Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
И грипът е опасен, умират хиляди хора всяка година и няма спасение от него.
Знам за грипни ваканции и карантина на училища, но май не съм чувала да затварят дом на труженички ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеДа, ама Матеев има арбалет и с него заковава всяка истина, която прелети над габровския балкан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде появиха се и в тази тема партиините тролове. като почнат да умират хора със стотици какво ще правите ще ходите по площадите, ще биете тъпана и ще повтаряте "Няма страшно грипа е по-опасен".
този дето ви е пуснал да плямпате глупости не знам дали се усеща какъв автогол ще си вкара ако се окаже че не е прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Съненце, теб не те знам но, аз имам болни и немощни близки на които, само този „безвреден” вирус им липсва. При това, изключително мили на сърцето ми, хора. За нас, проблемът е изключително сериозен и близък така че...
За тях и грипа и редица други вируси, бактерии и инфекции са също много опасни.
И хубавото е, че ежедневно се повтарят какви мерки трябва да взимат всички хора, особено застрашените групи - хигиена, миене на ръце или дезинфекцията им било със спирт или друго(напр. сода, ако нямате подръка готови субстанции), непосещаване на оживени места и т.н., но много важно е и общото укрепване на организма - допълнителен прием на витамини, движение, разходки на чист въздух
Колко хора знаят, че въпреки сравнително високия брой слънчеви дни балканските народи имат дефицит на витамин Д, а недостигът му води включително до срив на имунната система.
Та, една идея спокойно и трезво осмисляне е полезно.
Наздраве
- 1 like
Коментар
-
Хайде появиха се и в тази тема партиините тролове. като почнат да умират хора със стотици какво ще правите ще ходите по площадите, ще биете тъпана и ще повтаряте "Няма страшно грипа е по-опасен".
този дето ви е пуснал да плямпате глупости не знам дали се усеща какъв автогол ще си вкара ако се окаже че не е прав
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеВ Италия от 100 заразени / 8 са настанени в интензивното или 136 общо в момента за седмица и здравната система е пред колапс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеВ Италия от 100 заразени / 8 са настанени в интензивното или 136 общо в момента за седмица и здравната система е пред колапс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами акад. Гълъбов, ами проф. Кременски, ами д-р Ангел Кунчев и те ли са модулирани?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
Може да говори глупости, но това не значи, че апокалиптиците в този форум са прави. За това е най-добре да боравим с факти. Започнете да мислите и да анализирате. Има ли около вас дори и един болен от грип, настинка или някакво неразположение? Колко кихащи и кашлящи хора сте видели за последните десет дена? Защо вярвате на всяко мнение, изказано в туитър, фейсбук и всякакви други такива мнения? Кой има изгода от цялата тази работа и т.н.? Просто мислете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Защото проф. д.м.н. Кантарджиев говори глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе точно. Обаче, струва ми се, границата му за търпимост и морал, сякаш, се „модулира” от... „външни сили”. А, не би трябвало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
да, но говорехме за България
Ще е интересна една статия за данните на жертвите на грипа, дори само по региони, още по-добре за държави
Всеки ден се пускат за коронавируса и ни една за грипа!
Коментар
Коментар