IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМИТЕ НА ЖЕНИТЕ СЕ ДЪЛЖАТ НА:
    1) НИСКО РАВНИЩЕ НА ХОРМОНИТЕ
    2) ВИСОКО РАВНИЩЕ НА ХОРМОНИТЕ
    ---------------------------------------------------------------
    Нямат мъж.
    Имат мъж.​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

През 70-те год. на миналия век, поради затваряне на Суецкия канал, корабите на БМФ плаващи посока Далечен Изток са преминавали покрай Кейптаун и Дърбан, задължително са вземали бункер и други и моряците са имали възможност да стъпят на земя преди голямото "прецапване" на Тихи океан .По него време е имало тротоари за черни, барове , автобуси и изобщо за каквото се сетиш!
      По мое време се разказваше следната история.
      Българин в Йоханесбург отива на кино. За по-евтино поискал билет на партера. Касиерката го изгледала учудено и попитала:
      - Господине, вие навярно сте нов тук?
      - Да! Как познахте?
      - На партера е само за черни. Белите са на балкона.
      Взел си билет на балкона. Приходило му се по малка нuжда. Пита съседа къде е тоалетната. Той му казва.
      - Пич, ти май си нов тука. На балкона няма тоалетна. Отиваш на първият ред и се облекчаваш.
      Какво да прави нашия, изпитата бира му давала зор отишъл на първият ред и почнал да се облекчава. Отдолу се чува:
      - Ей новият, разклати го малко не съм само аз нег** тука.

Last edited by Моабет да става; 18.10.2022, 12:53.
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Месец след началото на учебната година, майkата звъни на дъщерята първокусничка в София.
        - Какво става дъще? Говорят в студентски град студенитите пият, пушат, взимат наркотици, правят безразборен секс, встъпват в религиозни секти.
        Дъщерята учудено:
        - Какви религиозни секти?
        Last edited by Моабет да става; 17.10.2022, 17:59.
        Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• – Братле, как са нещата при вас в Одеса?
          – Ами Русия воюва с НАТО.
          – И каква е хавата?
          – Русия изгуби крайцер, 70,000 бойци, двеста самолета и разни други дреболии.
          – А НАТО?
          – Ой, Сьома, няма да повярваш! НАТО още не са дошли.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=xPjNPb8h8Ok

Коментар

• Click image for larger version

Name:	foto.jpg
Views:	1
Size:	44.8 КБ
ID:	3976671
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Name:	jaica.jpg
Size:	26.9 КБ
ID:	3976664

Коментар

• https://youtube.com/shorts/M9ti3KsKhZ4?feature=share

Коментар

• Нищо не казвам. Гледайте:
                    https://youtube.com/shorts/F7Bvdpx49vo?feature=share

Коментар

• Мъж вижда на вратата на манастир табелка "Чукане с млади монахини - 500 лв."
                      Почукал на вратата. Отворила му млада монахиня и му намигнала секси. Той й дал 500 лв. и тя казала:
                      - Моля, тръгнете по дългия коридор и влезте през последната врата вдясно. През това време аз ще се приготвя.
                      Тръгва човекът, отваря вратата, влиза и... се озовава отново на улицата. Вратата зад него се захлопва с трясък, а на нея - друга табелка с надпис "Днес Ви го начука сестра Мария."

Коментар

Name:	jena.jpg
Size:	43.3 КБ
ID:	3976598

Коментар

• Най опасното нещо при разстройство е ....кашлицата!!!

Коментар

• - Още веднъж ми кажи, че съм крава, и се развеждаме! А сега си лягам, че ме болят краката.
                            - Предните или задните!?

Коментар

• През 70-те год. на миналия век, поради затваряне на Суецкия канал, корабите на БМФ плаващи посока Далечен Изток са преминавали покрай Кейптаун и Дърбан, задължително са вземали бункер и други и моряците са имали възможност да стъпят на земя преди голямото "прецапване" на Тихи океан .По него време е имало тротоари за черни, барове , автобуси и изобщо за каквото се сетиш! Разправяли са ми случки и една от тях беше, че група от нашите момчета влиза в обществен WC без да погледнат, че е за черни. Вътре трима са на писоарите и се облекчават! Единия се обръща вижда бели и без въпроси, без оправяне, просто се разкрачва и се подпира с вдигнати ръце, съответно и другите двама замръзват по същия начин. Нашите се измъкнали тихомълком! Тоя на фотоса, може би е внук на някой от тях и си ходи така по навик!

Коментар

• Коментар

Working...
                                X