Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Last edited by манимемене; 02.08.2024, 22:38.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКаква е разликата между почивката на планина и почивката на море?
На планина цените са високи, а на морето са солени
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСтаршина от ГО пита пред строя:
- Кой може да поправи радиостанцията на бронетранспортьора?
Един младеж се обажда:
- Г-н Старшина, радиостанцията на радиолампи ли е или на транзистори?
- За особенно глупавите ще повторя - на бронетранспортьора!
-Ето тук, до това дърво ще разположим консерваторията, а ей там, зад хълма - обсерваторията...
-За консерваторията е ясно- прекъсва го глас от строя - в нея ще държим консервите, а обсерватория за какво ни е?
-А вие как мислите, че ще ви оставя тук да обсерете всичко наоколо, така ли
- 3 Харесвания
Коментар
-
Цигането гледа телевизия, баща му седи на прага и пие ракия, майката се поще на миндера.
-Тате,тате, какво е това конституция?
-Не знам.
-Тате, тате, какво е това конценсус?
-Не знам.
-Тате, тате, какво е това бламирам?
-Не знам.
Майката, сърдито от миндера:
-Какво разпитваш баща си бе, не виждаш ли, че е зает.
Бащата от прага:
-Остави детето ма, нека пита, нека се учи.
- 1 like
Коментар
-
Путин и Тръмп си приказват за политика на ръба на Ниагарския водопад. Приказват там, че е шумно, а разговора е секретен. По едно време обаче решили да си изтестват охраната - доколко е вярна и всеотдайна. Тръмп извикал Джон, шефа на охраната:
- Скачай от моста!
- Не, имам семейство.
- Скачай, или ще те уволня !!!
- Не, няма да скоча !!!
И си тръгнал.
Путин извикал своя шеф на охраната:
- Сергей, скачай от тука !!!
Сергей веднага скочил. Отдолу обаче имало предпазна мрежа, тя го спряла, спасили го и го извадили горе. Тръмп го пита:
- Ти пък защо скочи?
- Ами имам семейство ...Last edited by Mateev; 03.08.2024, 00:56.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Служител на КАТ проверява шофьор.
- Гражданино Петров вие нарушихте...
- Да наистина, но днес имам рожден ден, да направим едно изключение?
Гледа катаджията в документите наистина рожден ден.
- Разбира се, днес няма да ви накажа. Поздравявам ви с празника, но ми се иска довечере да се почерпя за ваше здраве.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 6 Харесвания
Коментар
-
В курника, петелът вече остарял и не можел да си върши задълженията и стопанинът докарал млад петел. Старият петел отишъл при младия и му казал:
-Слушай ме сега. Аз съм стар вече, а тука има много кокошки. За да те харесат, ти трябва да им покажеш колко си силен. Затова вземи ме подгони.
Така и станало . Младият петел подгонил стария из целия курник. Разхвърчали се пера и перошина, кокошките започнали да кудкудякат.
Стопанинът чул, че нещо става в курника, видял, че младият петел гони стария, взел пушката и застрелял младия петел и казал:
- Омръзна ми. Трети петел взимам и все на хомосексуалист попадам.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар