IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жена се оплаква на сексолог, че мъжът и въобще не я ч.ка. Той и предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при сексолога.
    - Докторе, докторе, каква стана тя! Аз нали не виждала секс от месеци, вместо 2-3 капки, му сложих 20!!! Изяде си той супата - нищо, започна второто ястие и в един момент, като ме изгледа с един поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ме на нея, и като ме започна - 2 часа секс!!! Скъса ми задника от ...!!! То не беше отпред, отзад, в устата, пак отзад...
    - Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът.
    - Да бе докторе, ч.кането беше супер и много ми хареса!!! Ама ме е срам да вляза втори път в този ресторант

Коментар

• Сватосали се едни ора, сватба вдигнали, добре ама на втората седмица булката са изсулила и беж – у макя си. Дигнала се сватята с младоженека под мишка и право у тях:
      - Що тъй, ма сватя, ни резилите пред ората!?
      - Наша Боянка вика, че ваш Динко кусур имал.
      - Че какъв кусур у наш Динка!?
      - На, Боянка тука – тя да ти рече.
      - Речи ми, снахо, в очи ми речи – какъв му на наш Динко кусурът!?
      - Малка му оназ работа, мале.
      - Тъъъй ли!? Дине, майка, сваляй потурите!
      Динко, забол поглед в хасъра на пода, разпасва пояса, дърпа вуркузуна, потурите падат и се открива едно достойнство къмто педя и половина. Тъщата ахва:
      - Въх, мър'майка!
      А сватята гордо:
      - Въх мър'майка, я! И да зна'йш, свате, некой ваша Боянка твърде га я разглезил!

Коментар

• Мечо Пух се нахвърли лакомо върху меда. Обърна се, изплю и викна:
        - Басси гадния мед!
        Прасчо го погледна и каза:
        - Това не са пчели, а мухи.

Коментар

• Жена на мъжа си:
          - Разделяме се!
          - Добре...
          - Как така, толкова лесно ли е за теб?
          - Аз искам ти да си добре... МенЕ... к*рвите ме яли!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Хм, даааа......
            И това ще мине ...

Коментар

• Коментар

• 123

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Има ново развитие при ЦСКА - тата! Мачовете им нямало да се играят на Герена. Щели да се играят в съдебната палата. За главен съдия е посочен Лозан Панов.....
                  Ти мани ЦСКА ами обясни как носихте чучелото на КОЙ по време на Орешарски....... а сега му лижете онази работа а и не само това правите..„....
                  Що не си смените името да не срамите името на човека и революционер Левски с подлост ,нагаждачество и корупция...
                  Чиста и свята Кочина....

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
                    БФС реши за да няма безредици по време на мачовете между ЦСКА 1948 и ЦСКА 2018 да се играят на Герена!
                    Има ново развитие при ЦСКА - тата! Мачовете им нямало да се играят на Герена. Щели да се играят в съдебната палата. За главен съдия е посочен Лозан Панов.....

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Няма да си първия с тази идея но и последния нереализирал я. А ние, глупавите трактористи какво ще правим?
                      Виж ся важното е да обичаш тракторите и да ореш, да ореш по нивите и по определени места на женското тяло с младежки плам и жар

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
                        Хрумна ми страхотна идея - да основа политическа партия на Трактористите Разбира се, аз като Главен Тракторист ще бъда вашия Лидер и политически водач. Майтап, майтап ама нещо наистина почвам да се замислям за тази готина идея. Как един прост тракторист с килийно образование може да основе партия и да поведе тази изстрадала държава към светли бъднини и прогрес
                        Който желае може да се запише в партията на умните Трактористи и красивите Трактористки
                        Няма да си първия с тази идея но и последния нереализирал я. А ние, глупавите трактористи какво ще правим?

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
                          Хрумна ми страхотна идея - да основа политическа партия на Трактористите Разбира се, аз като Главен Тракторист ще бъда вашия Лидер и политически водач. Майтап, майтап ама нещо наистина почвам да се замислям за тази готина идея. Как един прост тракторист с килийно образование може да основе партия и да поведе тази изстрадала държава към светли бъднини и прогрес
                          Който желае може да се запише в партията на умните Трактористи и красивите Трактористки
                          Никак не е лесно да си тракторист. 3/4 от красиво-умният офисен планктон от Бизнеспарка няма да се справи.

Коментар

• Хрумна ми страхотна идея - да основа политическа партия на Трактористите Разбира се, аз като Главен Тракторист ще бъда вашия Лидер и политически водач. Майтап, майтап ама нещо наистина почвам да се замислям за тази готина идея. Как един прост тракторист с килийно образование може да основе партия и да поведе тази изстрадала държава към светли бъднини и прогрес

Коментар

• Първоначално изпратено от irish Разгледай мнение

Не е ли А В С ? В има предимство само за десен завой.
                              Не е АВС. Участник В има предимство пред другите независимо в каква посока кара или завива, защото се намира на път с предимство, а другите са на път без предимство. От останалите двама с предимство е този, който е ДЯСНОСТОЯЩ на кръстовището, независимо в каква посока отива.. В случая участник С е с предимство пред А. Няма значение, че единият има знак "Стоп", а другият обърнат триъгълник. По отношение на предимството двата знака са равностойни. Така че редът за преминаване на кръстовището е В С А.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X