If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tелефонен разговор с любимата от понеделник сутрин (цитирам по памет)
- Алоо, кажи, Таня.
- Събудих ли те, меченце?
- Да.
- Обаждам се да ти кажа, че ще ти се обадя по-късно.
- Добре.
- Хайде спинкай си, няма да те занимавам... само ще пуснеш ли пералнята после – заредена е?
- Не.
- Искаш ли довечера да ме заведеш на галерия?
- Ще пусна пералнята.
- Слушай сега: завърташ голямото копче обратно на дясно до седма позиция, а малкото до 40 градуса, с третото, дето е по към вратата(ако я гледаш с гръб), нагласяш центрофугата на 1000 оборота. После сипваш две капачки пълни на пет осми омекотител и половината на три капачки и четири седми течен прах. Запомни ли?
- Да.
- Лъжеш.
- Да.
- Кога ми е рожденият ден?
- Като стане време да слагам зимните гуми – около 14-тия кръг на английското и 16-тия на италианското първенство.
- Мразя те.
- И аз.
- Какво и ти!?
- Обичам те.
- Не ми се подмазвай, глупако. Изобщо не си мислиш за мен!
- Мисля си.
- Кога?
- Един път мислих за теб, докато си обувах чорапите.
- И какво по-точно?
- Дали, ако ме ухапеш, отровата ще проникне през тях.
- Много смешно – идиот. Едвам те понасям.
- И аз.
- Какво и ти!?
- Обичам те.
- Ае я ми са махай от главата. Защо изобщо ми звъниш!? Поне иди купи храна за котките.
- Те ядоха вече – кюфте на скара и салата алабаш от снощи.
- Олигофрен!!! Знаеш, че първо ще го гонят един час из целия апартамент, а после ще закопаят половината кюфте някъде в дивана. Онзи ден намерих вътре глава от шаран. Така вонеше – мислех, че е от теб.
- И аз.
- Между другото ми дойде.
- Пак ли?
- Да.
- Смяташ ли, че ако купя котешка храна, ще ти спре?
- Нищо не пречи да пробваш, Дидьо!
- Добре.
- Айде изчезни... после ще ти се обадя... и без това днес не ми се говори....
Негърче умира и отива в рая. Христос го поглежда усмихнат и му казва:
- Сега ще ти дам чифт крила.
- Наистина? Аз ангел ли съм?
- Не, синко, ти си шибан прилеп!!
...- Абе как можах точно на теб да побадна бе?На другите жени,
само косите им са светли,а на теб,чак душата ти е руса!
- Какво съм виновна аз бе Гошо?Рехабилитаторът ми обеща само невинно масажче. Колегата ми се закле, че никога не изневерява на жена си...Комшията цял месец ме убеждаваше,че ме гледа бащински...
Моля от гнусливи да не се чете,и все пак това просто е ВИЦ! Една жена мастурбирала с морков, но ѝ се заклещил. Отишла при гинеколога си доктор Иванов, който сръчно - за има-няма 2 минути извадил моркова... Пациентката си тръгнала, д-р Иванов отишъл да си измие ръцете. През това време в кабинета дошъл неговия колега да пият кафе... Връща се Д-р Иванов и какво да види - колегата му щастливо догризва моркова:
- Какво направи бе!?!
- Не се стискай, бе Иванов, аре кажи тези моркови в ква саламура ги държиш..
Ротвайлер, доберман и дог в чакалнята при ветеринаря.
Ротвайлера:
– Ох, пичове загазих. Стопанина ме остави да пазя пред гаража. Мина една
супер готина кучка, аз се улисах по нея и … откраднаха колата на шефа!
И сега – „клъц“ – ще ме кастрират, за да не правя така друг път.
Добермана:
– Остави се ! Мен пък ме оставиха да пазя къщата , мина една засукана кучка,
и аз – след нея. Като се върнах, къщата обрана. И сега – „клъц“ – кастрация!
Дога:
– Лежа си аз на дивана, стопанката излиза от банята по халат. Изпусна си гребена,
наведе се да го вземе, а халата късичък, късичък… Не издържах, скочих и я оправих!
Ротвайлера и добермана в глас:
– Лелеее… и сега „клъц“!
– А, неее… – „клъц“ – на вас. На мен ще ми режат ноктите..
Младо семейство било закъсало с парите.
Мъжът предложил:
- Мило,довечера се провежда конкурс за най-голям пенис! Наградата е десет хиляди лева!
А пък,ти най-добре знаеш колко съм надарен от природата!
Жената,обаче се разфучала:
- А бе,ти за това ли следва толкова време за инженер? За да се излагаш като последния скапаняк? В никакъв случай,не разрешавам!
Обаче,вечерта пичът се прибрал късно с щастлива усмивка на лицето.Тръснал на масата една дебела пачка пари и се провикнал:
- Мило,познай каво се случи?! Успях да взема наградата!
Благоверната му побесняла:
- Ами честта? Ами човешкото достойнство?
Не те ли е срам да показваш най-интимния си орган пред хиляди хора?
Мъжът я успокоил:
- Ама,аз не го показах целия,бе,мило!
Аз го извадих само наполовина,колкото да спечеля конкурса!
Младо семейство било закъсало с парите.
Мъжът предложил:
- Мило,довечера се провежда конкурс за най-голям пенис! Наградата е десет хиляди лева!
А пък,ти най-добре знаеш колко съм надарен от природата!
Жената,обаче се разфучала:
- А бе,ти за това ли следва толкова време за инженер? За да се излагаш като последния скапаняк? В никакъв случай,не разрешавам!
Обаче,вечерта пичът се прибрал късно с щастлива усмивка на лицето.Тръснал на масата една дебела пачка пари и се провикнал:
- Мило,познай каво се случи?! Успях да взема наградата!
Благоверната му побесняла:
- Ами честта? Ами човешкото достойнство?
Не те ли е срам да показваш най-интимния си орган пред хиляди хора?
Мъжът я успокоил:
- Ама,аз не го показах целия,бе,мило!
Аз го извадих само наполовина,колкото да спечеля конкурса!
Мъж и жена правят секс, но в този момент влиза синчето:
- Тате, може ли да си поиграя с вас?
Бащата, през зъби:
- Може, бе..... Синчето се покатерва на леглото и сяда на гърба на баща си (на конче), а той продължава с мероприятието.
По едно време майката започва да стене и синчето се обажда:
- Тате, а сега малко по-внимателно, щото на това място с чичо Кольо, винаги падам от кончето...
Без да визирам присъстващите ТУК дами, погледнато от друг ъгъл: чрез стойката на ръце НЯКОИ дами могат да станат по-харесвани, компенсирайки например проблемите с увисналия корем... /ако не се образуват плочките на корема, поне гръдната обиколка ще нарастне/...
Весела Коледа!
Без да визирам присъстващите В ТЕМАТА господа , не ми се мисли НЯКОИ мъже , чрез стойката на ръце , какво компенсират ...
Пожелавам на всички дами това, което хапнат тази вечер и през празниците,
да им се лепне на гръдната обиколка!
Хайде, весела Коледа!
Без да визирам присъстващите ТУК дами, погледнато от друг ъгъл: чрез стойката на ръце НЯКОИ дами могат да станат по-харесвани, компенсирайки например проблемите с увисналия корем... /ако не се образуват плочките на корема, поне гръдната обиколка ще нарастне/...
08:17 : Детегледачката на съседите протестира, че бюстът на снежната жена бил много пищен.
08:20 : Кварталната гей двойка мърмори, че можело да направя от сняг двама мъже.
08:25 : Вегетарианците от №12 се възмущават заради носа от морков на снежния човек. Зеленчуците са храна и не бива да служат за такива неща.
08:28 : Наричат ме расист, защото двойката е бяла.
08:31 : Мюсюлманите от отсрещната страна на улицата настояват да сложа забрадка на снежната жена
08:40 : Полицията пристига по сигнал да види какво става.
08:42 : Казват ми да махна дръжката на метлата от снежния човек, защото би могла да бъде използвана като смъртоносно оръжие. Нещата се влошават, когато измърморвам: „Да, особено, ако ви е навряна ….”
08:45 : Домъква се екип на местната телевизия. Питат ме дали знам разликата между снежен човек и снежна жена. „Да, топките”, отговарям аз и ставам сексист.
08:52 : Конфискуват ми мобилния за проверка, закарват ме в РПУ-то.
09:00: Показват ме по телевизията; терорист, възползващ се от лошото време за да смущава обществения ред.
09:10 : Разпитват ме имам ли съучастници
09:29 : Никому неизвестна джихадистка група поема отговорност за действията ми.
Коментар