IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо!
    Софокъл

Коментар

• Пътуват в Австралия биолог, физик и математик. Покрай пътя виждат пасе черна овца.
      Биолога: - Вижте в Австралия има черни овце.
      Физика: - Не в Австралия има поне една черна овца.
      Математика: - Не в Австралия има поне една овца и тя е черна поне от едната страна.
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Две блондинки разговарят:
        - Муци, днес както си вървях по улицата една кутия ми падна на главата.
        - Какво имаше в нея?
        - Празна.
        - А в кутията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение

Когато аз служех ставахме 5:50 /закръглено 6 /а командирите на отделения дневалният трябваше да ги буди 10 минути по-рано. /Което никога не ставаше./
          По устав командира на всяко поделение определя дневният режим. Отбой 22:00 ставане в 6:50 - почти 8 часа сън / на теория. на практика много по-малко/ Бях за кратко и в тилово поделение където се ставаше по-късно защото офицерите и старшините пътуваха със служебен рейс и закъсняваха. За сметка на това си тръгваха рано.
          5:20 - 5:30 ставахме само при учебни тревоги за да можем да изтичаме до парка да извадим машините да ни проверят и да върнем всичко преди закуска. Когато излизахме на занятия ни вдигаха посред нощ, но обикновенно знаехме предварително.
          - 5:20 в школата за радисти, която беше първите 7 месеца
          - 6:00 в поделението, в което ме разпределиха след школата
          - 7:00 в Събота и Неделя

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

В Българската армия се ставаше в 5:20 ч. Ти за коя армия говориш?
            Когато аз служех ставахме 5:50 /закръглено 6 /а командирите на отделения дневалният трябваше да ги буди 10 минути по-рано. /Което никога не ставаше./
            По устав командира на всяко поделение определя дневният режим. Отбой 22:00 ставане в 6:50 - почти 8 часа сън / на теория. на практика много по-малко/ Бях за кратко и в тилово поделение където се ставаше по-късно защото офицерите и старшините пътуваха със служебен рейс и закъсняваха. За сметка на това си тръгваха рано.
            5:20 - 5:30 ставахме само при учебни тревоги за да можем да изтичаме до парка да извадим машините да ни проверят и да върнем всичко преди закуска. Когато излизахме на занятия ни вдигаха посред нощ, но обикновенно знаехме предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
              В армията всички са длъжни да стават 6:00, защото толкова рано единственото желание което имаш е да убиеш някой.
              В Българската армия се ставаше в 5:20 ч. Ти за коя армия говориш?

Коментар

• В армията всички са длъжни да стават 6:00, защото толкова рано единственото желание което имаш е да убиеш някой.

Коментар

• -Скъпии , ти вече не ме обичаш...
                  -?
                  -Не ме наричаш "агънце" ...
                  -Щото вече си овца !

Коментар

• На вниманието на дамите. Ако мъж ви предлага неповторим секс това може да означава две неща. Първо той е реалист и знае, не може да повтори или от опит знае никоя не му дава втори път.

Коментар

• - Докторе, как се лекува раздвоението на личноста? Питам за един приятел.

Коментар

• Мъж и жена у леглото.Oнa спи,а oн чете книга.По едно време мъжo си промушва ръката под бикините на жената и почнал да и гали марулата.
                        Она пита сънена:
                        - Ебанье ли сакаш бе омраз ?
                        Он отговаря:
                        - А не...таа па !Саках да си намокра пръсто да си прелиста страницата

Коментар

• Радио предаване:
                          - Задавейте! Много наши слушатели-мъже се обръщат към нас с подобни въпроси. Затова темата на днешното предаване е: " Трябва ли да признаем пред съпругата си, изневяра?"
                          По този повод сме поканили двамата водещи специалисти, началника на отделението по травматология и дългогодишният патоанатом в районното полицейско управление.

Коментар

• Лети един човек в самолет. Приходило му се по голяма нужда, а се оказало, че мъжката тоалетна не работи.
                            Отишъл при стюардесата и казал:
                            - Моля ви, направете нещо! Не мога повече да стискам!
                            - Добре, можете да използвате дамската тоалетна, но имайте предвид, че там има много бутончета, които в никакъв случай не бива да натискате!
                            Влязъл мъжът в тоалетната, свършил си работата, седи си доволен и се оглежда. А там всякакви копчета.Л юбопитството му надделяло и натиснал едно. Хоп – избърсали му дуп*рата. Натиснал друго. Хоп – измили му я. Натиснал трето.Хоп – напръскали го с парфюм. Видял едно, на което пишело АОТ. Натиснал го, почувствал зверска болка и припаднал.
                            Свестил се в болницата.
                            - Докторе,какво ми е?
                            - Със самолет летяхте ли?
                            - Летях!
                            - В дамската тоалетна бяхте ли?
                            - Бях!
                            - С бутончетата играхте ли си?
                            - Играх си!
                            - А бутончето АОТ натиснахте ли?
                            - Да, A какво означава АОТ?
                            - Автоматично отстраняване на тампона! Сега вашият "тампон" лежи в найлонова кесийка под възглавницата ви!

Коментар

• Монтирах си нов безжичен домофон...
                              Click image for larger version

Name:	938295-kapan-.jpg
Views:	1
Size:	44.6 КБ
ID:	4229008

Коментар

• - Как наричате умните хора в САЩ?
                                - Туристи!

Коментар

Working...