IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Покрай талончетата всичко живо играе и пИчели!!! Две баби се срещнали пред един вход. Гинка на 88 год. и Пелагия на 86 год. Баба Гинка с една лека усмивчица попитала приятелката си:
    - Пелагиьо вие с дядо Харалампий играйкате ли си още нощем ма?
    Баба Пелагия се стреснала, погледнала възмутено и казала:
    -Ма , г-жа Гинка, ма как не ви е срам? Как може да си помислите такова нещо?!? Та моя Харалампий е на 90 год.... Как ще си играйкаме?
    -Е, голяма работа! - казала баба Гинка - Той и моя Груьо е на 92, ма все пак всяка вечер ние с него не заспиваме без да сме си поиграйкали.
    Баба Пелагия се заинтригувала и с лека завист попитала:
    -Е как бе , г-жа Гинка си играйкате с мъж дето ще ме прощавате ама вие на 88 пък той на 92...?
    Баба Гинка се доближила до ухото на Пелагия и казала:
    -Слушай сега, значи лягаме си вечер, събличаме се, и като се съблечем си лягаме дибидюс голи един до друг. После аз хващам дядо Груьо за малкия Груьо, издърпвам го нагоре колкото мога и рязко го пускам да падне. И като падне, към когото от нас двамата посочи, той става на другата сутрин да ходи за хляб...!

Коментар

• Борисов загуби бас! Перник още няма вода от Белмекен

05 март 2020 | 09:15
      0 коментара

Сроковете, обявени от правителството за строителството на тръбопровода, който трябва да доведе вода до язовир Студена за бедстващия Перник изтекоха, но обектът е далеч от приключване.

Това показа проверка на OFFNews.

http://pirinsko.com/borisov-zagubi-b...CXaF5FUd1WdBkM

Коментар

• Коментар

• Бай Димитраки, разкажи как се прави агнешко със спанак по созополски.
          - Отивас зарзаватцията; правис го свой цовек - питас какво прай децата, какво прай зената и той става твой цовек. Дава кило-две спанак като за свой цовек. Цистис коренцета, мийс песацинките. Отивас месарина. Правис го свой цовек - питас какво прай десата, какво прай зената. Дава заден цийрек (1/4) агнеско; мийс кръвцицата, чистис син пецат ветернара, мазес тавицката масалсе, мазес агнеското масалсе, трийс с цервен пиперец, цер пиперец, юзъм, солцица и слагас пецес фурницката. Вадис кладенцето мастицката, памитцето и викас юнаците.
          - Ами спанака, бе бай Димитраки?
          - Ха! Спанака на кокоцките..

Коментар

• Цената на газта на борсите е 9 евра и нещо, след намалението България ще плаща по 13,5 евра...

Коментар

• Селски лекар трябвало да отиде до града и оставя брат си да го замества.
              - Значи, ето ти рициново масло, само с него гледай да се оправяш... - инструктира лекаря брат си.
              Прибира се доктора вечерта, и пита:
              - Брат, какво стана бе, имаше ли пациенти?
              - Да, трима. Първия имаше запек.
              - И ти какво?
              - Как какво? Дадох му рициново масло, нали така ми каза?
              - Правилно! И какво стана с него?
              - Ами в началото вървя бавно и тъжно, изведнъж се усмихна... и тръгна да бяга.
              - Браво! А втория?
              - Разстройство.
              - И ти?
              - Ами пак рициново масло.
              - Олеле! И какво стана с него?
              - Ами бяга,бяга, и изведнъж направи кисела физиономия... и спря.
              - Карай да върви. Ами третия?
              - Имаше кашлица.
              - А ти?
              - Какво аз? Пак му дадох рициново масло.
              - И какво стана с него?
              - Ами ето го там - в ъгъла. Седи и не смее да се изкашля...

Коментар

• Автор: Чавдар Николов

Коментар

• Двама студенти си говорели:
                  - А,бе тоя,новият професор е голяма гад! Задава ти подвеждащ въпрос и после те скъсва на изпита!
                  - Теб за какво те скъса?
                  - Попита ме:
                  " Ако един самолет катастрофира на границата,която дели САЩ и Канада - в коя страна ще погребат оцелелите?"
                  Аз се опитах да налучкам и отговорих:
                  " В Канада!"
                  А той се захили и ми вика:
                  " Колега,оцелелите не ги погребват!"
                  И бам - двойка!
                  Другият студент споделил:
                  - А бе и аз съм се явявал на изпит при него! Обаче,мене ме попита:
                  " При кой древен народ е съществувал обичая мъжът да се жени за сестрата на вдовицата си?"
                  Аз се опитах да налучкам:
                  " При египтяните!"
                  А той се хили и ми вика:
                  " Колега,щом мъжът има вдовица,значи самият той е покойник!"
                  И бам - двойка!

Коментар

• ХААА..

Коментар

• Коментар

• Един пич споделил с гаджето си:
                        - Мило,винаги съм имал една мечта! Да ми направиш свирка в колата! Ама,имам предвид - по време на движение,както сме в момента!
                        Мацката му се сопнала:
                        - Ти - добре ли си,бе? Това е пълна лудост!
                        Оня се замолил:
                        - Айде,бе,мило! Ще бъде много яко!
                        Момичето се запънало като магаре на мост:
                        - И дума да не става!
                        Мераклията захленчил:
                        - Ама - защо? Посочи ми поне една причина!
                        Гаджето му го изгледало пронизително:
                        - Виж какво! Когато ти изкараш книжка и седнеш зад волана - ще си помисля по въпроса.Обаче,докато аз карам тая кола - твърдо не!

Коментар

• ЧЕСТИТА БАБА МАРТА....

Коментар

• Превод в ефир: Песни за Барселона и как НСИ би броил коронавируса

https://www.svobodnaevropa.bg/a/3045...JZiSfxXX1CwkVY

Коментар

• На аерогарата една англичанка. Митничаря прави проверка на багажа и намира 7 броя жартиери. - Охооо - съставям ви акт, това си е чиста контрабанда. - Ама моля ви се, сър, това са ми за всеки ден - понеделник, вторник, сряда... до неделя. Той казва: - Да бе колко, съм тъп - и я пуска да премине. На другия ден случката се повтаря със една италианка. Тя обаче имала 5 жартиера. Митничаря казва: - Ако вашите жартиери бяха седем бих разбрал, за всеки ден по един, но сега нищо не разбирам. Няма логика, значи са контрабанда. Съставям ви акт. - Но сър, моля ви. Понеделник до петък жартиери, събота и неделя... сам разбирате... Той си казал "да бе много сам тъп, права е италианката" - и я пуснал. На следващия ден преминава рускиня със 12 жартиера. - Ох-о-о-о-о, 12 броя, и сега какво ще правим госпожо. Да бяха седем бих разбрал, да са пет пак, но сега не разбирам. - А, уважаеми сър, това са ми жартиерите за януари, февруари, март...

Коментар

• ИГРА ЗА СКЪПОЦЕННИ МАСКИ..

Коментар

Working...
                                X