Според сметките ми излиза, че се къпя с мицеларна вода от бойлер включен в роуминг!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Клуб за запознанстава организира парти където членовете му да се запознаят лично. Танцува една двойка и мъжа пита:
- Извинете, дали е удобно да ви попитам на колко години сте?
- Жена не се пита за годините. Само ще ви подскажа, години те ми отговарят на номера на обувките.
- А вие кой номер обувки носите?
- Тридесет и осми.
- А не ви ли стягат?Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 10 Харесвания
Коментар
-
Казвам се Мария и стоя в чакалнята на зъболекарницата. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо красиво момче със същото име, по което е бях залитнала в гимназията. Чудя се дали е същият човек. Но когато виждам оплешивяващият сбръчкан 40-годишен зъболекар, тази мисъл бързо ми излиза от главата - той е прекалено стар, за да ми бъде съученик. След като той ме преглежда, аз все пак го питам дали е учил в 93 ЕСПУ. Той ми отговаря, че наистина е учил там. Аз го питам кога е завършил. "В 1990" - ми отговаря той - "Защо питате?"
"Бил сте в моята гимназия"- му отвръщам. Тогава той почва внимателно да ме оглежда. И тогава този грозен, стар, плешив, сбръчкан, дебелогъз, прошарен кучи син ме пита: "По какво сте преподавала?"
П.П. Взето от нета*
- 14 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Действай ....
кой сменя в движение добре обмислен планпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеИзненадайте любимия
човек-напийте се и днес!препоръка е