If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пътуват в Австралия биолог, физик и математик. Покрай пътя виждат пасе черна овца.
Биолога: - Вижте в Австралия има черни овце.
Физика: - Не в Австралия има поне една черна овца.
Математика: - Не в Австралия има поне една овца и тя е черна поне от едната страна.
Когато аз служех ставахме 5:50 /закръглено 6 /а командирите на отделения дневалният трябваше да ги буди 10 минути по-рано. /Което никога не ставаше./
По устав командира на всяко поделение определя дневният режим. Отбой 22:00 ставане в 6:50 - почти 8 часа сън / на теория. на практика много по-малко/ Бях за кратко и в тилово поделение където се ставаше по-късно защото офицерите и старшините пътуваха със служебен рейс и закъсняваха. За сметка на това си тръгваха рано.
5:20 - 5:30 ставахме само при учебни тревоги за да можем да изтичаме до парка да извадим машините да ни проверят и да върнем всичко преди закуска. Когато излизахме на занятия ни вдигаха посред нощ, но обикновенно знаехме предварително.
- 5:20 в школата за радисти, която беше първите 7 месеца
- 6:00 в поделението, в което ме разпределиха след школата
- 7:00 в Събота и Неделя
В Българската армия се ставаше в 5:20 ч. Ти за коя армия говориш?
Когато аз служех ставахме 5:50 /закръглено 6 /а командирите на отделения дневалният трябваше да ги буди 10 минути по-рано. /Което никога не ставаше./
По устав командира на всяко поделение определя дневният режим. Отбой 22:00 ставане в 6:50 - почти 8 часа сън / на теория. на практика много по-малко/ Бях за кратко и в тилово поделение където се ставаше по-късно защото офицерите и старшините пътуваха със служебен рейс и закъсняваха. За сметка на това си тръгваха рано.
5:20 - 5:30 ставахме само при учебни тревоги за да можем да изтичаме до парка да извадим машините да ни проверят и да върнем всичко преди закуска. Когато излизахме на занятия ни вдигаха посред нощ, но обикновенно знаехме предварително.
На вниманието на дамите. Ако мъж ви предлага неповторим секс това може да означава две неща. Първо той е реалист и знае, не може да повтори или от опит знае никоя не му дава втори път.
Мъж и жена у леглото.Oнa спи,а oн чете книга.По едно време мъжo си промушва ръката под бикините на жената и почнал да и гали марулата.
Она пита сънена:
- Ебанье ли сакаш бе омраз ?
Он отговаря:
- А не...таа па !Саках да си намокра пръсто да си прелиста страницата
Радио предаване:
- Задавейте! Много наши слушатели-мъже се обръщат към нас с подобни въпроси. Затова темата на днешното предаване е: " Трябва ли да признаем пред съпругата си, изневяра?"
По този повод сме поканили двамата водещи специалисти, началника на отделението по травматология и дългогодишният патоанатом в районното полицейско управление.
Лети един човек в самолет. Приходило му се по голяма нужда, а се оказало, че мъжката тоалетна не работи.
Отишъл при стюардесата и казал:
- Моля ви, направете нещо! Не мога повече да стискам!
- Добре, можете да използвате дамската тоалетна, но имайте предвид, че там има много бутончета, които в никакъв случай не бива да натискате!
Влязъл мъжът в тоалетната, свършил си работата, седи си доволен и се оглежда. А там всякакви копчета.Л юбопитството му надделяло и натиснал едно. Хоп – избърсали му дуп*рата. Натиснал друго. Хоп – измили му я. Натиснал трето.Хоп – напръскали го с парфюм. Видял едно, на което пишело АОТ. Натиснал го, почувствал зверска болка и припаднал.
Свестил се в болницата.
- Докторе,какво ми е?
- Със самолет летяхте ли?
- Летях!
- В дамската тоалетна бяхте ли?
- Бях!
- С бутончетата играхте ли си?
- Играх си!
- А бутончето АОТ натиснахте ли?
- Да, A какво означава АОТ?
- Автоматично отстраняване на тампона! Сега вашият "тампон" лежи в найлонова кесийка под възглавницата ви!
Коментар