IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://youtube.com/shorts/TG_Bh5Ce8Hg?feature=share

Коментар

• Четирима мъже носят един трабант. Среща ги някакъв човек и ги пита:

- За какво носите трабанта? Да не би да се е счупило нещо или нямате бензин?

- Не, бе, бързаме…

Коментар

• От близката горичка се чуваше палав момински смях,който неусетно премина в женски!

Коментар

• За 33 години преход започнахме с Радка пиратка и стигнахме до Васко жабата!

Коментар

• Ако съберете статусите на тридесет самотни жени,ще получите текст на песен на Веселин Маринов!!!

Коментар

• -Скъпи, искам да живея с теб дълго и щастливо!
              -Скъпа, ако ти живееш щастливо, аз няма да издържа дълго!

Коментар

• Опитен гадател когато звънят на вратата никога не пита "Кой е?", а вместо това казва "А - а ето ви и вас!" .
                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Гид в планината обяснява на туристите:
                  - Този участък е много опасен и трябва да преминете над пропаста много внимателно. Ако се подхлъзнете и паднете съветвам ви непременно да погледнете на ляво. Открива се удивителна гледка.

Коментар

• Поручик Ржевски разкава на млади кадети как е убил мечка.
                    - Втория куршум право в сърцето, а третият контролен в главата.
                    - Поручик ами първият?
                    - С първият разгоних ромите.

Коментар

• - Обвинявам ви в шарлатанство.Продавали сте на наивните граждани елексир за вечна младост.Осъждан ли сте преди ?
                      -Да,Ваша светлост...през 1403, 1451, 1639,1893,1932 години ...

Коментар

• Прибирам се вчера към дома и ме спират за превишена скорост, а аз веднага се заоправдавах:

- Хора, знам, в грешка съм, но ми се обади съседът, че жената е с любовник вкъщи, сега е моментът да я хвана!

Полицаите ме пуснаха, без дори документите да ми проверят.

Прибирам се вкъщи и разказвам на жена си как се измъкнах тарикатски.

След седмица нея я хващат с превишена скорост и тя решава да се оправдае със същото:

- Бързам, хора, съседката ми се обади, че мъжът ми е с любовница вкъщи!

Е... проверили хората документите й, аптечката, светлините, застраховката и справки направили, и така... цели 3 часа.

Прибра се бясна...

Коментар

• Click image for larger version

Name:	momi4e.jpg
Views:	1
Size:	34.3 КБ
ID:	3972272
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Name:	iznevyara.jpg
Size:	27.9 КБ
ID:	3972270

Коментар

Name:	kalnik.jpg
Size:	40.2 КБ
ID:	3972268

Коментар

• Наташа Ростова:
                                - Поручик Ржевски, моля ви да се отнасяте с хората така, както искате те да се държат с Вас!
                                - Не говорите сериозно, Наташа! Да не очаквате да започна да правя свирки на всички?!?

Коментар

Working...
                                X