If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С мозъка човек си мисли, че мисли. Освен това той се ползва за главоболие. Намира се в главата, директно зад носа. Когато човек киха, той капе. Мозъкът е много чувствителен орган. Поради тази причина повечето хора го използват изключително рядко.
Преди много години като почнат рекламите можеше да отидеш до хладилника и да се върнеш обратно. Сега като почнат рекламите, спокойно може да отидеш до Кауфланд или Лидъл и да се върнеш без да си изтървал нищо.
-Муцка , от новия ти получаваш ли оргазъм ?
- Не , само пари...
Две приятелки си говорят на кафе:
- Винаги съм искала да се омъжа по любов!
- И какъв е проблема?
- Ми тъкмо се влюбя в някой и се окаже, че той няма пари!
Учителката пита Иванчо:
- Иванчо кое тежи повече - 1 кг пирони или 1 кг вълна?
- Пироните, г-жо!
- Иванчо, пак не си разбрал става въпрос за 1 кг пирони и 1 кг вълна - еднаква тежест имат!
- Еми, щом имат еднаква тежест дайте да ви пусна 1 кг пирони от 1 метър върху главата, а вие ми пуснете 1 кг вълна от 1 метър върху моята глава!
Домашен лекар - ДИАГНОЗА или как да си направите безплатен анализ на урината:
- Излез без да закусваш и уринирай в градинката пред блока
- Ако се събират мравки, диагнозата е Диабет
- Ако струйката е върху обувките - Простата
- Ако излиза пара в студа и има мирис на скара - Холестерол
- Ако докато го вадиш те заболи китката - Артрит
- Ако се върнеш в къщи и си забравил да го прибереш - Алцхаймер
- Ако въобще не излезеш да пикаеш - Деменция
- Ако си се напикал още докато спиш - Енуреза
- Ако въобще не можеш да го намериш в гащите - Еректилна дисфункция
От аукционната къща съобщават, че китайският предприемач в областта на криптовалутите Джъстин Сун е наддал за инсталацията "Комедиант" на италианския визуален артист в сряда, за да се сдобие с нея от шест други конкуренти.
През следващите дни аз лично ще изям банана
Явно въпреки напреднъка в производството и положителният търговски баланс в комунистически Китай все още имат проблеми с доставката на банани. Китайците се справят с проблема кой както може.
От аукционната къща съобщават, че китайският предприемач в областта на криптовалутите Джъстин Сун е наддал за инсталацията "Комедиант" на италианския визуален артист в сряда, за да се сдобие с нея от шест други конкуренти.
"През следващите дни аз лично ще изям банана като част от това уникално артистично преживяване", е цитиран да казва Сун.
Според "Ню Йорк Таймс" бананът с тиксо - сега може би един от най-скъпите плодове, продавани някога - всъщност е бил купен по-рано през деня за едва 0,35 долара.
Това е голата истина.
Началната цена е била 1.5 милиона долара, но след наддаване на 7 претендента, цената достига 6.2 милиона долара.
Светът трябва да е полудял.
Достойно е за виц, въпреки че в действителност е трагично:
Из записите на космонавта Алексей Леонов:
"Руската космонавтика е комедия на ужасите. Астронавтът, който успя да излезе в открития космос за първи път в човешката история, не можa да се върне по нормалният начин обратно.
"
Siguren ли си че това е руска история. Защото един рускиастроном я разправя за мисля аполо 15, тези работи с излизането и влизането, ги няма, но историята с ръчното пилотиране и използуване на секстанта, ги разказа и той. ГОвореше че това което са направили си е направо висша навигация
Коментар