IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Той 8-и е почти свършил та да се върнем в реалноста!

Пазара за зеленчуци... - Едно кило патладжани моля, и едно чушки, 4 тиквички, малко моркови и връзка магданоз, че сега, като се прибера, жената такава вкусна лятна манджа ще ми спретне, направо да си оближеш пръстите. Човекът зад него: - Господине, защо похабявате зеленчуците? Ние сме суровоядни и моята жена не готви зеленчуците, защото всички витамини и полезни вещества изчезват по време на готвенето. Първият мъж се обръща ококорен и засича: - Тя и моята е мързелива, ама твоята направо прекалява..

Коментар

• Бисери из интернет пространството относно Коронавирус:

..........................
      Няма са плашите страшното мина,предстои ужаса
      .........................

Най-зле протича аналният коронавирус, за оралния симптомите са по-леки!
      ..........................
      Във Франция маските вече са дефицит. Заменят ги с дамско бельо и за по-сигурно подлагат дамски превръзки, леко увлажнени.
      Представете си кюлотите на Искра Фидосова...

..........................................
      "От утре службите по геодезия, картография и кадастър
      в Габрово и Плевен няма да обслужват клиенти на гише."

Но затова пък данъчните служби ще работят денонощно !

..............................
      Считам, че трябва да се действа като със синската чума! Всичко в екарисажа, че да се елиминира проблема. Нема си играем на дребно я?

.......................

Дано се окажат нулеви пациенти пичата въшка Караянчева и дон Тиквун и да ни отърват от двете крадливи и продажни котила в Парламента и МС!

............................
      От CNN съобщиха, че като предпазна мярка може да си обръснете лявата вежда. Помагало да се спре проникването на Ковид-19 в организма. Така че - действайте. Пък аз като малоумен циник си навивам кърпата и нахлузвам банските, че днес е топло и отивам на плажа да се поотъркам в някоя италианка - току-виж ми лепнала от новия вирус (или нещо друго, кой знае). Оставям ви да си паникьорствате на воля.
      ............................
      Олелееее!
      Понеже ме уплашиха някои тук, че пандемията ни натиснала, че няк`ва много опасна болест идвала` че била силно заразна и народа се тръшкал и мрял масово. Получих силен сърцетуп, треперене в горните конечности и реших, че е време да се отдам на ваксинация. За тази цел е нужно да си дигна задните части от тук, да спра да се занимавам с глупости, а да си стегна ваксината. Дет ще се изрази в няколко дози ямболска грозданка, салата от ряпа/микс/, много чесън, сланина, няколко вида салам, сиренце и за разредител на ваксината много/ама верно много/ горещ и лют пилешки/може и кокоши да е.../ бульон.
      Last edited by X_Y; 08.03.2020, 22:23.
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Двама адвокати:
        - Какво ще стане след Страшния съд ?
        - Как какво, ще обжалваме...

Коментар

• Новото издание на Бай Ганьо в Гърция - ISBN: 978-960-477-398-5
          https://www.ianos.gr/mparmpa-gkanios-0482918.html

Коментар

• Разработва се нова антивирусна програма "WINVIR"
            Не показва файлове със съобщения за короната

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Шегата настрана, верно е, даже облъчването с паниката свършиха още полезна работа :
              - жена ми доби по-човечно отношение към родителите ми (нали вуруса атакува стари хора)
              - доби по-човечно отношение към мен (инстиктивно усеща, кой ще я изведе от жива от пандемията)
              - почна да тренира активно, (здрав дух, здраво тяло, здрав имунитет)
              - спря сладките неща и други боклуци със сол и мазнини (нали вуруса атакува диабетици и хипертоници)
              - стана по кротка (вика, ако се изолираме на село, нали няма да копам, ама ще си купиш трактор)
              - започна да пуши само Тавекс и има лепенки с никотин на рамото, (нали вуруса атакува пушачи)
              - оставих и само една дебитна карта с малко пари (обрах и кеша, да го дезинфекцирам )
              - казах и да готви по-добре и качествена храна (здраво тяло, здрав имунитет)
              - дома свети от чистота (чистотата убива вируса)

Ако на някой му изглежда като инквизиция, да напомня, че човек използва само до 20% от своите възможности, пък и повечето изброени неща са полезни.

+++++ яко юркане,важното е да сте здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                Коронавирусът е най доброто което можеше да се случи:
                - жена ми вече не иска да пътешества
                - не купува нищо защото всичко било от Китай
                - не ходи по молове или други мероприятия за да не се зарази
                - прекарва по цял ден и цяла нощ със затворена уста
                Това не е вирус!
                Това е план за спасение!
                Шегата настрана, верно е, даже облъчването с паниката свършиха още полезна работа :
                - жена ми доби по-човечно отношение към родителите ми (нали вуруса атакува стари хора)
                - доби по-човечно отношение към мен (инстиктивно усеща, кой ще я изведе от жива от пандемията)
                - почна да тренира активно, (здрав дух, здраво тяло, здрав имунитет)
                - спря сладките неща и други боклуци със сол и мазнини (нали вуруса атакува диабетици и хипертоници)
                - стана по кротка (вика, ако се изолираме на село, нали няма да копам, ама ще си купиш трактор)
                - започна да пуши само Тавекс и има лепенки с никотин на рамото, (нали вуруса атакува пушачи)
                - оставих и само една дебитна карта с малко пари (обрах и кеша, да го дезинфекцирам )
                - казах и да готви по-добре и качествена храна (здраво тяло, здрав имунитет)
                - дома свети от чистота (чистотата убива вируса)

Ако на някой му изглежда като инквизиция, да напомня, че човек използва само до 20% от своите възможности, пък и повечето изброени неща са полезни.

Коментар

• Коронавирусът е най доброто което можеше да се случи:
                  - жена ми вече не иска да пътешества
                  - не купува нищо защото всичко било от Китай
                  - не ходи по молове или други мероприятия за да не се зарази
                  - прекарва по цял ден и цяла нощ със затворена уста
                  Това не е вирус!
                  Това е план за спасение!

Коментар

• Спира ме катаджия и пита:
                    - Пил ли си?
                    Викам:
                    - Да, с едни китайци. Да ти дъхна ли?

Коментар

• При психолога:
                      -Опишете отношението си към алкохола с една дума..!
                      - Сипвай!!..
                      Last edited by Kiro; 07.03.2020, 18:02.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Полки, има мурафети, които не остаряват..
                          няма две мнения по въпроса ...... "красотата си иска грижи"
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Полки, има мурафети, които не остаряват..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212290403534887&set=gm.1419497821 562765&type=3&eid=ARDvCrLbDxIHT1yuXyPQbsaU6LKeQPiz xj6kwBxw1qpHE6D7GtDSJ1lNvzhz5Oalse26_d8nV9hhBBVD"][/URL]

Няма как, работното място трябва да се поддържа в приветлив вид за посетителите...
                              това го коментирахме преди десетина години
                              blitz
                              Last edited by mibova; 05.03.2020, 23:05.
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Няма как, работното място трябва да се поддържа в приветлив вид за посетителите...

Коментар

Working...
                                X