Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеLast edited by Zdravko; 29.06.2020, 14:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
Героите са групирани по истории. Само Нютон и Гейтс са сами. Вещицата е със красавицата. Адам и Ева са барабар със змията. Вилхелм Тел е начело на масата, а момчето до арбалета е синът му. Русолявите с гръцки мотиви по тогите са Парис и Елена. Той трябвало да даде ябълка на една от трите богини, а Афродита му обещала най-красивата жена ако е избере. От там е израза "ябълка на раздора"
С Епъл би трябвало да Стив Джобс. Но пък на компчето има емблемка на Майкрософт.
Тук малко не са го дообмислили
Коментар
-
Млад, неопитен и току- що родил се сперматозоид, си плувал весело и си махал с опашка. Видял един дърт сперматозоид и решил да го пита за нещата от живота:
- Здрасти, батка. Можеш ли да ме посъветваш, в крайна сметка, какво точно трябва да правя? Хич не ми е ясно. Можеш ли да ме научиш?
- Няма нищо кой знае колко за учене. Всичко е много просто. Щом се отвори коридорът, тръгваш напред с всички сили. Ще видиш едно такова голямо и черно. Ще го питаш:
- Ти яйцеклетка ли си?
Ако ти каже: " Да", се вмъкваш вътре и там ще разбереш подробности. Речено, сторено. Дошъл моментът. Отворил се коридорът. Младият юнак се впуснал с всички сили напред. Гледа едно голямо и черно пред себе си. Наближил го.
- Ти яйцеклетка ли си? – изкрещял младокът.
- А бе, оставете ме на мира, бе досадници! КАРИЕС СЪМ АЗ! КАРИЕС!..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сър Джон се връща след дълга почивка усамотен в планината /страх от вируса/.
- Баримор какво става напоследък по света?
- Сър, тази година черният петък в САЩ дойде необичайно рано. И за удобство на клиентите промоцията продължи няколко дни и магазините бяха отваряни по всяко време на денонощието. И американците надминаха себе си, всички стоки в магазина бяха на промоция и отстъпката беше по 100% за всичко Сър.
- Наистина ли Баримор? Страшно съм изненадан.
- А да видите собствениците на магазините колко бяха изненадани Сър.
И в този ред на мисли се чудя какъв ще е слогана на промоцията тази година?
" Afrоаmerican Friday" или пък може би "Black Friday matter"Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар