IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Сега прочетох за Вилхелм Тел - прав си, моя грешка, останала така в съзнанието ми, с арбалет е. Но пък съм запомнил, че е върху сина му. Виж за Робин нямам никакви спомени, но може и нда не съм чел достатъчно - хубава картинка все пак
    Героите са групирани по истории. Само Нютон и Гейтс са сами. Вещицата е със красавицата. Адам и Ева са барабар със змията. Вилхелм Тел е начело на масата, а момчето до арбалета е синът му. Русолявите с гръцки мотиви по тогите са Парис и Елена. Той трябвало да даде ябълка на една от трите богини, а Афродита му обещала най-красивата жена ако е избере. От там е израза "ябълка на раздора"

Коментар

• Пропускате, че Бойко взема 20% от всичко, което не е негово.
      * Първи ред е ясен - Бойко = 10
      * Втори ред, Бойко е взел 20% от двата ЦЦ => един ЦЦ е 6.25
      * Трети ред аналогично фесът излиза 1.25
      * Четвърти ред, последната операция е умножение вместо събиране!!!
      ЦЦ с фес, умножен по фес е: (6.25 + 1.25)*1.25 = 9.375
      Бойко си взема 20% : 9.375 *0.8 = 7.5

Отговорът е :
      10 + 1.25 + 7.5 = 18.75
      или ако Бойко е взел 20% дори от собствения си фес:
      10 + 1 + 7.5 = 18.5
      Last edited by velchev; 25.06.2020, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

е не си прав!
        ( 10 + 1 ) + ( 5 + 1 ) * 1 = 17
        И ти не си прав
        (10+1 пискюл) + (5+0 пискюла)*2 пискюла = 21, половината от отговора на върховния въпрос
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

18
          е не си прав!
          ( 10 + 1 ) + ( 5 + 1 ) * 1 = 17

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            18
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Коментар

• Притеснена мацка влиза в сексшоп:
                - Добър ден! Преди две седмици купих от Вас един вибратор..
                - Да,госпожо - какъв е проблема?
                - Ами,от него постоянно бие ток!
                - Това е чудесно,госпожо! Това е направо прекрасно!
                - Вие чувате ли се какви ги дрънкате! Кое му е прекрасното?
                - Как така - кое? Щом Ви бие - значи Ви обича!

Коментар

• "Мисля, че не ме уважава.." - си помисли тя отново препрочитайки sms на телефона си: "петя, върви на майната си!"..."Написал ми е името с малка буква!"

Коментар

• Коментар

• Карикатурата на Чавдар Николов за ТерминалНО

TERMINALNO.COM
                      Равносметка

Коментар

• Коментар

• Сега се сещам, че при Братя Грим - приказки има доста ловци и може да е някое момиче от там..Картинката е много добра..

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                            Ами такива спомени имам от сериалите..Разбира се това са легенди и киноматография..Но за лъковете съм сигурен..
                            Сега прочетох за Вилхелм Тел - прав си, моя грешка, останала така в съзнанието ми, с арбалет е. Но пък съм запомнил, че е върху сина му. Виж за Робин нямам никакви спомени, но може и нда не съм чел достатъчно - хубава картинка все пак
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами такива спомени имам от сериалите..Разбира се това са легенди и киноматография..Но за лъковете съм сигурен..

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                                Майстор Тел е с арбалет, А Робин Хут е с лък..И Хут го е правил този номер с ябълката.Явно пътуващ сюжет през средните векове..Майстор Тел започва със сина си опитите , а после с момичета ..Така събира привърженици в борбата срещу австрийците..
                                Хм, сигурен ли си? Аз имам други спомени от детството и едни филмчета, които ми прожектираха нашите? За Робин от Локсли пък хептен нямам спомен за ябълка, но може и да греша?

Коментар

Working...
                                X