IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямало чипове за новите коли.
    Така ще е , като ги слагат у ваксините...

Коментар

• -Помниш ли, кога ме взе за жена?!
      -Е как, такава глупост забравя ли се...

Коментар

• На майката на Червената шапчица ѝ писнало Вълкът да оправя дъщеря ѝ. Купила едни стоманени гащи, заключила ги с катинар и пратила момичето да носи продукти на баба си. Тръгнала Червената шапчица към гората и изчезнала. Чакала майката, чакала, притеснила се и тръгнала да я търси. Среща по едно време горския и пита:
        - Приятел, да си виждал едно момиче с Червена шапка и стоманени гащи?
        - Тц, само един вълк с оксижен...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Нощ. Чука се на вратата.
          Тревожен женски глас: - Кой е?
          - Поручик Ржевски, мадам!
          - Пак ли ще говорите мръсотии и ще ми се натискате?
          - Разбира се!
          - Почакайте, търся ключа...

Коментар

• - Г-жо, не ми пишете двойка, че у нас знаете ли какво ще стане?
            - Какво ще стане? Толкова ли е лош баща ти?
            - Да, много е лош, като се ядоса на мама, ляга върху нея и така я натиска… а тя, горката, пъшка, охка…
            - Ще ти пиша аз двойка, пък ти му кажи, че аз съм виновна. С мен да се разправя…

Коментар

• Заглавие от днешните новини: "Бейби бумът продължава: Родилното отделение на „Св. Анна“ е пълно с новородени".
              Имало полза от изолацията и карантината.

Коментар

• Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• - Искате ли вашите деца да приличат на вас?
                  - Не! Защо са ми идиоти вкъщи?!

Коментар

• На съм цицоман, ама като слушам прогнозата на Ева Кикерезова по БНТ, някак си не мога да разбера какво ще бъде времето през следващите дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                      Стар евреин звъни на вратата на съсед.
                      - Завчера,Вие ли спасихте внук ми от удавяне?
                      - Да ...!
                      - А шапката му къде е???

Коментар

• Стар евреин звъни на вратата на съсед.
                        - Завчера,Вие ли спасихте внук ми от удавяне?
                        - Да ...!
                        - А шапката му къде е???

Коментар

• Един приятел се оплаква на друг:
                          - Вече ми писна! Като се прибирам късно почерпен, влизам по чорапи, тихо се събличам в банята и много внимателно
                          се вмъквам в леглото, а моята горгона веднага започва да крещи, да вдига скандали. Ужас!
                          - Ами защо не пробваш като мен. Аз като се прибера пиян, трясвам вратата с всичка сила, тръшвам се на леглото до нея,
                          щипвам я по дупето и й казвам:
                          - Скъпа, хайде сега една свирка!...
                          И никога досега не се е събуждала.

Коментар

• Един онанист стоял на прозореца и зяпал към улицата.По едно време видял някаква супер мацка с адски къса поличка и прозрачна блузка без сутиен. Нашият човек не пропуснал златната възможност и си изпердашил една яка ч*кия!
                            След има-няма половин час, сладураната отново се появила. Майсторът на ръчния труд лъснал бастуна повторно. Но ето,че в един момент, мацката минала за трети път. Онанистът се провикнал възмутено:
                            - Ей, ненаситнице! Спри се малко,че не мога да ти насмогна,ма!

Коментар

• Вицове с много смях
                              Vesela Gavrailova · 2 ч. ·
                              Един човек влязъл в малко антикварно магазинче, огледал набързо това, което било изложено, не намерил нищо интересно и тъкмо вече се канел да си тръгва, когато близо до вратата на магазинчето видял котка, която пиела мляко от малка купичка. Той веднага преценил, че купичката явно е древноегипетска - по всяка вероятност от времето на фараон Тутанкамон, 14 век преди новата ера. Човекът заговорил продавача:
                              - Извинете, господине, аз съм самотен човек и нямам нито семейство, нито приятели. А Вашето котенце толкова ми хареса!... Бихте ли ми го дали, ако обичате? То ще ми помогне да не се чувствам толкова самотен.
                              - О, не, не - отговорил антикварят. - Моите деца я обичат много и няма да понесат раздялата с нея.
                              - Но аз съм толкова самотен!... Вижте какво! Ще Ви дам 10 долара.
                              - Не, не, казах Ви - котката не се продава!
                              - Ох, защо не искате да ми влезете в положение?! Добре - ще Ви дам 50 долара.
                              След още няколко опита да навие продавача, онзи най-накрая се съгласил да продаде котката за 150 долара. Мъжът гушнал котето, но преди да излезе от магазинчето, се обърнал към продавача:
                              - А може ли да попитам нещо? Котенцето сигурно много харесва своята купичка и е свикнало да си пие от нея. Бихте ли ми я дали, за да й наливам млечице в любимата й купичка?
                              - О, не, не - казал продавачът.
                              - А ако Ви дам 10 долара?
                              - Не, не, моля Ви, това е съд от епохата на фараон Тутанкамон, 14-то столетие преди Христа... Аз така продадох вече 87 котки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Боко искал "промяна на промяната".
                                https://www.youtube.com/watch?v=PoEyIJx3uM0

Коментар

Working...
                                X