IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-ползваните уреди във фитнеса са кантара и огледалото

Коментар

• Иванчо идва на училище и казва на учителката: - Госпожо! Аз повече няма да идвам на училище. - Защо бе, Иванчо – заинтересувала се учителката? - Заминавам за Америка. Получих писмо от дядо ми. Много му се е влошило зрението. Почти е ослепял. А той там в Америка има 2 завода, ранчо и верига магазини, затова аз трябва да отида там и да се грижа за него. - Ама Иванчо, кажи на дядо ти да направи нещо друго. – предложила учителката. - Да продаде всичко. Да дари парите на Червения кръст и да дойде тук. А тук ние в класа ще поемем шефство над него и ще се грижим за него. - Ама госпожо – отговорил Иванчо. – В писмото ясно си пише, че дядо е ослепял, а не е изкукуригал.

Коментар

• Две кифли си говорят:

- Муцка, пък да знаиш снощи излизах с интелектуалец
        - И кво, разправяй
        - Еми, ходихме на опера
        - Ауу, много яко и после
        - Ми, после ме води на гурме ресторант, храна, вино знаеш как е
        - Ауу, супер и после
        - Ми после ходихме у тях. И да ти кажа, муцка, интелектуалците имат пениси
        - Кво е туй ма муцка?!?!
        - Ми същото като х...., ама по-малко и по-меко

Коментар

• Двама евреи.
          - Моше, ако имаш два мерцедеса ще ми дадеш ли единия?
          - Разбира се!
          - Моше, ако имаш две яхти ще ми дадеш ли едната?
          - Разбира се, без проблем
          - Моше, ако имаш две кокошки ще ми дадеш ли едната?
          - Е, това не е честно! Знаеш, че имам само две кокошки...

Коментар

• Зеления сертификат не е за това , че сте здрави.
            Той удостоверява ,че сте послушни...

Коментар

• Мечо Пух не искаше да се жени, но мисълта за медения месец го влудяваше

Коментар

• ББ към ДП

- Дельо, имаш ли читав готвач?
                - Чух че Шеф Токев бил добър.
                - Добре брато, чуеш ли, че влизаме първо него вкарваме...

Коментар

• Детенце казва на майка си:
                  - Мамо, искам братче!
                  - Баща ти е в чужбина още няколко месеца, като се прибере ще говоря с него!
                  - А защо не го изненадаме?

Коментар

• Една стара стара мома не излизала навън, за да не среща мъже. Мъже – това било неприлично за нея.

— Е, какво неприлично, питали я, нали са облечени?
                    — А отдолу са голи!

Коментар

• Разликата между овчарския скок и скока в цените е, че при първия пръта се поставя отпред, а при втория - отзад.

Коментар

• Мъж от едно малко китно селце решил да отиде в големия град и да се присъедини към мафията.
                        Отишъл той при един от подчинените на най-големия бос на мафията и казал:
                        - Виж ся, пич цял живот съм живял с една мечта, искам да вляза в мафията.
                        - К'ва мафия бе? Няма мафия, махай се.
                        Разочаровал се малко нашия герой, но не се отказал. Отишъл при боса на мафията.
                        - Готов съм на всичко, искам да дойда в мафията.
                        - К'ва мафия бе? Няма мафия, чупката.
                        Още повече се амбицирал нашия човек и отишъл при Президента (И той бил в играта):
                        - Вижте сега, много ми е важно искам да вляза в мафията.
                        - К'ва мафия. Няма никаква мафия.
                        Разстроен нашият човек се прибрал в село и още като го видели го попитали.
                        - Влезе ли в мафията?
                        - К'ва мафия бе, няма никаква мафия.
                        - Аре, и тоя стана мафиот.

Коментар

• Автобусна екскурзия. Преди да стигнат границата, шофьора:
                          - Спираме за 15 минути почивка, за тоалетна, вода...
                          След петнадесетина минути шофьорът пита:
                          - Някой липсва ли?
                          Тишина.
                          Минали границата, а при шофьора отива един мъж и казва:
                          - Няма я жена ми...
                          - Но нали питах - вика ядосан шофьора - питах дали някой липсва!
                          - Ама тя не ми липсва, само казвам, че я няма..

Коментар

• vtorifront.bg
                            Беновска връчи ябълка на премиера на Северна Македония (ВИДЕО)

Коментар

• PRO4ETI.EU
                              ЕС пак в потрес: Орбан коли огромно прасе и запива с люта унгарска раки

Коментар

• Момче и момиче след бурен секс лежат прегърнати на дивана. Момичето:
                                - Скъпи кажи ми нещо, за да запомня тази вечер за цял живот.
                                - Ами... на този диван умря дядо ми.
                                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Working...
                                X