IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има две неща, които влияят на Биткойна: Elon Musk и Гери-Никол.

Коментар

• Вътрешен глас глас ми казва: "Ожени се, че на стари години кой ще ти даде една вода?", а другият вътрешен глас ми вика: "Не прави глупости, ти вода не пиеш"...
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Аз разделям жените на два типа. Такива които не вярват в чудеса и такива които са ме срещали.
        Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• - С мъжа ми можем с часове да правим с*кс, но когато свърши, винаги го вади навън...
          - Чакай, Силве, не можем да сложим този текст на песента...
          - Добре тогава... Топъл дъжд, чакан дъжд, плиснал в миг и отшумял... Как светът изведнъж стана по-красив и бял...

Коментар

• де е киро на кирия изнасяме производството зад Ураль,
            Леа Коень

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Жена, току- що прибрала се от командировка, пита малката си дъщеричка:
              - Как беше? Слуша ли, докато ме нямаше? Не плака, нали?
              - Да, мамо- отговаря детето,- слушах. А в сряда и в петък бавачката спа в леглото ми.
              - Не се казва така- поправя я бащата. - Правилно е да кажеш: "Бавачката спа при мен в леглото."
              - Не, тате, ти бъркаш! - протестира момиченцето. - При теб тя спа в четвъртък...
              Мъжа се прибира от командировка и пита детето:
              - Докато ме нямаше, един чичко идваше ли при мама?
              - Не е идвал чичко.
              - А шоколад даде ли ти?
              - Даде ми.

Коментар

• Купих си автомобил втора ръка. Имам въпрос към колегите които разбират от автомобили.
                Къде мога да си намеря по-дълга сонда за измерване нивото на маслото? Щото оргиналната не стига до маслото.

Коментар

• Въпрос на българин, бил е само на пост и молитви през последните 20 години!
                  - Костадин Костадинов брат ли е на Волен Сидеров или му е син???
                  Last edited by sinbad; 05.05.2022, 15:31.

Коментар

• Жена, току- що прибрала се от командировка, пита малката си дъщеричка:
                    - Как беше? Слуша ли, докато ме нямаше? Не плака, нали?
                    - Да, мамо- отговаря детето,- слушах. А в сряда и в петък бавачката спа в леглото ми.
                    - Не се казва така- поправя я бащата. - Правилно е да кажеш: "Бавачката спа при мен в леглото."
                    - Не, тате, ти бъркаш! - протестира момиченцето. - При теб тя спа в четвъртък...

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
                      От бойко та на киро що е то?
                      Crataegus monogyna
                      https://www.youtube.com/watch?v=VCKZZTOXA-0
                      Това ще да е нещо като: "От банкянски пипон, на харвардски галфон."

Коментар

• Шевченко играе в Милан от 1999 до 2006 г.
                        https://www.youtube.com/watch?v=k8bVG8XC-4I

Коментар

• Купувам си запалка и продавачката вика :
                          - Дължите 1 лев и 350 рубли.
                          - Ама, рубли защо?
                          - Защото е с газ!..

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            Вчера от зоопарка е избягала костенурка. Молим който я намери, да я завърти на 180 градуса!
                            Обява по радиото в Ерусалим:
                            - Вчера от зоопарка е избягал скункса. Моля който го е видял, да мине през касата на зоопарка и заплати по десет шекела!

Коментар

• България бе приета за член на валутно-курсовия механизъм ERM II

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Това е растението "непентес"

Месоядно е. Лови насекоми и ги изяжда.
                                Сериозно ви говоря.

Nepenthes
                                сори, но гледайки растението във Википедия, ми прилича на друг орган

Коментар

Working...
                                X