IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой ако се познае,нищо ЛИЧНО ....

Стои таткото пред родилното, излиза акушерката:
    - Иванов, честито. Имате момче.
    Радости, всичко както си му се полага...
    След малко излиза пак акушерката:
    - Стоянов? Честито, имате момче.
    При всяко излизане един от татковците напира с надежда да повикат него...
    След третото излизане на акушерката, въпросния татко, видимо изнервен тръгва на скандал:
    - Как не ви е срам, бе, другарко? Тоя дойде след мен... предреди ме. Ония дойде след мен... и него обслужихте с предимство!
    В тоя момент излиза друга акушерка и го вика по име:
    - Ганев? Честито, имате момиче.
    - Хайде сега пък момиче... Вие за подигравка ли ме вземате? Вие знаете ли кой съм аз? Знаете ли? Не съм случаен аз. Ще ви разхвърлям заведението само с един телефон. За тоя момче, за ония момче, за тия без връзки квото остане... Няма да оставя нещата така...
    В този момент излиза пак втората акушерка и казва:
    - Ганев, имате момче...
    Нашият видимо ошашавен, но все още настръхнал пита:
    - Е, как момче? Нали казахте момиче?
    - Ами имате две. Момче и момиче.
    Нашият видимо доволен от себе си...
    - Е, така е в България. Без да вдигнеш скандал и без да имаш връзки нищо не става

Коментар

• Дъщеря ми е в трети клас. За домашно трябваше да нарисува картина с извънземни. Детето вложи огромно старание. На другия ден донесе двойка и забележка:
      "Такива извънземни няма!"..

Коментар

• По времето на самураите живял един могъщ император, който имал нужда от нов главен самурай. За този престижен пост се появили трима кандидати – японец, китаец и евреин.
        - Покажи ми какво можеш – заповядал на японския войн императорът.
        Самураят пуснал една муха от кибритена кутийка и с мълниеносен удар на меча разсякъл насекомото на две.
        - Браво – похвалил го владетелят.
        Втори бил китаецът. Той също пуснал една муха от кибритена кутийка и с два светкавични удара на меча я насякъл на четири парчета.
        - Отлично – възхитил се императорът.
        Разбрал, че не е в свои води, евреинът решил да опита същия номер и пуснал една муха от кибритена кутийка. Той размахал меча си, като че ли знаел какво прави, но насекомото продължавало да бръмчи из стаята.
        - Но мухата не е мъртва – учудил се императорът.
        - Може и да не е – отвърнал евреинът, – обаче ако се вгледате внимателно, ще видите, че е обрязана...

Коментар

• Една жена, минала 60-те, изпаднала в депресия и решила да се самоубие. Не искала да се мъчи много, отишла при личния си лекар и още от вратата попитала:
          - Докторе, къде точно се намира сърцето? Как да определя мястото му?
          - Много е лесно. Сърцето е 4 пръста под зърното на лявата гърда - отговорил д-рът.
          След два дни докарват дамата в инвалиден стол, с гипсиран ляв крак.
          - Ще те съдя за некомпетентност! - крещяла жената
          - Защо?
          - Четири пръста под зърното е колянната капачка!..

Коментар

• Прекрасният нов свят на Вежди Рашидов

https://www.ploshtadslaveikov.com/pr...ToiB5X6STlSoQQ

Коментар

• Какво нещо е възпитанието!?
              В такси. На задната седалка седят двама мъже и разговарят:
              - Представяте ли си, вчера бях в един ресторант, и когато келнерът наливаше виното, на ръката му нямаше салфетка!
              - Не може да бъде... Какви времена настъпиха само... И аз скоро бях в ресторант с дама, и няма да повярвате, но келнерът първо подаде менюто на мен!
              Таксиметровият шофьор известно време слуша безучастно разговора, накрая се обръща и пита:
              - Момчета, нали ще ме извините, че седя с гръб към вас?

Коментар

• д-р Тони Филипов- Две пенсии написали писмо до Господ:
                – Дядо Боже, много сме бедни и нямаме пари за въглища. Молим те, прати ни 1000 лева!
                Пуснали писмото в пощата. Но пощаджиите не знаели адреса на Господ и занесли писмото в МС, щото, нали, Бойко е близък с Началника. Поради наплива от молители пиарите в МС решили да пратят на старците 500 лв. След една седмица се получава ново писмо:
                -Дядо Боже, благодарим ти за парите. Но, молим те, друг път не ги пращай през МС, щото крадат половината...

Коментар

• Фалшивите новини не са от сега,имаме традиция!!!

В едно село седят двама в кръчмата и си говорят. По едно време се чуло някакво думкане...
                  - Що люска тоя тупан? - попитал единия.
                  - На Ваньо дъщеря му се оженила и тъпана бие, че е честна.
                  Първия отговаря:
                  - Е па, я сега на уя си ли да вервам, или на тъпаня???

Коментар

• Извънземни наближават земята. Руснаци и американци започват да им дават светлинни сигнали да кацнат при тях. Извънземните се насочват към Белия дом. На моравата Президента Дони, вице, министри, президеншата .. В небето вдигнати всички бойни едкадрили, даже и учебни, снайперисти по покривите...
                    Чинията каца, извънземното излиза, оглежда бавно всички с леден поглед и пита:
                    - Абе, кой е Делю Хайдутин ?!?

Коментар

• В Пернишки бар клиент към барман:
                      - Защо е толкова скъпа тая ракия бе?
                      - Разредена е с вода..!
                      и стана една .......

Коментар

• По bTV днес Валентин Златев, председател на Надзорния съвет на ЛУКойл България, пита: "Кой казва, че сме приятели (с Бойко Борисов). Не съм играл карти с Бойко Борисов. Не бих и седнал да играя с него, защото той не обича да губи".
                        Е, през 2011 г. явно още са били. Тогава, на пресконференция, Златев каза друго: "Фактът, че познавам г-н Борисов от 30 години (сиреч от 1981 г.), по никакъв начин няма отношение към нашата работа." Самият Борисов беше казал пред "Труд", че Златев лъже на карти: "Вальо лъже на карти и с него не играя..." И каква излезе тя: единият не обича да губи, другият лъже..

МИЛ,И РОДНИ КАРТИНКИ..

Коментар

• Когато можеш,а няма с кой!

Журналистка разпитва дядо на около 90 години от родопските села:
                          - Кога спря с*кса, дядо?
                          - Еми, горе-доле, отпреди 10-тина години.
                          - Ехааа! И защо?
                          - Ми, падам си по по-възрастни, ама нещо понамаляха..

Коментар

• Съседката ми си уголеми джуките.
                            Сега с една целувка може да отпуши мивката.

Коментар

• Tелефонен разговор с любимата от понеделник сутрин (цитирам по памет)
                              - Алоо, кажи, Таня.
                              - Събудих ли те, меченце?
                              - Да.
                              - Обаждам се да ти кажа, че ще ти се обадя по-късно.
                              - Добре.
                              - Хайде спинкай си, няма да те занимавам... само ще пуснеш ли пералнята после – заредена е?
                              - Не.
                              - Искаш ли довечера да ме заведеш на галерия?
                              - Ще пусна пералнята.
                              - Слушай сега: завърташ голямото копче обратно на дясно до седма позиция, а малкото до 40 градуса, с третото, дето е по към вратата(ако я гледаш с гръб), нагласяш центрофугата на 1000 оборота. После сипваш две капачки пълни на пет осми омекотител и половината на три капачки и четири седми течен прах. Запомни ли?
                              - Да.
                              - Лъжеш.
                              - Да.
                              - Кога ми е рожденият ден?
                              - Като стане време да слагам зимните гуми – около 14-тия кръг на английското и 16-тия на италианското първенство.
                              - Мразя те.
                              - И аз.
                              - Какво и ти!?
                              - Обичам те.
                              - Не ми се подмазвай, глупако. Изобщо не си мислиш за мен!
                              - Мисля си.
                              - Кога?
                              - Един път мислих за теб, докато си обувах чорапите.
                              - И какво по-точно?
                              - Дали, ако ме ухапеш, отровата ще проникне през тях.
                              - Много смешно – идиот. Едвам те понасям.
                              - И аз.
                              - Какво и ти!?
                              - Обичам те.
                              - Ае я ми са махай от главата. Защо изобщо ми звъниш!? Поне иди купи храна за котките.
                              - Те ядоха вече – кюфте на скара и салата алабаш от снощи.
                              - Олигофрен!!! Знаеш, че първо ще го гонят един час из целия апартамент, а после ще закопаят половината кюфте някъде в дивана. Онзи ден намерих вътре глава от шаран. Така вонеше – мислех, че е от теб.
                              - И аз.
                              - Между другото ми дойде.
                              - Пак ли?
                              - Да.
                              - Смяташ ли, че ако купя котешка храна, ще ти спре?
                              - Нищо не пречи да пробваш, Дидьо!
                              - Добре.
                              - Айде изчезни... после ще ти се обадя... и без това днес не ми се говори....

Коментар

• Негърче умира и отива в рая. Христос го поглежда усмихнат и му казва:
                                - Сега ще ти дам чифт крила.
                                - Наистина? Аз ангел ли съм?
                                - Не, синко, ти си шибан прилеп!!

Коментар

Working...
                                X