If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В сградата на МВР:
Бойко Рашков: От къде сте вие?
Неква: Пик
Бойко Рашков: Какво?
Неква: "Информационна агенция" Пик
Бойко Рашков: Аз мисля, че казах тука само журналисти да има...
Гарабед се прибира вкъщи. Заварва жена си в леглото с Киркор и започва да крещи: " Ти ма, от калта те измъкнах, човек те направих! Ти, бе, от калта те измъкнах, човек те направих! И престанете, когато ви говоря!"..
Вървяла по улицата девойка, а след нея младеж, който непрекъснато й правел комплименти. Девойката твърдо решила да не се обръща, но когато чула: "Ах, какви големи, хубави зъби имаш!", не издържала, извърнала глава и попитала:
- Кажи ми само, как позна за зъбите ми, без да си ги виждал никога?
- Ами, като гледам какъв задник си отпрала - това с лоши зъби не можеш да го постигнеш...
Един пияница се оплакал на приятеля си:
-Свърши се вече с моето пиене! Жената взе сурово решение!
Всяка вечер,когато се прибирам ще ме подлага на тест. Първо трябва да й дъхна през ключалката. И ако й замириша на алкохол - никакво пускане вкъщи. Направо - ще спя на стълбите!
Другият му отговорил:
- Чуй сега един съвет от мене! Ти,пак си поркай,колкото ти душа иска! Но след това се натъпчи яко със синьо сирене! Гарантирам ти - го ще замаскира миризмата на ракия!
Пияницата благодарил сърдечно и след това се понесъл право към кръчмата! Там цапнал набързо три големи гроздови! А после,минал през супера,купил си половин кило синьо сирене и го изял всичкото!
Когато стигнал вратата на дома си,натиснал звънеца и се обадил с меден глас:
- Миличко,моля те - отвори ми! Капчица не съм близнал!
Отвътре,съпругата му отговорила подозрително:
- А,бе,я - първо ми дъхни!
Пияницата си поел дълбоко дъх,навел се към ключалката и дъхнал с всичка сила!
Зад вратата се чул възмутения глас на жена му:
- С устата,бе,простак!
Гръцка рецепта за агнешко със спанак:
- Взимас спанака и миес, миес ...
Агнеското бутце намазвас с масло, сол, цервен и церен пипер и го мятас във фурната.
Като се опеце, сипвас си едно цервено винце и ядес до насита ...
- Ами спанака?
- Спанака на кокоските.
Коментар