Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Eх, колко хубаво ми го рече, направо ме затапи - нищо де, аз съм свикнал да споря с всеки, особено когато го считам за неправ. Ся, понеже си готин, а и сме имали лаф с теб, пък що да не ти отговоря, нали съм сред малкото врагове в темата с още 2-3-ма олигофрена, всички други са в правата вяра и славославят годжитата. Тъй, аз продължавам да смятам, че нямаме придошла река - оттук ни тръгва първата принципна разлика. Ще се пробвам да го обясня и аз в картинки, щом такава е идеята в произведението, ма не щото считам, че си глупав и т.н. (а ти не си, достатъчно сме драскали из форуми, за да се знаем, просто си уплашен за близките си, което е разбираемо, само дето паниката е лош съветник - псоред мен). Ти очакваш потоп от скъсана язовирна стена минимум с обема на язовир Искър или поне трите язовира на Арда, а аз смятам, че това е стандартно пролетно топене на реките и дори и да скъсано някъде си нещо, то е някое микроязовирче, при което най-много да имаме повторение като онова в село Бисер и толкова (не че и то не е трагедия, ма не е пък апокалипсис). Оттук нататък тръгват все по-големи различия и мерки, в които не мисля да задълбавам. Иначе и двамата сме наясно, че нашата система на аварии (в случая здравеопазването като такова) е неподготвено и каквато и да е авария ще го хване по бели гащи, дори и да е дребно язовирче, особено ако за всеки пострадал отцепват по една болница, като за редник Киро. Тук на заден план идва въпросът защо сме неподготвени и защо като мсе неподготвени се дават 2 милиарда долара за самолетчета, вместо за здраве, но такива въпроси сега не се задават, слагаме по един хаштаг стейхоум и подкрепа за медиците, и всичко е точно.
дали щях да се справя по добре като шеф на шаба - не знам, но и ти не знаеш, така че такива изкази ад хоминем, т.е. да обсъждаш личността на противника, когато нямаш какво да кажеш по същество, съм ги учил в първи курс - умен си, ще ме разбереш (казвам го без ирония). Иначе аз казвам, че ако идва голяма вода (а аз смятам, че не идва), на първо място следва да отбиеш притоците на тази голяма вода, ако нямаш достатъчно чували, фадроми и т.н., за да направиш бент, за да не стане още по-голяма водата, с която да се справяш. сега ще речеш, че точно това уж правили прокситата на БХ в униформа, като ни пращат да си седим вкъщи, а аз ще ти кажа, че не правят това, а изпускат още язовири по притоците на тази голяма вода, като пускат емигрантите на юнашко доверие. Апропо, понеже съм виждал голяма вода и как приижда и мъкне със себе си какво ли не, то съм виждал и как селяните точно тогава си изхвърлят боклука, щото водата ще го отнесе и друг ще му бере гайлето - е, това правят западните държави с нашите мигранти - аналогията не е случайнаТа в този ред на мисли, шреди да почнат да строят бентове и да преграждат с чували, да спрат и да отбият притоците (мигрантите), щото инач е работата ще е тройно по-невероятно да се случи, хеле пък с наличните ресурси. Та затова ги псувам прокситата на БХ
матеев, този път съм съгласен с теб, най-малкото щото и аз съм участвал в такива дискусии - тежко е и е трудно да се направи закон, в който да няма вратички, но това е друга тема. А това, че всички досега били така, не слдва да значи, че и оттук насетне следва да е така - който иска от мен полагане на лични саможертви, нека пръв даде пример, а аз пример не виждам
математик, дорук сме съгласни, че нямаме точна информация нито за настоящия грип (вирус, чумата на 21 век или както там искаш да го наричаме), нито за предишния, но пък смело залагаме и екстраполираме и от единия, и от другия лагер. Засега апокалипсиса като брой жертви се отлага, а вече трябваше да е настъпил, но икономическият апокалипсис чука и ще се усети много повече от разни хаштагове и 5-10-100 починали с по 15 аритмии и инфаркти, на които не е много ясно от какво точно са починали (нарочно профанирам). Обаче разбирам и БХ - когато всички около теб правят едно и също и изпадат в паника, няма как и ти да не изпаднеш в такава, особено като си знаеш здравеопазването и най-вече, като знаеш, че това може да е краят на политическата ти кариера, а без нея става много лошо и лъсват разни неща. Но няма да политизирам темата, макар този грип (вирус, чумата на 21 век) да е пос-коро политически и икономически, отколкото здравен проблем. Ще говорим по-сериозно след месец или два - тогава ще се разбере кой е заел правилната позиция и кой е бил олигофренът.
наздраве и бъдете здрави!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Някой не е по-умен, само защото е наследник на милиардерско семество и е в таен борд, където се взимат глобални решения за насоките на света! Това е човек с власт, но умността е от Бога и тя не се купува с пари!
Колега, ти сериозно ли си мислиш, че им трябва този вирус, за да те поробят! Ами я се огледай малко!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакъв е смисълът да си седим в къщи и да спазваме карантина с месеци след като от чужбина се завръщат на тумби българи,до май месец може и 2млн да станат кой
здрав ,кой болен?Европейските лидери трябва да се съберат и решат ,никакво мърдане ,кой където е там си остава и се бори със заразата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Не ,не си по- ясен....Ти критикуваш,че ние взехме една идея по-крути мерки от необходимото....Странното за мен ,че същите, крути ,та и по-крути мерки,с различно закъснение, бяха взети и от страни ,като Германия,Франция,САЩ и т.н. Ами сега ?!Как да го разтълкувам това?Че ние сме били една идея по-придвидливи?Последвали са нашия пример?Не знам!?
Проксито в униформа в прав текст заяви - нямаме възможност да изследваме всички....Изследваме доколкото са ни възможностите ,а те са със сигурност по-малки от тези на Германия....Ще ти дам пример - представи си река ,която заплашва да излезе извън коритото и да наводни всичко...На практика трябват фадроми ,та да издигнем диги и да се предпазим....Да ама фадроми няма,има празни чували ...И ти какво казваш - майната му ,щом нямаме фадроми оставяме всичко на каквото му дойде ...Аз казвам - взимаме лопатите ,пълни чувалите с пясък и редим....Ако спрем разлива - добре,ако не успеем -така е било писано,ама поне сме пробвали с това ,което сме имали под ръка....Така е и със щаба....Със сигурност ,отстрани е много лесно да критикуваш....Ама изобщо не съм убеден,че ако ти беше шеф на щаба ,щеше да вземаш по- адекватни или най-адекватните решения....
дали щях да се справя по добре като шеф на шаба - не знам, но и ти не знаеш, така че такива изкази ад хоминем, т.е. да обсъждаш личността на противника, когато нямаш какво да кажеш по същество, съм ги учил в първи курс - умен си, ще ме разбереш (казвам го без ирония). Иначе аз казвам, че ако идва голяма вода (а аз смятам, че не идва), на първо място следва да отбиеш притоците на тази голяма вода, ако нямаш достатъчно чували, фадроми и т.н., за да направиш бент, за да не стане още по-голяма водата, с която да се справяш. сега ще речеш, че точно това уж правили прокситата на БХ в униформа, като ни пращат да си седим вкъщи, а аз ще ти кажа, че не правят това, а изпускат още язовири по притоците на тази голяма вода, като пускат емигрантите на юнашко доверие. Апропо, понеже съм виждал голяма вода и как приижда и мъкне със себе си какво ли не, то съм виждал и как селяните точно тогава си изхвърлят боклука, щото водата ще го отнесе и друг ще му бере гайлето - е, това правят западните държави с нашите мигранти - аналогията не е случайнаТа в този ред на мисли, шреди да почнат да строят бентове и да преграждат с чували, да спрат и да отбият притоците (мигрантите), щото инач е работата ще е тройно по-невероятно да се случи, хеле пък с наличните ресурси. Та затова ги псувам прокситата на БХ
матеев, този път съм съгласен с теб, най-малкото щото и аз съм участвал в такива дискусии - тежко е и е трудно да се направи закон, в който да няма вратички, но това е друга тема. А това, че всички досега били така, не слдва да значи, че и оттук насетне следва да е така - който иска от мен полагане на лични саможертви, нека пръв даде пример, а аз пример не виждам
математик, дорук сме съгласни, че нямаме точна информация нито за настоящия грип (вирус, чумата на 21 век или както там искаш да го наричаме), нито за предишния, но пък смело залагаме и екстраполираме и от единия, и от другия лагер. Засега апокалипсиса като брой жертви се отлага, а вече трябваше да е настъпил, но икономическият апокалипсис чука и ще се усети много повече от разни хаштагове и 5-10-100 починали с по 15 аритмии и инфаркти, на които не е много ясно от какво точно са починали (нарочно профанирам). Обаче разбирам и БХ - когато всички около теб правят едно и също и изпадат в паника, няма как и ти да не изпаднеш в такава, особено като си знаеш здравеопазването и най-вече, като знаеш, че това може да е краят на политическата ти кариера, а без нея става много лошо и лъсват разни неща. Но няма да политизирам темата, макар този грип (вирус, чумата на 21 век) да е пос-коро политически и икономически, отколкото здравен проблем. Ще говорим по-сериозно след месец или два - тогава ще се разбере кой е заел правилната позиция и кой е бил олигофренът.
наздраве и бъдете здрави!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Иначе, който иска да си вярва в конспирациите, да си вярва! То как да го успориш!
Напълно съм съгласен с всичко. Освен с праволиса
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеразсеяни читатели, зложелателните или пък просто търсещите телета ще възприемат механично като твой:
Не виждам особена разлика. Линк към налудничаво и нелогично мнение, без добавен коментар или иронично еможи го прави съпричастен. Не съм изненадан никак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Имай предвид, че Те са много по-умни от нас. Ние можем да си мислим за деглобализация, а всъщност да се затвърждава глобализацията. На Тях не им трябва икономика и просперитет, а власт. Виж как 1 милиард човека са затворени - това деглобализация ли е? И са пазени от армии и милиции, които, като ги събереш чисто математически, стават една голяма армия и една голяма милиция. Дали е глобална тази сила или е пунта мара на търкалета?
Китай е концлагер, далеч преди коронавируса! Това истинска власт, ТАМ!
Като ти подават морковчето, както се случва там, много по-лесно ще ти сложат камерите и ще те чипират, докато ти смяташ, че си "победител" с новия Айфон в джоба!
Това е истината!
Текущата ДЕглобализация не е полезна на тези, които в спокойни времена могат да ти изградят един ГЛОБАЛЕН КИТАЙ, без да се усетиш дори!
Иначе, който иска да си вярва в конспирациите, да си вярва! То как да го успориш! Казват ти, че е сценарий и толкова! Доказателства нямат. Тезата им е, че така щели да те поробят! Ами те до сега, не те ли поробват?
Друга АБСУРДНА ТЕЗА Е, ЧЕ ТОВА БИЛО СЦЕНАРИЙ, да се сринела икономиката и един вид да се ограбят хората, но същите тези хора, забравят, че единствено извращението на КРЕДИТНАТА БАЗА, доведе до това, тя много по-рано да не се е сринала! Само, че когато ядяха "кюфтетата" не реваха, нали?
Другото, което е много важно, повечето как си го представяха, че в днешния свят, ако допуснем, че заразата е естествена, а не ГМО на скрити кръгове, нещата щяха да се развият?
Как си го представяха, че ще се случат нещата??? Изведнъж, всички щяха да се РАЦИОНАЛИЗИРАТ и да си кажат, по-добре икономиката, смъртността не ни плаши, давайте да вървим! Също така, защо КАРАНТИНИТЕ започнаха в много от малките страни, с особена тежест, ако има сценарий от елити, не е ли по-логично, те да почнат от големите страни, през КОМАНДА!
Истинския концлагер и робство е Китай! За да ти направят Китай, тук или където е, не им е необходима тази пандемия, която ще отшуми до няколко месеца!
99% от хората са готови, да наденат робския хомот и в едни от най-спокойните години!
Ето в БГ ти пускат чипирани лични карти с био данни! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
Ограничават ти кешовите плащания! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
Глобализират те в ЕС, както и да приемеш Еврото! Да си махнеш собствената валута! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
Камери навсякъде, както и следене на движението през оператори и интернет! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
Обясняват ти, че елеминирането на кеша е добро, плащай само с карта! СЪПРОТИВА НУЛЕВА!
Колега, ти сериозно ли си мислиш, че им трябва този вирус, за да те поробят! Ами я се огледай малко!Last edited by Mike Florida; 23.03.2020, 14:17.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеOп, 69-ка, не, не виждам какъв проблемът, но може да съм олигофрен, знам ли? То нали всички, които не са апокалиптици са олигофрени и изкукали дядки, сал генерал годжи е велик и говори истината, освен когато не я говори. Та набързо, ако не си разбрал личното ми мнение - аз продължавам да считам, че това е грип с усложнения, какъвто ни удря всяка зима, горе-долу (странно, как изведнъж спря да се говори за грип Б, нали, а го чакахме с уникална тревога), поради което считам (това е лично мнение на немедицинско лице), че всички мерки бяха ултра прекомерни и излишни. Няма как да влияя на БХ или неговото прокси в униформа, затова, тъй като мерките вече са наложени, считам, че са неадекватни, тъй като ограничават нас, работещите, като междувременно няма никакъв или почти никакъв конртол на влизащите у нас, които реално са носители на този грип с усложения. Защото в момента се получава, че хем има мерки, които ме ограничават, и то много, хем има безразборно пристигащи субекти, към които не се прилага почти нищо и се приемат на юнашко доверие, без да се изследват - самото годжи го казва. Та или да махнат всякакви мерки (което аз лично предпочитам - личната изолация е достатъчна, за който се страхува), или да налагат жестоки мерки към конкретни лица (потенциалните носители), а не към всички и за всичко на ангро.
Така по-ясен ли съм?
Проксито в униформа в прав текст заяви - нямаме възможност да изследваме всички....Изследваме доколкото са ни възможностите ,а те са със сигурност по-малки от тези на Германия....Ще ти дам пример - представи си река ,която заплашва да излезе извън коритото и да наводни всичко...На практика трябват фадроми ,та да издигнем диги и да се предпазим....Да ама фадроми няма,има празни чували ...И ти какво казваш - майната му ,щом нямаме фадроми оставяме всичко на каквото му дойде ...Аз казвам - взимаме лопатите ,пълни чувалите с пясък и редим....Ако спрем разлива - добре,ако не успеем -така е било писано,ама поне сме пробвали с това ,което сме имали под ръка....Така е и със щаба....Със сигурност ,отстрани е много лесно да критикуваш....Ама изобщо не съм убеден,че ако ти беше шеф на щаба ,щеше да вземаш по- адекватни или най-адекватните решения....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тъй, тъй, чоджум, тъй, кажи им го, но ще останеш глас в пустиня. В момента е важно да се ръси със захар, а ако не стане със захар - може и с шекер, а междувременното тъмнозелените и всякакви други крокодили си ги прибираме и ги пускаме на юнашко доверие, щото годжито в униформа (ня моменти го съжалявам, какви ли извращения със съвестта си следва да прави) рече, че, цитирам, "Никой не казал, че на всеки пристигнал от чужбина трябва да му се направи тест. Това не е във възможностите ни." Мисля, че това казва всичко, а междувременно може да продължим да ръсим със захар, шекер, карамел, захарен памук и каквото там се сетите, няма проблеми. А да, и да плачем за възрастните и хронично болните, на които не забраняваме да се движат и да излизат от вкъщи, но за сметка на това ограничаваме младите и роботещите да не ходят в магазините до 10.30, да не излизат в парковете и да не си ходят до вилата или да видят родителите си! Бравос и конграчулейшънс!
Апропо, ето и едно интервю на професор Хинков -предполагам, че и той е олгофрен, ма са го викнали по БНТ-то на културата:
През 2008-2009 г. беше епидемията от свински грип. Тогава, пролетта на 2009 г., в България загинаха 4000 човека за един месец. Това заяви в "Денят започва" с Георги Любенов проф. Олег Хинков, реаниматор и бивш заместник-министър на здравеопазването. Проф. Олег Хинков: За огромно съжаление, те бяха предимно млади хора - най-вече родилки и бременни жени. Сега, Слава Богу, не е така, умират старците. Тогава нямаше извънредно положение. Тогава ние реаниматорите, бяхме в условия, близки до тези, категоричен е проф. Хинков.
https://en.wikipedia.org/wiki/2009_flu_pandemic
https://en.wikipedia.org/wiki/2009_f...mic_by_country
Официално починали са под 15 000 (други ги дават под 20 000). Оценките са за 150 000 до 500 000 починали. Както се вижда официалните данни се разминават с оценките 10-30 пъти. И най-вероятно отчитането, тестовете не са били прецизни и сигурно една камара други причини. Както и сега виждаме съвсем различни данни. Едни тестват на поразия на случаен принцип. Други тестват само сериозните случаи. Въри прави статистиката и изводи и модели.
В България официално през 2009 свинския грип са 766 заразени и 40 починали.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеOп, 69-ка, не, не виждам какъв проблемът, но може да съм олигофрен, знам ли? То нали всички, които не са апокалиптици са олигофрени и изкукали дядки, сал генерал годжи е велик и говори истината, освен когато не я говори. Та набързо, ако не си разбрал личното ми мнение - аз продължавам да считам, че това е грип с усложнения, какъвто ни удря всяка зима, горе-долу (странно, как изведнъж спря да се говори за грип Б, нали, а го чакахме с уникална тревога), поради което считам (това е лично мнение на немедицинско лице), че всички мерки бяха ултра прекомерни и излишни. Няма как да влияя на БХ или неговото прокси в униформа, затова, тъй като мерките вече са наложени, считам, че са неадекватни, тъй като ограничават нас, работещите, като междувременно няма никакъв или почти никакъв конртол на влизащите у нас, които реално са носители на този грип с усложения. Защото в момента се получава, че хем има мерки, които ме ограничават, и то много, хем има безразборно пристигащи субекти, към които не се прилага почти нищо и се приемат на юнашко доверие, без да се изследват - самото годжи го казва. Та или да махнат всякакви мерки (което аз лично предпочитам - личната изолация е достатъчна, за който се страхува), или да налагат жестоки мерки към конкретни лица (потенциалните носители), а не към всички и за всичко на ангро.
Така по-ясен ли съм?
Тоест тука съм съгласен, че нещо не е наред с всичко това, но след като не мога да измисля разумна алтернатива, просто си трая и не критикувам. Още повече че аз лично активно участвам в направата на пчеларското законодателство, и много добре знам за безкрайните часове в една или друга работна група по някоя наредба, в която непрекъснато обсъждаме и се чудим как да напишем текст за всички възможни злоупотреби, които един или друг пчелар или арендатор може да измисли. И така една наредба от 10 члена става 150 члена, разположени на 30-40 страници, и пак не сме предвидили всичко, че после се налага да дописваме.Last edited by Mateev; 23.03.2020, 14:14.
Коментар
-
Какъв е смисълът да си седим в къщи и да спазваме карантина с месеци след като от чужбина се завръщат на тумби българи,до май месец може и 2млн да станат кой
здрав ,кой болен?Европейските лидери трябва да се съберат и решат ,никакво мърдане ,кой където е там си остава и се бори със заразата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКoрoнaвируcът e рoдeн нe в Китaй, a в cъзнaниeтo нa лудитe гocпoдaри нa пaритe. Прeди дeceт гoдини e пoдгoтвeн cцeнaрият „Пaндeмичнa пaникa“, кoйтo ce игрae прeд oчитe ни. https://fakti.bg/mnenia/457665-koron...dari-na-parite
Кви са тези неполиткоректни изяви?
Всичко е напълно нормално, но активира твърде реактивните.
Искам първо да взема отношение по формата. Всичко е важно - това което е (заявено е категорично в лично качество) е важно, но и начинът, по който съответното нещо е представено, също е доста важен.
Има един текст в стандартния черен шрифт, който невнимателните, разсеяни читатели, зложелателните или пък просто търсещите телета ще възприемат механично като твой:
Кoрoнaвируcът e рoдeн нe в Китaй, a в cъзнaниeтo нa лудитe гocпoдaри нa пaритe. Прeди дeceт гoдини e пoдгoтвeн cцeнaрият „Пaндeмичнa пaникa“, кoйтo ce игрae прeд oчитe ни.
Това не е твоето мнение, поне чисто формално няма заявено такова отношение по въпроса.
Аз самият също понякога поствам материали, които имат познавателна или любопитна стойност, дори когато са от източници, към които принципно трябва да имаме заострено внимание и да съзнаваме наличие от повишен риск. Да, преглеждам - гласове, поглед инфо, ама от другата страна преглеждам също и фактор и медиапуул. Като постна нещо от едната или другата страна, веднага усещам неодобрителни "погледи", а понякога и укорителни думи.
Апропо, някъде бях срещал мнения на същия този Катасонов, че той лично не вярва, че вирусът е създаден изкуствено и проследяваше някакви свои разсъждения и виждания и мнения за мотивите на ангажираните по някакъв начин играчи и възможното развитие.
Имам свои виждания относно възможностите за произхода на вируса. Лично за себе си все още само разсъждавам относно силните и слабите страни на различните варианти от дългата листа. Също и за възможните последици и за оценките, включително морални. Втърде дълга и обърката тема.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Така изглежда. Един вид, глобална шокова терапия с цел овластяване и контрол.
вижте тази статия превод от френския Фигаро в западната преса нещо такова щеше да е изключение , заклеймено като крайно дясно и тнтн
http://glasove.com/categories/koment...-tri-ideologii
От геополитическа гледна точка, пандемията на коронавирусното заболяване, родено в Китай през 2019 г. (Covid-19), показа провала на три идеологии: комунизмът, европеизмът, глобализмът. Китайската комунистическа партия (ККП) носи много тежка отговорност за зараждането и първоначалното разпространение на тази много заразна болест.....
Коментар
-
Естествено, че не е вярно!
Световното правителство има нужда от глобализацията като феномен, за да упражнява пълната си власт! ТЯ е ТУК!
В момента имаме ДЕглобализация! Това е обратното на това, което само засилва властта им!
Относно икономиката, то те могат да ти я сринат, за дни и без пандемия, като 2008/09 при Лемън! После да направят каквото искат "докато" те спасяват!
Ако имат такъв тотален контрол, могат да постигнат горното и след Световна Война! Ако е вярна теорията на конспирацията, то те ще контролират и ПРИВИДНИТЕ врагове. Китай, Русия и САЩ. Един вид могат да ти наложат какъвто искат вит робство и рестарт във всяка една страна!
Какво ще постигнат сега при тази пандемия, която ще премине след 2-3 месеца. НИЩО, в сравнение с горното!
ДА икономиката ще се срине, но целия Запад, черпеше благосъстояние от БЪДЕЩЕТО през кредитите! Сега идва и цената да бъде платена!
НИКОЙ не е виновен и на ошилените в неразумни кредити, никой не е виновен, че си сринахме земеделието, че не се развиваме като истинска промишлена икономика, а избрахме ДА СМЕ БЕЛИ РОБИ, КОИТО ДА ПРОИЗВЕЖДАТ МИГАЧИ ЗА НЕМСКИТЕ КОЛИ! И това ни казваха, че е най-доброто, а ние скляпахме на парцали одобрително!
ДА срив ще има! ДА бедност ще има! Но това е резултат от всичко постелено до тук, а не от факта, че някой ще прецака хората! МНого от прецаканите ЦОЦАХА до безобразие!
Айфони, екскурзии до Барселона.... Глобална култура, консумацията като мания.... ЗАПАДЕН ЖИВОТ......
Много преди генното инжинерство вируси е имало, смърт е имало! Света се е разрастнал твърде много, а ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА обслужва най-много елита! Хората позволиха обаче да бъдат излъгани, че тя е най-великото нещо и сега същите ще платят цената! Хората позволиа да ги ошилят в кредити и предадоха страните си за "лъскави огледалца", предлагани от глобализацията!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар