
                    Италианците нямат здравна система, какъв колапс?

Коментар

Ами акад. Гълъбов, ами проф. Кременски, ами д-р Ангел Кунчев и те ли са модулирани?
                      За пръв път виждам последните години, да мандахерцат постоянно по студиа и залъгалки шефа на ВМА с генералски пагони. Манипулацията мнооого за прости стана нещо, нивото рязко се срина.

Коментар

• Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение

Може да говори глупости, но това не значи, че апокалиптиците в този форум са прави. За това е най-добре да боравим с факти. Започнете да мислите и да анализирате. Има ли около вас дори и един болен от грип, настинка или някакво неразположение? Колко кихащи и кашлящи хора сте видели за последните десет дена? Защо вярвате на всяко мнение, изказано в туитър, фейсбук и всякакви други такива мнения? Кой има изгода от цялата тази работа и т.н.? Просто мислете.
                        Да, ама Матеев има арбалет и с него заковава всяка истина, която прелети над габровския балкан.

Коментар

Защото проф. д.м.н. Кантарджиев говори глупости.
                          Предлагам да го свалим и заместим със знаещия повече Пинокио.

Коментар

• В Италия от 100 заразени / 8 са настанени в интензивното или 136 общо в момента за седмица и здравната система е пред колапс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Не точно. Обаче, струва ми се, границата му за търпимост и морал, сякаш, се „модулира” от... „външни сили”. А, не би трябвало.
                              Ами акад. Гълъбов, ами проф. Кременски, ами д-р Ангел Кунчев и те ли са модулирани?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

да, но говорехме за България
                                Ще е интересна една статия за данните на жертвите на грипа, дори само по региони, още по-добре за държави
                                Всеки ден се пускат за коронавируса и ни една за грипа!
                                Абе как може бе, хора, всички ли сте толкова студенокръвни, за всички ли вас, смъртта (на други) е статистика? Да не дава Господ, да се разшета у вас, какъв вой ще нададете...

Коментар

Working...
                                X