If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като чета закона за самонаетите, си мисля:
- Ако работя като мъж на час, и поставя полюлея на някоя жена, а тя се разплати в натура. Мога ли да го подам в устата на данъчните, и ще се счита ли това за 10% от приходите?
Така както си го описал е да получиш и 10% бонус. Ти трябва да го поемеш устно на данъчните за да се смята, платил си 10% данък на приходите.
Като чета закона за самонаетите, си мисля:
- Ако работя като мъж на час, и поставя полюлея на някоя жена, а тя се разплати в натура. Мога ли да го подам в устата на данъчните, и ще се счита ли това за 10% от приходите?
Иванчо, Марийка и Баба Яга станали студенти, Иванчо - международни икономически отношения, Марийка - фармацевт, Баба Яга - компютърни системи и технологии.
След първата година се срещат и разказват.
- При нас в Икономическия - казва Иванчо - въобще не учим, само купонясваме, нон-стоп купон!
- А при нас в Медицинския - казва Марийка - има много учене. Но и купони има доста.
- А при нас в Техническия - казва Бабя Яга - само учене и учене. Но затова пък съм най-хубавото момиче за годината!
Манекенка си търси книга за морето, но иска най-кратката. Книжарят й предлага:
– „Всичко, което мъжете знаят за жените“
– „Женските похвали за мъжките достойнства“
– „Антология на немския хумор“
– „Македонска история“
-„С*ксът след 50 години брак“
Вчера е станала неприятна катастрофа. Обект на нещастен сблъсък са били два автомобила "Бентли". Пристигналите на мястото на произшествието служители на КАТ два часа са си правили селфита.
Коментар