IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съседката ми си уголеми джуките.
    Сега с една целувка може да отпуши мивката.

Коментар

• Tелефонен разговор с любимата от понеделник сутрин (цитирам по памет)
      - Алоо, кажи, Таня.
      - Събудих ли те, меченце?
      - Да.
      - Обаждам се да ти кажа, че ще ти се обадя по-късно.
      - Добре.
      - Хайде спинкай си, няма да те занимавам... само ще пуснеш ли пералнята после – заредена е?
      - Не.
      - Искаш ли довечера да ме заведеш на галерия?
      - Ще пусна пералнята.
      - Слушай сега: завърташ голямото копче обратно на дясно до седма позиция, а малкото до 40 градуса, с третото, дето е по към вратата(ако я гледаш с гръб), нагласяш центрофугата на 1000 оборота. После сипваш две капачки пълни на пет осми омекотител и половината на три капачки и четири седми течен прах. Запомни ли?
      - Да.
      - Лъжеш.
      - Да.
      - Кога ми е рожденият ден?
      - Като стане време да слагам зимните гуми – около 14-тия кръг на английското и 16-тия на италианското първенство.
      - Мразя те.
      - И аз.
      - Какво и ти!?
      - Обичам те.
      - Не ми се подмазвай, глупако. Изобщо не си мислиш за мен!
      - Мисля си.
      - Кога?
      - Един път мислих за теб, докато си обувах чорапите.
      - И какво по-точно?
      - Дали, ако ме ухапеш, отровата ще проникне през тях.
      - Много смешно – идиот. Едвам те понасям.
      - И аз.
      - Какво и ти!?
      - Обичам те.
      - Ае я ми са махай от главата. Защо изобщо ми звъниш!? Поне иди купи храна за котките.
      - Те ядоха вече – кюфте на скара и салата алабаш от снощи.
      - Олигофрен!!! Знаеш, че първо ще го гонят един час из целия апартамент, а после ще закопаят половината кюфте някъде в дивана. Онзи ден намерих вътре глава от шаран. Така вонеше – мислех, че е от теб.
      - И аз.
      - Между другото ми дойде.
      - Пак ли?
      - Да.
      - Смяташ ли, че ако купя котешка храна, ще ти спре?
      - Нищо не пречи да пробваш, Дидьо!
      - Добре.
      - Айде изчезни... после ще ти се обадя... и без това днес не ми се говори....

Коментар

• Негърче умира и отива в рая. Христос го поглежда усмихнат и му казва:
        - Сега ще ти дам чифт крила.
        - Наистина? Аз ангел ли съм?
        - Не, синко, ти си шибан прилеп!!

Коментар

• ...- Абе как можах точно на теб да побадна бе?На другите жени,
          само косите им са светли,а на теб,чак душата ти е руса!
          - Какво съм виновна аз бе Гошо?Рехабилитаторът ми обеща само невинно масажче. Колегата ми се закле, че никога не изневерява на жена си...Комшията цял месец ме убеждаваше,че ме гледа бащински...

Коментар

• Моля от гнусливи да не се чете,и все пак това просто е ВИЦ!
            Една жена мастурбирала с морков, но ѝ се заклещил. Отишла при гинеколога си доктор Иванов, който сръчно - за има-няма 2 минути извадил моркова... Пациентката си тръгнала, д-р Иванов отишъл да си измие ръцете. През това време в кабинета дошъл неговия колега да пият кафе... Връща се Д-р Иванов и какво да види - колегата му щастливо догризва моркова:
            - Какво направи бе!?!
            - Не се стискай, бе Иванов, аре кажи тези моркови в ква саламура ги държиш..

Коментар

• Ротвайлер, доберман и дог в чакалнята при ветеринаря.
              Ротвайлера:
              – Ох, пичове загазих. Стопанина ме остави да пазя пред гаража. Мина една
              супер готина кучка, аз се улисах по нея и … откраднаха колата на шефа!
              И сега – „клъц“ – ще ме кастрират, за да не правя така друг път.
              Добермана:
              – Остави се ! Мен пък ме оставиха да пазя къщата , мина една засукана кучка,
              и аз – след нея. Като се върнах, къщата обрана. И сега – „клъц“ – кастрация!
              Дога:
              – Лежа си аз на дивана, стопанката излиза от банята по халат. Изпусна си гребена,
              наведе се да го вземе, а халата късичък, късичък… Не издържах, скочих и я оправих!
              Ротвайлера и добермана в глас:
              – Лелеее… и сега „клъц“!
              – А, неее… – „клъц“ – на вас. На мен ще ми режат ноктите..

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                Младо семейство било закъсало с парите.
                Мъжът предложил:
                - Мило,довечера се провежда конкурс за най-голям пенис! Наградата е десет хиляди лева!
                А пък,ти най-добре знаеш колко съм надарен от природата!
                Жената,обаче се разфучала:
                - А бе,ти за това ли следва толкова време за инженер? За да се излагаш като последния скапаняк? В никакъв случай,не разрешавам!
                Обаче,вечерта пичът се прибрал късно с щастлива усмивка на лицето.Тръснал на масата една дебела пачка пари и се провикнал:
                - Мило,познай каво се случи?! Успях да взема наградата!
                Благоверната му побесняла:
                - Ами честта? Ами човешкото достойнство?
                Не те ли е срам да показваш най-интимния си орган пред хиляди хора?
                Мъжът я успокоил:
                - Ама,аз не го показах целия,бе,мило!
                Аз го извадих само наполовина,колкото да спечеля конкурса!
                да, ама съседът Иван е с по-голям ....

Коментар

• Младо семейство било закъсало с парите.
                  Мъжът предложил:
                  - Мило,довечера се провежда конкурс за най-голям пенис! Наградата е десет хиляди лева!
                  А пък,ти най-добре знаеш колко съм надарен от природата!
                  Жената,обаче се разфучала:
                  - А бе,ти за това ли следва толкова време за инженер? За да се излагаш като последния скапаняк? В никакъв случай,не разрешавам!
                  Обаче,вечерта пичът се прибрал късно с щастлива усмивка на лицето.Тръснал на масата една дебела пачка пари и се провикнал:
                  - Мило,познай каво се случи?! Успях да взема наградата!
                  Благоверната му побесняла:
                  - Ами честта? Ами човешкото достойнство?
                  Не те ли е срам да показваш най-интимния си орган пред хиляди хора?
                  Мъжът я успокоил:
                  - Ама,аз не го показах целия,бе,мило!
                  Аз го извадих само наполовина,колкото да спечеля конкурса!

Коментар

• Двама приятели, между наздравиците и репликата: "Ти менЕ уважаАш ли ме?" - разговарят:

- Ае, брато, ти чувал ли си, че всяка чаша ракия съкращавала живота с 10 минути?

- Е - и?

- Абе, смЕтах, смЕтах... излиза, че съм умрЕл в битката при... Константинопол!

Коментар

• Мъж и жена правят секс, но в този момент влиза синчето:
                      - Тате, може ли да си поиграя с вас?
                      Бащата, през зъби:
                      - Може, бе..... Синчето се покатерва на леглото и сяда на гърба на баща си (на конче), а той продължава с мероприятието.
                      По едно време майката започва да стене и синчето се обажда:
                      - Тате, а сега малко по-внимателно, щото на това място с чичо Кольо, винаги падам от кончето...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Без да визирам присъстващите ТУК дами, погледнато от друг ъгъл: чрез стойката на ръце НЯКОИ дами могат да станат по-харесвани, компенсирайки например проблемите с увисналия корем... /ако не се образуват плочките на корема, поне гръдната обиколка ще нарастне/...

Весела Коледа!
                        Без да визирам присъстващите В ТЕМАТА господа , не ми се мисли НЯКОИ мъже , чрез стойката на ръце , какво компенсират ...

Весела !

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                          Пожелавам на всички дами това, което хапнат тази вечер и през празниците,
                          да им се лепне на гръдната обиколка!
                          Хайде, весела Коледа!

Без да визирам присъстващите ТУК дами, погледнато от друг ъгъл: чрез стойката на ръце НЯКОИ дами могат да станат по-харесвани, компенсирайки например проблемите с увисналия корем... /ако не се образуват плочките на корема, поне гръдната обиколка ще нарастне/...

Весела Коледа!
                          Last edited by безимeн; 24.12.2019, 20:42.

Коментар

• Пожелавам на всички дами това, което хапнат тази вечер и през празниците,
                            да им се лепне на гръдната обиколка!
                            Хайде, весела Коледа!

Коментар

• Цяла нощ валя сняг!На сутринта:

08:00 : Правя снежен човек.

08:10 : Минаваща феминистка ме пита защо не правя снежна жена.

08:15 : Правя и снежна жена да станат двойка

08:17 : Детегледачката на съседите протестира, че бюстът на снежната жена бил много пищен.

08:20 : Кварталната гей двойка мърмори, че можело да направя от сняг двама мъже.

08:25 : Вегетарианците от №12 се възмущават заради носа от морков на снежния човек. Зеленчуците са храна и не бива да служат за такива неща.

08:28 : Наричат ме расист, защото двойката е бяла.

08:31 : Мюсюлманите от отсрещната страна на улицата настояват да сложа забрадка на снежната жена

08:40 : Полицията пристига по сигнал да види какво става.

08:42 : Казват ми да махна дръжката на метлата от снежния човек, защото би могла да бъде използвана като смъртоносно оръжие. Нещата се влошават, когато измърморвам: „Да, особено, ако ви е навряна ….”

08:45 : Домъква се екип на местната телевизия. Питат ме дали знам разликата между снежен човек и снежна жена. „Да, топките”, отговарям аз и ставам сексист.

08:52 : Конфискуват ми мобилния за проверка, закарват ме в РПУ-то.

09:00: Показват ме по телевизията; терорист, възползващ се от лошото време за да смущава обществения ред.

09:10 : Разпитват ме имам ли съучастници

09:29 : Никому неизвестна джихадистка група поема отговорност за действията ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                                Животът е като кварталите на София:

"Младост 1"

"Младост 2"

"Младост 3"

"Младост 4"

"Хладилника"

"Камбаните"

и... "Орландовци"
                                има и по-пряк път ..... от "надежда" на "орландовци"...
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X