If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нов учител забелязва, че всички дразнят едно дете и го наричат ГЛУПАК. В междучасието ги пита защо правят така?
- Ами защото наистина е глупак, господине. Ако му предложим 2 лева или 5 лева, винаги избира 2-та лева. Ето вижте:
Предлагат на детето 2 и 5 лева и то избира 2-та лева.
След часовете учителя пита глупачето:
- Ти не знаеш ли, че 5 лева са повече от 2 лева?
- Знам господине.
- И защо тогава винаги вземаш 2-та лева?
- Ами защото ако само веднъж взема 5-те лева, ще спрат всеки ден да ми дават по много пари.
Какво казва булката след първата брачна нощ в различните страни?
В Германия: Ханс Дитрих, отиди в кухнята и направи кафе или и това не можеш да правиш?!
Във Франция: Жан-Пол, подай ми шампанското, че ми остана неприятен вкус в устата.
В Англия: Сър, надявам се, че въпросът с потомството Ви е уреден и няма да се налага повече да вършим тези неуместни и неприлични движения.
В Холандия: Скъпи, когато вече сме семейство, мога ли да използвам разкошната ти самобръсначка да си оформя мустаците?
В Италия: Джузепе, и ти, и баща ти, и братята ти – всичките сте мръсници!
В Испания: Фернандо, да ти представя семейния ни приятел Луис, както и двете ни деца.
В Полша: Лешек, ако и следващата нощ се повтори същото, лятото отиваме на почивка в България!
В Чехия: Хонзичко, още жив ли си?
В Русия: За 127 път – За Сталину, за
Родину - вставай!!!
В Македония: Ванче, исто бугарин си бе, умора немаш!
В България: Еее, Иване, Иване, да беше и заплатата ти толкова голяма…"
- Аврам какво ще кажеш да се съберем в неделя да се почерпим?
- Не е удобно Моше. Тогава е Коледа християнски празник.
- Какво му е неудобното? Двама евреи да пийнат на рожденният ден на друг евреин.
Коментар