Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Комшиите в екстаз от сценаристите на Слави Трифонов
bgnow.eu
Сърбия полудя заради българска песен за Джокович / ВИДЕО
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеНа скоро ходих до психиатър. Близо час ме разпитва за семейството, работата, колегите, съседите приятелите.
Изяснил си напълно причините и последствията, разумно ми обясни проблемите ми. Даде ми и универсална рацепта: "Изпращай всеки на м@йн@та му". След това като приключи ми казва:
–Това посещение го плаща касата. Желателно е обаче за проследяване на състоянието и затвръждаване на резултатите да си запишете още няколко посещения. Цената на сеанс 200 лв.
– Благодаря докторе не мисля, че има нужда. Всичко ми стана ясно.
– Не съм убеден.
– Абе оди на м@йн@та си!
И му казвам:
- Докторе напоследък хорате не ме взимат на сериозно.
А той:
- Ти се майтапиш.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Седим няколко човека пийваме и си коментираме коли. Кой какъв дизел слага, какви добавки през зимата са нужни, каква течност за чистачките, при кой майстор за какви ремонти да ходиш и такива работи. По едно време ми писва и казвам:
- Пичове оставете ги тези коли дайте да си говорим за жени.
Всички млъкват. След малко един се окопитва и почва да разказва:
- Момчета аз миналата седмица каква мацка возих не е истина. Бедра до сливиците. И с един минижуп не ти е от работа. А и балконите и супер. Като мине колата през легнал полицай стой та гледай. И през цялото нещо приказва и се смее. Аз само подържам разговора. Кимам с глава, Аха, Да, Да, Браво, Добре, Да, Уха, Да.... По едно време мацката млъкна. И слушам отпред в дясно окачването нещо тропа. УЖАС! Майстор Киро дали ще може да го оправи или да търся фирмен сервиз.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
-
Азис: България все повече ми харесва, но мечтая за Америка. Много искам и коала
vihrogon.bg
Азис: България все повече ми харесва, но мечтая за Америка. Много искам и коала
кадри bTV, Pixabay Азис изпадна в откровение пред водещата Диана Любенова по bTV и обяви, че иска да живее и да прави музика в Америка. Той поиска тя да му пожелае за новата ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Как си Кире?
- Няма живот брат. Навън Ковид, в къщи чума.+
+
Коментар
-
Седят български и английски професор и спорят чий език е по-сложен.
- Мръсен език е Вашият! - казва българина.
- Тия Ваши неправилни глаголи направо могат да ти скъсат нервите. Да вземем глагола "to be": I am, You are, He is... Никаква логика!
Англичанинът сухо вдига рамене:
- Сър, и във Вашия език срещаме същия проблем. Да вземем глагола “идвам”: Аз идвам, Ти се мъкнеш, Той се натриса...
--------------
Как си Кире?
- Няма живот брат. Навън Ковид, в къщи чума.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Имаше очи в които да се удавиш... и нос на който да се обесиш.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар