Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
https://www.nsi.bg/bg/content/3357/%...81%D1%82%D0%B8
Смъртност от грип Грип (J09-J11) 0,1 човек на 100000 души или с други думи всъщност са 7 човека а не 70
Това е официалната статистика за умирания. Кантарджиев ако пие още една ракия преди някое изказване може и до 1 милион да ги докара
Колко тестове за грип си чул да правят? Или на болни близки, приятели?
За този сезон, мисля са единици, а все още стоят затворени десетки училища.
В статистиката са регистрирани крайните жертви на усложненията.
А доктора е добър вирусолог, познавам го лично и като човек, та не знам защо хумористичния му поглед върху нещата го отдаваш непременно на запиване, но твоя воля да си плюеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
Бях спряла да пиша в този форум, защото забелязах, че масово, когато някой изрази различно мнение и веднага го обявяват за трол. След това започват да му се подиграват, да го осмиват, понякога се стигаше и до откровени цинизми. В годините доста качествени никове замлъкнаха и спряха да пишат завинаги, но въпреки това тези, които се имаха за доайени на форума (това са хора, които имат огромен брой мнения, създали са някаква тема или са толкова отдавна тука, че по презумция са прави) продължаваха да не признават чуждото мнение. Разберете, ние не сме тролове, но просто не сме на същото мнение и го изказваме. Ако това ви е толкова нетърпимо, игнорирайте ни и не ни обръщайте внимание. Тука всеки има право да изкаже собственото си мнение, без да се притеснява, пък дори и това мнение да не съвпада с мнението на Матеев, Равновесие или който и да е. Все пак в спора се ражда истината
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Тук можем да споменем Ницше - "Колкото повече се вглеждаш в бездната, толкова повече тя се вглежда в теб".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде появиха се и в тази тема партиините тролове. като почнат да умират хора със стотици какво ще правите ще ходите по площадите, ще биете тъпана и ще повтаряте "Няма страшно грипа е по-опасен".
този дето ви е пуснал да плямпате глупости не знам дали се усеща какъв автогол ще си вкара ако се окаже че не е правСамо две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Къде видя партийна пропаганда?
Досега си пишеш на воля, ако ти липсват аргументи не изкарвай демокрацията виновна.
Или само на моменти те кефи?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз поне приключвам да пиша тук. Не ми се занимава с партийна пропаганда.
Мисля че взимаш прекалено крайно решение заради няколко олигофрена. Мненията ти в темата са високо ценени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде появиха се и в тази тема партиините тролове. като почнат да умират хора със стотици какво ще правите ще ходите по площадите, ще биете тъпана и ще повтаряте "Няма страшно грипа е по-опасен".
този дето ви е пуснал да плямпате глупости не знам дали се усеща какъв автогол ще си вкара ако се окаже че не е прав
Досега си пишеш на воля, ако ти липсват аргументи не изкарвай демокрацията виновна.
Или само на моменти те кефи?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение1. Аз вярвам на правителството и политиците, че болни в БГ от тази болест няма. Така и за КТБ някакви си паникиъори разнасяха слухове и какво стана- аз още си ходя в КТБ и си праввя депозити, проблем няма никакъв.
2.На лекарите също им вярвам и то безрезервно, те са много умни- в БГ не знам някой да се доверява на някаква нетрадиционна, народна или друга медицина освен на официалната. Това е защото лекарите са добри специалисти, не са търгаши и не са корумпирани.
Наскоро даже се политиците(онези от 1.) говореха, че има фалшиви болнични и се източвал НОИ. Но аз вярвам на лекарите- някой да е чувал лекар да взема подкуп за фалшив болничен?!?!?Да има осъден лекар за такова нещо?!?
Щом лекарите не вземат пари а болнични, измислени диагнози... и са супер специалисти, как някой би се усъмнил, на тяхните думи, че в БГ няма болни от тази болест?!!?!?
3, Само нещо не мога да разбера, защо политиците не вярват на лекарите за болничните, но за данните за болестта безрезервно им вярват!?!!?
Хора стига сге се панирали!
Коментар
-
в споделиха връзка.
This video shows the Top 20 countries by the number of infected people with the coronavirus (COVID-19) since February 14. The virus is high infectious as it ...
About this website
youtube.com
(UPDATED March) The Spread of Coronavirus by Country
This video shows the Top 20 countries by the number of infected people…
This video shows the Top 20 countries by the number of infected people with the coronavirus (COVID-19) since February 14. The virus is high infectious as it ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Гедай сега, както е казал Русо - всеки да може да се изока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩото има изтънчено чувство за хумор, затуй.
Коментар
-
1. Аз вярвам на правителството и политиците, че болни в БГ от тази болест няма. Така и за КТБ някакви си паникиъори разнасяха слухове и какво стана- аз още си ходя в КТБ и си праввя депозити, проблем няма никакъв.
2.На лекарите също им вярвам и то безрезервно, те са много умни- в БГ не знам някой да се доверява на някаква нетрадиционна, народна или друга медицина освен на официалната. Това е защото лекарите са добри специалисти, не са търгаши и не са корумпирани.
Наскоро даже се политиците(онези от 1.) говореха, че има фалшиви болнични и се източвал НОИ. Но аз вярвам на лекарите- някой да е чувал лекар да взема подкуп за фалшив болничен?!?!?Да има осъден лекар за такова нещо?!?
Щом лекарите не вземат пари а болнични, измислени диагнози... и са супер специалисти, как някой би се усъмнил, на тяхните думи, че в БГ няма болни от тази болест?!!?!?
3, Само нещо не мога да разбера, защо политиците не вярват на лекарите за болничните, но за данните за болестта безрезервно им вярват!?!!?
Хора стига сге се панирали!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар