IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В детската градина:
    – Ако искате да знаете, мене пък ме е донесъл щъркел!
    – А наште пък са ме свалили от интернет!
    – А пък аз съм от бедно семейство и тате всичко сам си прави.

Коментар

• Щом никотинът спира вируса,

а алкохолът го убива - случаят е приключен.

Отворете кръчмите, мамка му!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
        Прощавайте,с какво се занимавате?
        - Професор по логика съм!
        - Логика,казвате?...Не се обиждайте,но тази наука има ли някакво приложение в живота?
        - Голямо! Веднага ще Ви дам пример! Кажете ми някакъв научен факт!
        - Какъв факт да Ви кажа...Добре де,ето един - пушачите умират бавно и мъчително!
        - Мерси! И сега,с помощта на логиката - ще установим друг факт! Значи - непушачите умират бързо и весело!
        Само че има грешка в логиката на професора. Правилният извод е: непушачите умират бързо ИЛИ весело!

Коментар

• - Трябва спешно да ви оперираме!
          - Докторе, а не може ли да я отложим? Половин година чаках ред за нови зъбни протези!
          Кардиохирургът се замисля. Минава минута, две, пет...
          - Докторе, защо мълчите?!
          - Представих си: свирят Шопен, всички плачат, а вие лежите в гроба с красиви, равни, ослепително бели зъби!

Коментар

• Едно време имаше бригади. Много бригади. Нашето поколение с тях израсна.Бях вече студент четвърта година и ме пратиха с първокурсниците в едно сливенско село да берем грозде. А нашият институт по принцип е дамски. Мъжете сме като за кадем. И с цел ефективност решаваме: пет момичета берат грозде, а едно момче изнася щайгите от редовете. Ето тая тактика ми създаде големи неприятности...

Имахме един Людмил — хубавичко момче, ама голяма маймуна. Дето е той, все се кикотят. След една „тежка“ вечер едва се довлякъл до лозята и заспал в един ред. Момичетата от солидарност сами заизнасяли щайгите. Обаче една бдителна селянка го видяла и веднага го заяла:
            — Защо не работиш?
            — Уморен съм — рекъл и той кротко.
            — Уморен ли? Мързелив си ти.
            — Да. Много мързелив.
            — И нахален! Ще се оплача от теб на началника. Как ти е името?
            — Оплачи се. Името ми е Пенис.
            И мушнал пак морна глава под лозата.

Та идва женището — червендалесто и мускулесто,слага ръце на кръстта и ми вика:
            — Браво! Стоиш си тук, командире, ровиш си в книжките. А твоят пенис въобще не помръдва.
            Бях като гръмнат.
            — Как не мръдва? Вие откъде знаете?
            — Ами не виждам ли? Момичетата се мъчат, а той клюма ли, клюма… Какво клюма, направо спи! За такова нещо трябва от комсомола да изключват!
            — Слушайте, другарко, в края на краищата той си е мой.
            — Така ли? — побесня тя. — До по-горните началници ще пиша! А тоя твой пенис… Ще видим! Главата му ще откъсна!
            Машинално си стиснах краката. Тая с тия яки ръчища…

Коментар

• Коментар

• Прощавайте,с какво се занимавате?
                - Професор по логика съм!
                - Логика,казвате?...Не се обиждайте,но тази наука има ли някакво приложение в живота?
                - Голямо! Веднага ще Ви дам пример! Кажете ми някакъв научен факт!
                - Какъв факт да Ви кажа...Добре де,ето един - пушачите умират бавно и мъчително!
                - Мерси! И сега,с помощта на логиката - ще установим друг факт! Значи - непушачите умират бързо и весело!

Коментар

• Матеев поздравления за желанието и усилията
                  но моето мнение е че силата ти е в темата за Короната.
                  Моля дай си почивка и се наслади на постовете на старите участници като Киро ,Синбад и т.н.
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Цв. Ризова:
                    - А има ли отказали се българи от летни записвания?
                    Николина Ангелкова:
                    - За радост - няма... но за съжаление няма и никакви записани...
                    Кире, питам нещо на лични.
                    И това ще мине ...

Коментар

• Цв. Ризова:
                      - А има ли отказали се българи от летни записвания?
                      Николина Ангелкова:
                      - За радост - няма... но за съжаление няма и никакви записани...

Коментар

• Някога, преди мноооого, много години, Господ изчезнал за седем дни.
                        Когато се върнал, Архангел Гавраил го попитал:
                        - Къде бяхте?
                        - Да знаеш само какво направих ей там! - гордо казал Господ и посочил надолу към облаците.
                        - Какво е това?
                        - Планета. Нарекох я Земя. Дарих я с живот и направих така, че там да има съвършен баланс.
                        - Съвършен баланс? Какво означава това? - учудил се Архангелът.
                        - Виж сега, това е Европа - континент, който на север е развит и богат, а на юг е с хубав климат. Това пък е Азия. Там съм заселил жълтите хора, а в Африка черните. А това там са двете Америки - едната богата, другата бедна. Е, сега забелязваш ли баланса?
                        - Да! - и ентусиазиран, Архангелът посочил едно местенце в югоизточна Европа - а това там какво е?
                        - Това е България. Има красива природа, плодородни ниви, пълноводни реки и мек климат. Там живее народ работлив, умен и способен...
                        - Добре де, ама точно тук баланс май няма...
                        - Чакай да чуеш само кой ще ги управлява три мандата през 21 век!..

Коментар

• Гледах поредния репортаж от кризисния център за вируса, та се сетих една притча:

Веднъж един дървар сечал дърво на брега на реката и изпуснал в нея брадвата си. Той седнал на земята и заплакал от мъка. Тогава му се явил Бог и го попитал:
                          -Защо плачеш?
                          -Как да не плача, Господи! Изпуснах брадвата си в реката и сега нямам с какво да изкарвам прехраната на семейството си.
                          Господ бръкнал в реката, извадил златна брадва и попитал:
                          -Тази ли е твоята?
                          -Не, не е моята – отвърнал дърварят.
                          Господ отново бръкнал в реката и този път извадил сребърна брадва.
                          -Може би тази е твоята? – отново попитал той.
                          -Не, и тази не е – поклатил глава дърварят.
                          Третия път Господ извадил желязна брадва.
                          -Да, да, тази вече е моята! – радостно възкликнал дърварят.
                          -Виждам, че си честен човек и съблюдаваш заповедите ми - рекъл Бог. - Вземи за награда и трите брадви.
                          Заживял дърварят в охолство, но не щеш ли, един ден в реката паднала жена му. И той отново седнал на брега и горко заплакал. И Бог отново дошъл и го попитал защо плаче.
                          -Как да не плача, Господи! Жена ми падна в реката.
                          Тогава Бог извадил от реката Дженифър Лопес и попитал:
                          -Това ли е жена ти?
                          -Да! – радостно възкликнал дърварят.
                          Смръщил се Бог:
                          -Защо този път ме излъга?
                          -Виждаш ли, Господи, - въздъхнал дърварят - бих ти казал, че това не е моята жена, но тогава ти би извадил от реката Катрин Зита-Джоунс. Аз отново бих ти казал, че това не е моята жена и накрая ти би извадил нея. Като награда за честността ми, би ми дал и трите. Аз не бих могъл да ги изхраня и ние четиримата бихме били много нещастни...

Коментар

• Звъни телефонът. Детето вдига слушалката:
                            - Да? Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртия козел или пълният идиот?

Коментар

• "Трябва всички да поздравим премиера - кой друг освен да говори, работи..."

Вежди Рашидов в сутрешния блок на бТВ.

Коментар

• Двама приятели си говорят за жените си и единия вика:
                                - Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафе сме отишли на първата среща и не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням!

Другият помислил и казал:

- Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран?

- Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5 кг! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете...

- А мислиш ли, че шарана помни?..

Коментар

Working...
                                X