IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жената без грим е страшно нещо, ето виж...
    - Ама това е снимка на изплашена мечка, бе!
    - Е да де, тука жената снима

Коментар

• Първото нещо на което обръща внимание един мъж у една жена е сърцето, но ние не сме виновни, че гледката се закрива от бюста и .....

Коментар

• - Знаеш ли английски?
        - Да!
        - Какво значи "Welcome"?
        - Изтривалка пред вратата...

Коментар

• Агне си чете хороскопа за предстоящата седмица!
          " Изключително труден период ви очаква в следващите дни, има голяма опасност за живота ви!"

Коментар

• У селото на Цецо. Цецо е женен за Пена. Пена е местната грозотия, ама с много убава снага. Цецо се кълне, че Пена му е верна и организира анонимно проучванье у кръчмата. На 100 пияници е дадена артия с въпрос: Ша мандръсате ли моята Пена?
            На другия ден Пена е у болница, целата прекината от бой. До леглото й фрълени резултатите, написани на артия: 1% = НЕ; 2% = ДА; 97% = НИКОГИ ПОВЕЧЕ.

Коментар

• Полезно е да се знае:
              - Столетие - 100 години
              - Десетилетие - 10 години
              - Петилетка - 5 години
              - Вечна любов - 2 седмици
              - Отказах цигарите - 1 седмица
              - Повече не пия - 2 дена
              - Утре ще свърша всичко - цяла вечност

Коментар

• Когато си купя салам, давам първо на кучето. Ако то яде, ям и аз ...
                Напоследък обаче кучето ми нахитря - чака първо да ям аз ...

ПП: Въпреки че това е виц, копиран от фейсбук, у дома това е голата истина. Моето куче не желае да яде кренвирш, македонска наденица или шпеков салам или каквото и да е друго, ако предварително не му покажа, че го ям и аз.

Коментар

• На интервю в МТЕЛ:
                  - Баща ви ревнив ли е?
                  - Това какво общо има с бъдещата ми работа?
                  - Ами нашите клиенти непрекъснато ще желаят да спят с майка ви ...

Коментар

• Между блондинки:
                    - Аз съм идиотка !!! Цял час си търсих телефона, като си светех с фенерчето му ...
                    - И къде го намери ???????

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      Иванчо на прозореца:
                      - Петела за 9-ти път се качи на кокошка.
                      Майката:
                      - Кажи го на баща ти.
                      Бащата:
                      - На една и съща ли?!
                      бащата разкъртва
                      препоръка е

Коментар

• - Какво ти каза доктора?
                        - Да пия повече ракия.
                        - Така ли точно ти каза?
                        - Е с други думи. Каза, пий по-малко вино.
                        Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                          Иванчо на прозореца:
                          Майката:
                          - Кажи го на баща ти.
                          Бащата:
                          - На една и съща ли?!
                          Аз па го знам за БИКА и кравите
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Иванчо на прозореца:
                            Майката:
                            - Кажи го на баща ти.
                            Бащата:
                            - На една и съща ли?!

Коментар

• Значи идва Великден. Народът е измислил стотици препратки от традициите към шантавото си чувство за хумор. Леят се на килограм изцепки, от сорта на - Обърни дупето, Дай да те чукна, и подобни...
                              Има и някои по непознати.
                              Примерно един дядка дето викаше навремето - Най ми аресва да меса, да меса, кузунаци, ей тъй убу да меса, докат не ми са изчистят ноктити...
                              Друг пък, боядисал си яйцата, вика, и като го питаха - Къф цвят? - Сини. Ама то щот си обух дънките мокри...
                              Трети, дето не спазват пости, си изяждат яйцата преди празника, и после им остава само чукането...
                              Лошото днес обаче е, че с тоя манталитет и ровене из интернет, няма да се учудя ако приемат Христос Воскресе като фалшива новина!

Коментар

• А УУУУ!!!!

-Свещеник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецьт едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й.
                                - Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята.
                                Свещеникьт отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил рьката си върху крака й.
                                - Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята отново.
                                - Прости плътската ми слабост, сестро - извинил се отеца.
                                След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала.
                                Свещеникът бързо изтичал в църквата за да
                                погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие.”

Бизнес поука: Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности

Коментар

Working...
                                X