Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Мъж се връща от командировка. Влиза в антрето и чува охкане и ахкане от спалнята. Нахълтва той в спалнята и вижда - жена му лежи гола в леглото.
- Какво става?
- Ох, имам сърдечен пристъп, бягай да извикаш бърза помощ.
Мъжът се затичва към антрето и се натъква на малкото си синче.
- Тате, чичо Пешо се крие в гардероба.
Мъжът на бегом се връща в спалнята, отваря гардероба и... гледа вътре се спотаил съседът.
- Пешооо, тъпак такъв! Жена ми мре, а ти тука с детето на криеница си играеш!Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 13 Харесвания
Коментар
-
Крадци ограбиха наперен проповедник от Ню Йорк с бижута за 1 милион долара по време на онлайн проповед + video https://www.theguardian.com/us-news/...lry-livestream
- 1 like
Коментар
-
Когато се оставиш друг да ти подрежда живота!!!
В началото Бог сътворил небето и земята. Земята била покрита с броколи, цветно зеле, спанак и разноцветни плодове. Адам и Ева живеели дълго и били здрави. И сътворил Сатаната сладоледа и баничките с масло. И попитал Сатаната Адам:
- Искаш ли да добавя във баничките и пълномаслено сирене?
- Искам. - отвърнал той.
- Аз също. - обадила се Ева.
- И да е соленичко, ако може.
И двамата наддали по 3 кг. И създал Бог био-йогурта, за да може Ева да запази фигурата си, която Адам така обичал. А Сатаната създал пшениченото брашно, маята и рафинираната захар. Смесил ги и Ева минала от 36-ти на 44-ти размер.
И казал Бог:
- Яж със здраве тая салата от градината ми.
- И добави сос от синьо сирене и чесново хлебче. - подшушнал Сатаната.
Адам и Ева отпуснали коланите след ядене.
И казал Бог:
- Пращам ви за здраво сърце пресни зеленчуци и зехтин.
- От мен чеверме и печена кокошка. - допълнил Сатаната.
Адам и Ева качили холестерола до небето. Измислил Бог печените картофи без масло, с високо съдържание на калий и други полезни съставки. Сатаната отвърнал на удара с пържен чипс, като не пропуснал да го посоли обилно. Адам и Ева качили още килограми и се изринали в добавка. Бог създал бягащата пътека, за да могат децата му да контролират теглото си. А Сатаната - телевизора и дистанционното. Адам и Ева се настанили на дивана, защракали с дистанционното и си взели вибромасажни уреди за корем.
Бог сътворил нискокалоричните продукти. Сатаната - Макдоналдс и чизбургера.
- Искате ли? - попитал той Адам и Ева.
- Двойна порция! - облизали се те.
И получили инфаркт. Бог въздъхнал и създал байпаса. Сатаната се ухилил и създал Министерството на финансите и Здравната каса...
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ама един път не му стига- голям глупак
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар