Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГарабед се прибира вкъщи. Заварва жена си в леглото с Киркор и започва да крещи: " Ти ма, от калта те измъкнах, човек те направих! Ти, бе, от калта те измъкнах, човек те направих! И престанете, когато ви говоря!"..
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеКофти е да се събереш с бившата и да установиш, че вече прави по-хубави свиркиИначе направо си е супер - безплатен ъпгрейд
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
1965 година...
Малък град в Тексас.
В един бар влязло някакво хипи - с коса до кръста и брада до пъпа. Седнало до един каубой и поздравило:
- Здрасти,татенце!( характерно обръщение на по-млад човек,към по-възрастен)
Оня пребледнял като платно и рязко понечил да стане!
Хипито го задържало и му казало:
- Не се притеснявай! Ние,децата на цветята не сме лоши хора!
Привърженици сме на свободната любов и сме против войната във Виетнам! И нека дългите ми коса и брада не те смущават!
Така просто изразявам себе си!
Каубоят въздъхнал с облекчение:
- А,бе,младеж... С това:"татенце" щеше да ми докараш някой инфаркт! Преди 20 години изчуках един женски бизон! И се уплаших,че може да си мой син!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Била съм в Мексико 5 пъти, но никога не бях ходила във Филиповци. И когато мъжът ми (продуцентът Моше Диамант, ако още не сте разбрали) каза, че ще снима част от филма с Лиъм Нийсън и Моника Белучи в…. циганската махала, щото нашите братя роми много приличали на…мексиканци, викам е т’ва не е за изпускане.
...
e-vestnik.bg
Как Филиповци стана Мексико във филм с Лиъм Нийсън и Моника Белучи - e-vestnik.bg
Била съм в Мексико 5 пъти, но никога не бях ходил
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар