IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съпрузи се разхождат из залите на галерия и изведнъж се натъкват на картина, на която е изобразена гола жена, покрита тук-там с листа. Съпругата погледнала картината и отминала, но съпругът останал дълго време пред платното. Най-накрая съпругата се приближила до мъжа си и попитала:
    - Какво чакаш?
    - Есента!
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Мечока дал на два заека пари и ги изпратил да му купят цигари от лавката в гората. Зайците не се сдържали и изпили парите и след това ... ужас!!! Какво да кажат на Мечока. Единият заек казал:
      - Като отидем при Мечока и той ни пита къде са му цигарите, ти само погледни към мен. А аз ще се оправям някакси.
      -Добре, брато! Разчитам на тебе! Много ме е страх от Мечока! - казал вторият заек.
      Речено - сторено. Отишли при Мечока.
      - Къде са ми цигарите бе, лешпери такива?!
      Единият заек погледнал към другия, както се били уговорили. Другият заек извикал:
      - Какво ме зяпаш бе, пе*ал!? Изкърка парите на Мечока, а сега ме зяпаш!
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Днес скочих с парашут и най-после разбрах откъде се отделя адреналина.

Коментар

• - Дядо, защо когато пиеш ракия си затваряш очите?
          - Защото обещах на баба ти да не поглеждам алкохол!
          Last edited by Mateev; 04.02.2021, 20:17.

Коментар

• -Комшу, ти къпеш ли се след секс?
            -Задължително...
            -Иди е@и нещо,молим ти се!!!

Коментар

• Една 200 килограмова лелка си поръчала жиголо. Когато платеният тъпкач пристигнал,тя,без много приказки се съблякла гола. А после се пльоснала по гръб на леглото. Жиголото легнал върху нея и тъкмо да й го вкара я попитал:
              - Извинявай, може ли да се чукаме на тъмно?
              Дебеланата се нацупила:
              - Защо? Толкова те отвращавам,че не можеш да ме гледаш ли?
              Пичът обяснил:
              - Не,бе! Крушката от тавана много ми пари на г*за!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Интересни клишета пускаш ... Като се замисля , при така изброеното, едва ли щеше да Ѝ се налага да пуска обява . Но , при сменени роли на той и тя , търсещи "партньор" , щеше да важи с пълна сила
                Може да е грозничка!?

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  От това по ясно,няма как!!!
                  Интересни клишета пускаш ... Като се замисля , при така изброеното, едва ли щеше да Ѝ се налага да пуска обява . Но , при сменени роли на той и тя , търсещи "партньор" , щеше да важи с пълна сила

Коментар

• От това по ясно,няма как!!!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Ми не си прав ! Не е лицемерно , щото се предполага, че курвите най-разбират от любов , а политиците -от корупция.

Коментар

• Коментар

• - Софче, виж ако имахме спортна зала срещу нас, навярно щяхме да се занимаваме със спорт?
                            - Боре, срещу нас има с*кс шоп. И какво...?!
                            Диалог между карантинирани!

Коментар

• Българин става от маса само ако много му се пикае, за всичко останало става жена му!
                              Лафче от Северозападна България

Коментар

• Първоначално изпратено от abo Разгледай мнение
                                Някой обърнал ли е внимание при многото репортажи по телевизията, каква емблема има най-отпред на новите локомотиви на БДЖ?
                                Не успях да направя скрийншот, но картинката би била точно за тука. Може да имам мръсно въображение, но го видях като увиснал*.
                                "На челото на всеки един от локомотивите ще бъде изобразена по една буква от глаголицата, което ще бъде в знак на почит към богатата и славна история на България."

Коментар

Working...
                                X