IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• # „След 50 години брак веднъж внимателно погледнах жена си и казах:
          - Преди 50 години имахме малка къща, стара кола, спяхме на дивана и гледахме малък черно-бял телевизор, но всяка вечер си лягах до красиво 19-годишно момиче.
          Сега имам огромна скъпа къща, много скъпи коли, огромно легло в луксозна спалня, широкоекранен телевизор, но спя в едно легло с 69-годишна жена. Започвам да се съмнявам в брака си."
          Жена ми е много разумен човек. Тя не се обижда и не крещи . Тя само ми предложи да намеря 19-годишно момиче за себе си, а тя ще се погрижи да живея отново в малка къща, да спя на разбит диван и да гледам черно-бял телевизор.
          Е, не са ли жените страхотни? Те наистина знаят как да решат всички проблеми на съпрузите си!"
          Робърт Де Ниро

Коментар

• Колкото и умен да е човек, седящ в кенефа, все едно – ако неочаквано му изключите лампата, нищо по-умно от едно ”Еееее!” от него няма да чуете.

Коментар

• Три баби поседнали и се хвалят с внуците си.
              Едната рекла:
              - Моят внук ще става доктор!!
              Другите две попитали:
              - Откъде знаеш?
              - Ми, все носи някакви спринцовки, боде си ръката, сигурно ще става доктор..
              Втората баба рекла:
              - Моят ще става градинар. Все носи някви треви, листенца...
              Третата рекла:
              - Моят пък ще става пилот...
              Другите две рекли:
              - Откъде накъде пък пилот, ма ??
              - Ми, все смърка некви прахове, търка си носа и вика: "Бягай ма, бабо, отлитам.. "

Коментар

• Една позната ми раздува:

Разхождам се по " Витошка"/не съм безотговорна, вече може/. Доближава ме ром.
                – Госпожо, искаш ли парфюми?
                – Не!!!
                – Айде, бе, госпожооо, крадени са, не са менте!
                Last edited by Andi11; 16.05.2020, 21:00.

Коментар

• Оня с 80-те процента беше безкрайно щадящ към "България на три морета!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Стадния психиатричен статус е имал предвид
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Не бъзикай, да не ни направят и на нас 2-3 бр. Левски.,...
                        Над 25 са.
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
                          Шоуто е факт: ЦСКА-София и ЦСКА 1948 ще играят в елита на България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Не бъзикай, да не ни направят и на нас 2-3 бр. Левски.,...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Кире, това верно ли го е казала?!?!....Малиййй....
                            Верно е, чух го по талавизора. Всеки ден като министър й е бонус на нея. Тотална калинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

А ся де
                              За кое ЦСКА да вика баща ми ??
                              Уравнение с много неизвестни !!!
                              То ЦСКА-то е едно само...

Другото е Лудогорец -2 ,само дето Гелосания го е кръстил на първата си любов в спорта.

Ама като е слънчоглед партия и на Левски може да го прекръсти и да иде на Герена.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
                                Шоуто е факт: ЦСКА-София и ЦСКА 1948 ще играят в елита на България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                А ся де
                                За кое ЦСКА да вика баща ми ??
                                Уравнение с много неизвестни !!!

Коментар

Working...
                                X