IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Електронен вестник
    С изказването на Пулев от вчера, че ако Джошуа бил мъж на място, щял да му даде реванш, остави впечатление на напълно неадекватен объркан човек и даде повод за нови спорове.
    След като месеци преди мача с Джошуа, отлаган два пъти, Пулев казваше, че бил готов, как щял да го бие, превъзхождал го, сега каза пред Би Ти Ви, че съжалява за това, че подготовката му не е била добра. И още|: „Най-много ме е яд, че с нищо не беше повече от мен и можех да го победя."
    ...
    Ето статистиката на ударите в мача:
    Джошуа – 310 удара, 116 точни
    Пулев – 217 удара, 41 точни
    Числата безпристрастно показват значителна разлика в класите. Като допълнение – Пулев падна в три нокдауна и нокаут.
    Но Пулев смята, че са били равностойни. Трябва ли всички българи да стават заложници на изкривената самопреценка на един човек, и самохвалството му да ни се натрапва като национална гордост?
    ...
    Пулев няма никакво основание да иска реванш. И никакъв шанс организаторите да го изправят отново срещу Джошуа. От видяното в мача остава впечатление, че Пулев беше по-скоро като уреден за шампиона спаринг партньор за атракция, повод да съберат милиони от мач на Джошуа.
    ...
    Както и да е, не може да се каже, че Пулеев падна достойно, не може да се каже, че беше равностоен, не може българите задължително да се гордеят с него. Не може да бъде знаме и на националистите, след като така го бият.

Коментар

• Най-накрая на женски мач да си свалят фланелката след вкаран гол.

https://www.facebook.com/10000032873...8493933838194/

Коментар

• Коментар

• Българинът е уникално същество!
          За една нощ се превърна от вирусолог в боксов експерт.

Коментар

• Най-новата псувня в София: “Да го дишаш!”

-------------------------------------------------------------------------

Слиза Фандъкова от самолета и много бърза към кметството. Отива при един таксиджия и му казва, че ако я закара за 10 минути ще му плати тройно. Той се съгласява, обаче при условие, че кметицата е с вързани очи. След 7 минути таксито спира пред кметството и Фандъкова шашната:
            – Това не е истина, кажи ми от къде мина?
            – Ако ти кажа и там ще разкопаеш...

------------------------------------------------------------------------------

Срещат се двама приятели:
            - Записах се в хора и сега отивам на репетиция.
            - И какво правите там?
            - Ами... пием ракия, после биричка, играем карти...
            - А кога пеете?
            - Като се прибираме...

Коментар

• 5-годишен хлапак нахлува през вратата на спалнята на родителите си и ги заварва на калъп.Бащата стреснат и гневен крещи:
              -Сине,в тая стая се чука...
              -Виждам,виждам.

Коментар

• ТОНИ ФИЛИПОВ д-р

От "Из делниците на един луд" в аванс

Борисов вика, че щял да се ваксинира. „Aз самият, щом ми дойде ред, готов съм и пръв, обаче - щом ми дойде ред, се ваксинирам..."
                Спазването на реда е много важно. Дето каза един Стоян, ако има ред и няма завист, една мома стига на цяло село...
                Обаче имам усещането, че този случай е малко по-различен. И тук банановият рефлекс, насаден ни на опашката пред Плод и зеленчук, не е на място...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Да не те плаша, ама ако жена ти изкарва само на този "протеин" сигурно ползва няколко производителя!
                  Тц, стои си по цял в къщи, гледа детето, къщата тъй е от 10 год откакто се взехме, не мога да я накарам с приятелките си да излезе да се види.
                  Но редовно и задоволително бива смазвана и хранена Тя и без туй друга горивна енергия не признава

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

ПС. По действителен случай - снощи като си играхме с жената в спалнята го измислих
                    ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ
                    Да не те плаша, ама ако жена ти изкарва само на този "протеин" сигурно ползва няколко производителя!

Коментар

• Един дебеловрат се качва на покрива да нагласи антената. В това време му се обажда друг и го пита:
                      - Ко прайш ве брато?
                      - Аве тук опраям една антена - отговаря първият.
                      - Ей, къде ги намираш тея с толкова екзотични имена! - възкликва вторият.

Коментар

• "Преди 89-та година два пъти изпращахме хора в космоса, а днес по новините съобщават, че държавата е успяла да купи фризер!?"
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Едно време вица беше следния:

Говорят си американец и руснак. Американецът вика:
                          - У нас има Свобода на Словото, мога да говоря каквото си иска. Мога да изляза пред Белия дом и да викам "Долу Рейгън".
                          Руснака отговаря:
                          - Е, то и у нас така. И аз мога да изляза на Червения площад и да викам "Долу Рейгън".

30 години по-късно се срещат отново. Руснака вика:

- Еее, добре, че са американските социалните мрежи, че мога да си изразявам мнението свободно. Например, мога да напиша в Туитър "Изборите в Русия са купени".
                          Американеца вика:
                          - Е, то и аз гo мога. И аз мога да напиша "Изборите в Русия са купени".

Коментар

• "​​О, здравей! Извинявай, не те познах без маската."

Last edited by Иван Петкандраганов; 08.12.2020, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                              Гаджето ми вика:
                              - Ще ставаш татко!
                              - Ееее, аз исках пилот, ама........
                              Разговор между 2 блондинки :
                              - На ква диета си бе муци, много си отслабнала
                              - Само на сперма

======================

ПС. По действителен случай - снощи като си играхме с жената в спалнята го измислих
                              ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ
                              Last edited by Асо Пика; 08.12.2020, 18:02.

Коментар

• На мой приятел му звъни GSM-а в хола, а той в банята.
                                Крещя:
                                – Телефонаааа!
                                Той крещи:
                                – Дигаааааай!
                                Гледам на дисплея „COBRATA". Вдигам аз и предпазливо казвам:
                                – Добър ден, господин Пулев!
                                Отсреща крещи женски глас:
                                – К'ъв Пулев бе, пиянде долно!? Къде е оня дебил, мъжа ми?

-----------------------------------------------------------------------------

Кола хвърчи по столичен булевард, за да прибере мъртвопиян баровец.
                                – Ей, бакшиш, ще драйфам тука...
                                Шофьорът:
                                – Не се притеснявайте, господине, повръщайте на воля...
                                След 2 минути.
                                – Мама му стара, бакшиш, ще пусна и една вода, да знаеш!
                                – Не се притеснявай, пич - давай на задната седалка в ъгъла...
                                Пристигнали и баровецът вади 50 кинта:
                                – Евала, браточка! Не бях виждал такъв бакшиш - да не се нерви за нищо...
                                – Господине, аз съм от "Drink and Drive", а мерцедесът си е ваш!

Коментар

Working...
                                X