Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
# „След 50 години брак веднъж внимателно погледнах жена си и казах:
- Преди 50 години имахме малка къща, стара кола, спяхме на дивана и гледахме малък черно-бял телевизор, но всяка вечер си лягах до красиво 19-годишно момиче.
Сега имам огромна скъпа къща, много скъпи коли, огромно легло в луксозна спалня, широкоекранен телевизор, но спя в едно легло с 69-годишна жена. Започвам да се съмнявам в брака си."
Жена ми е много разумен човек. Тя не се обижда и не крещи . Тя само ми предложи да намеря 19-годишно момиче за себе си, а тя ще се погрижи да живея отново в малка къща, да спя на разбит диван и да гледам черно-бял телевизор.
Е, не са ли жените страхотни? Те наистина знаят как да решат всички проблеми на съпрузите си!"
Робърт Де Ниро
- 5 Харесвания
Коментар
-
Три баби поседнали и се хвалят с внуците си.
Едната рекла:
- Моят внук ще става доктор!!
Другите две попитали:
- Откъде знаеш?
- Ми, все носи някакви спринцовки, боде си ръката, сигурно ще става доктор..
Втората баба рекла:
- Моят ще става градинар. Все носи някви треви, листенца...
Третата рекла:
- Моят пък ще става пилот...
Другите две рекли:
- Откъде накъде пък пилот, ма ??
- Ми, все смърка некви прахове, търка си носа и вика: "Бягай ма, бабо, отлитам.. "
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Не бъзикай, да не ни направят и на нас 2-3 бр. Левски.,...И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеШоуто е факт: ЦСКА-София и ЦСКА 1948 ще играят в елита на България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Кире, това верно ли го е казала?!?!....Малиййй....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
А ся де
За кое ЦСКА да вика баща ми ??
Уравнение с много неизвестни !!!
Другото е Лудогорец -2 ,само дето Гелосания го е кръстил на първата си любов в спорта.
Ама като е слънчоглед партия и на Левски може да го прекръсти и да иде на Герена.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеШоуто е факт: ЦСКА-София и ЦСКА 1948 ще играят в елита на България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
За кое ЦСКА да вика баща ми ??
Уравнение с много неизвестни !!!
- 1 like
Коментар
Коментар