IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой обърнал ли е внимание при многото репортажи по телевизията, каква емблема има най-отпред на новите локомотиви на БДЖ?
    Не успях да направя скрийншот, но картинката би била точно за тука. Може да имам мръсно въображение, но го видях като увиснал*.
    Last edited by X_Y; 28.01.2021, 20:55.

Коментар

• Ваксините за България се бавят, защото има проблеми с кирилизацията на чиповете.

Коментар

• - Дай акъл какво да купя на жената за рождения ден.
        - Най-добре е да попиташ нея.
        - А, не! Толкова пари нямам!

Коментар

• Народно поверие:
          Ако те потърси стар познат,който не се е обаждал от дълги години - на услуга е!

Коментар

• Един дърт полковник имал млада и красива съпруга. Поради напредналата си възраст - той не бил в състояние да я забремени. Един хитър войник решил да се възползва от ситуацията,като хем си направи кефа с хубавицата,хем - изкара и някой лев.
            Когато я видял по време на градска отпуска и подшушнал:
            - Госпожа,ако забременееш от мен,гарантирам ти,че ще родиш момче. И то - един ден ще стане офицер! Ще има да се гордееш с него!
            Оная му отговорила:
            - Много си нахален! Ама,щом ми гарантираш,че ще имам син-офицер - това ми е заветната мечта! Съгласна съм!
            Войникът й обяснил:
            - Това,обаче - няма да е без пари!
            Съпругата на генерала попитала предпазливо:
            - Колко ще ми струва?
            Пичът в униформа свил рамене:
            - Ами - зависи! Ако ти мушна само главичката - ще ти направя капитан. И ще ти искам 200 лева! Ако ти го вкарам до половина - ще ти направя полковник.Цената е 500 лева. А ако ти го отпраскам целия - ще ти направя генерал! Но това вече - ще ти струва 1000 лева!
            Мацката рекла,че трябва да си помисли.
            Когато се прибрала вкъщи,споделила всичко с майка си и добавила:
            - А,бе,много искам синът ми един ден да стане генерал! Ама,хич не ми се дават 1000 лева!
            Старата й намигнала:
            - Спокойно! Ще го излъжем тоя глупак!
            Ти ще му платиш като за капитан - само 200 лева! Той ще ти вкара само главичката. През това време,аз ще се промъкна зад него и силно ще го ритна по задника! Той - инстинктивно ще се дръпне напред и ще ти го вкара целия! По този начин - без да иска - ще ти направи генерал!
            Речено-сторено! В един ден,когато полковникът го нямало у дома,войникът успял тайно да се промъкне в къщата му. Младата жена го приела в спалнята си,дала му двеста лева и му заръчала да й направи един хубав капитан. Оня й вкарал само главичката. В това време,майка й,която се криела зад вратата се приближила и го ритнала зверски по задника. В резултат на това,оня го отперил целия на дъщеря й! Членът му бил толкова голям и дебел,че тя - неволно пръднала!
            Войникът се обърнал към старата и с престорено сърдит тон й казал:
            - Видя ли сега какво направи,ма! От много тарикатлък - сега момчето вместо генерал - ще стане най-обикновен тръбач!

Коментар

• За тези които не знаят,не разбират,искат но не могат!!!

Коментар

• В аптеката мъж:
                -Имате ли , мъж фармацевт , че проблемът за който търся консултация е от доста интимно естество?
                -Тук сме само аз и кака . Не се притеснявайте . Ние сме профи .
                -Неудобно ми е , но съм с постоянна ерекция....
                -Какоооо, какво предлагаме , срещу постоянна ерекция ?

-Топла храна, квартира и 1000 лв. месечно

Коментар

• Пациент е на преглед при лекаря си:
                  - Охооо, какво виждам тук! Нещо венерическо си хванал! С*кс с непозната?
                  - А бе, чак пък непозната... половината град я познава.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Четири приятелки заминали поотделно на почивка.Разбрали се да си пишат SMS,в който да си съобщят една на друга дали са кръшкали по време на курорта. В съобщението нещата не трябвало да се съобщават пряко,а чрез предварително уговорена кодова дума. Така,че ако телефоните попаднат в ръцете на ревнивите им мъже - ония нищо да не разберат!
                    Първата от приятелките пуснала SMS:
                    " СИВО!"(Сефте Изневерих,Високо Оцених!)
                    Втората ги уведомила:
                    " ВИНО!"(Всички Искаха,на Никой не Отказах)
                    Третата съобщила:
                    " ПИВО!"(Питах,Исках си - Всички Отказаха!)
                    А есемесът на четвъртата гласял:
                    " БКП!"( Бягат Като Попарени!)

Коментар

• Дъвча,преглъщам, ни вкус,ни мирис!
                      - Кoвид?
                      -Не, домати от Кауфланд.

Коментар

• - Бабо, по-рано като е нямало къси поли и големи деколтета ...къде ви гледаха мъжете ?
                        - По-рано,внучке, имаше е*бачи ... а не зяпачи !

Коментар

• Най-кофти е, когато си умрял и вече си се отпуснал и успокоил, виждаш светлината в края на тунела, отвред те обгръща божествена любов, топлина и ангелска музика, а докторът те изхака с 5000 волта, и хайде - пак на работа в седем и половина.

Коментар

• Коментар

• Малко стари, ама сега ги видях

- Какви са страничните ефекти на ваксината ?
                              - Леки !

Всички мрънкат, че ваксините дошли с бус на кренвирши, но ако бяха дошли с бус на Майкрософт.

Коментар

• Големите гърди могат да направят привлекателна и най-умната жена...

Коментар

Working...
                                X