Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВ омагьосан кръг съм!
Психиатърът ми каза да си намеря жена, а жените ми казват да отида на психиатър!
Не се кОси! Проблемите са ти решими:
Може да потърсиш психиатър-жена и да опиташ с нея. Тя поне няма да те праща "на психиатър".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Млад равин зaпочва в синегогата. В началото на проповедта половината от евреите стават прави.
Другата половина остават седнали и ги карат да седнат. Правите напротив искат седналите да станат.
Като резултат на това почват да се карат. Равина доста объркан от това им поведение едвам довършва проповедта.
На другият ден бърза при неговият раббан /учител/ и пита:
- Рави трябва ли евреите в синегогата да стоят по време на проповед?
- Няма такава традиция.
- Значи трябва да седят?
- Не няма и такава традиция.
- Тогава защо седящите и правостоящите се карат по време на проповедтта?
- Защото има такава традиция.Last edited by Моабет да става; 26.11.2022, 23:07.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
-
Иван Маркилов
Колко дни го поили ни дума,ни вопъл ни стон.Но устата сгрешила,сама промълвила-абе дайте ми ром!Свойто пиене казал,но седмица после мълчал,скърцал зъби нечуто и как ли без ром издържал.Не човек ,а дръвник просъскал кръчмарят циник.Тихо пияният казал-Не АЛКОХОЛИК!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеИлон Мъск не идва, ами направо купува Белоградчик и мести централите на Туитър и Тесла в Балкана!Сериозно!
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/750823
- 1 like
Коментар
-
Илон Мъск не идва, ами направо купува Белоградчик и мести централите на Туитър и Тесла в Балкана!Сериозно!
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/750823
- 1 like
Коментар
-
"Без кап*т е много по-приятно..."
До такъв извод стигнаха работниците докато обсъждаха отпуската на шефа.Last edited by Andi11; 24.11.2022, 09:16.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар