IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• един доктор,еднакво лечение

Една жена имала малки цици и отишла на доктор, той казал:
    - като стане 12 наобед вдигаш сутиена масажираш зърната и пееш: Излязла е Радка - малка пиратка, песента. Така една седмица и ще пораснат. Първият ден жената била на ресторант, станало 12 влязла в таолетната да не я гледат и дай - бута зърната и пее Радка пиратка, вторият ден на работа в офиса пак се скатала ама на третия ден станало 12 точно докато била в автобуса и срам не срам вдигнала сутиена започнала да масажира зърната и да пее: излязла е Радка, малка пиратка, а до нея на седалката един пич като я видял казал: Ей, стана ли 12 часа? За малко да забравя, свалил си гащите и започнал да лъска бастуна и да си пее: Ой Тигре, тигре…

Коментар

• Катаджията Тошо беше убеден, че Великият Пост, е караулката на Владая.

Коментар

• Мениджър стартира кратка среща с екипа си "..Както Хенри VIII е казал на 6-те си жени - Няма да ви държа много.."

Коментар

• Две съседни тоалетни кабинки. И в двете от време на време се чува пъшкане.
          - Бра-а-атле и ти ли за-а-апек?
          - А-а-аха.
          След малко се чува:" Шлоп ".
          - Бра-а-аво!
          - За ка-а-акво браво-о-о? То-о-ова-а-а ми беше айфона...
          Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение

О, Боже! Ума ми не го побира, че има хора, които ще се вържат и на това!
            Ха, то и аз това се чудя, но явно има и такива !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Някой ако е ходил да сподели, за да знам да си записвам ли час !
              О, Боже! Ума ми не го побира, че има хора, които ще се вържат и на това!

Коментар

• Вече не се казва,, малка пи@ка,нетактично е и обижда. Казва се бейби пен&с

Коментар

• Този час, който изгубихме нощес, ми беше определен за с€кс, тая пролет...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    - Не е вярно госпожо, баща ми играе за националния отбор по футбол, ама ме беше срам да го кажа пред целия клас...
                    Така е! Който казва, че няма сраамна работа не е гледал националния ни отбор по футбол!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Ами за липсващата втора точка от плаката. Дали не е орален масаж?
                      А липсваща шеста - анален?

Коментар

Е нали за лечение на Ковид става въпрос де ! Ти какво си помисли ?

Ами за липсващата втора точка от плаката. Дали не е орален масаж?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Виж че е дърта и грозна бе! За кво ти е?
                          Е нали за лечение на Ковид става въпрос де ! Ти какво си помисли ?

Коментар

• Онлайн урок, учителката:

- Сега деца ще говорим за професиите, за това нека всеки каже какво работи татко му.

Марийка:

- Татко е пожарникар, спасява хората от горящи сгради.

Гошко:

- Татко е лекар, спасява хората от тежки болести.

Иванчо си изключил камерата от срам, да не го гледат и с много жален тон споделил:

- Татко е танцьор на пилон в г*й бар, след работа възрастни богати мъже го водят у тях си...

Учителката доста се притеснила за отговора на Иванчо и след часа му писала на лично:

- Иванчо, вярно ли е това, което каза за баща си.

- Не е вярно госпожо, баща ми играе за националния отбор по футбол, ама ме беше срам да го кажа пред целия клас...

Коментар

Виж че е дърта и грозна бе! За кво ти е?
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не знам за записани, но се чудя с точки 2 и 6 какво предлага?

Коментар

Working...
                                X