IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/reel/1125915908990791
    Рядка волна птичка!

Коментар

• - Аз бях поканен на инагурацията на президента Тръмп, но отказах поради принципни съображения
      (Плевнелиев)

Коментар

• "Рядко играя футбол, защото няма време. Ходя на фитнес почти всеки ден - 7 часа сутринта тренирам, защото нямам време. И след това уча английски език. Вече 9:30 часа съм в офиса. Не съм почивал нито един ден от 15-ти март. И преди това не бях почивал. Постоянно имам някакви ангажименти. Не пътувам - няма кога. Дошъл съм да помогна на футбола да се развие. Нямам притеснения дали някой ще ме сваля".
        /Георги Иванов-Гонзо/

Коментар

• Първоначално изпратено от grestar
          СИНБАД, пускай вицовете на кръгъл час да ги четем набързо,
          че разни шмотляци ги трият, дето не били по темата, темата е ВИЦОВЕ, вре .
          Според новите евро стандарти, от март 2025год. нямаш право да риташ жена си в м@дете!

Коментар

• Коментар

• Просто Киро беше поздравен от прокуратурата с пожеланието "За много години".

Коментар

• Жена към мъжа си:
                -Имаш си любовница, нали?
                -Ти луда ли си! На още една да и гледам сериалите...

Коментар

• 9 януари бил ден на изневерите! Ама казвайте ги тия неща по-рано бе хора!
                  Вместо да си вдигам кръвното с разни олигофрени можех да организирам нещо по -така...

Коментар

• Click image for larger version

Name:	472353063_9099608516762489_9032750249030647590_n.jpg
Views:	1
Size:	87.7 КБ
ID:	4238414

Коментар

• Загубих гласа си. Влизам в магазина да си купя цигари и показвам кутията. Продавачката се рови, рови и ми вика:
                      - Нямам с белодробни заболявания, да ви дам ли с инфаркт?

Коментар

• Пуснете си звука

https://www.facebook.com/reel/561472880191017

Коментар

• Бях само на 17 години. Отидох да си купя презерватив в аптеката. В онези дни трябваше да положиш доста усиля над себе си, за да помолиш аптекар за презерватив, защото в градчето всички ме познаваха, дори и младата аптекарка (която май се казваше Петранка). Тя забеляза, че съм доста смутен. Подаде ми пакетче и ме попита дали знам как се използват. Честно си признах, че не знам. Тя извади един презерватив от пакетчето и го нахлузи на палеца на ръката си. Обясни ми, че така се проверява дали приляга плътно и докрай. Явно съм имал доста разстроен вид. Тогава тя се огледа и като се увери, че в аптеката няма никой друг, отиде до вратата и я заключи. Хвана ме за ръката и ме заведе в склада, съблече си блузката и си смъкна сутиена. "Това възбужда ли те?"-попита ме тя, а аз само стоях със зяпнала уста и кимах. Тя ми каза, че е време да си сложа презерватива. Докато го слагах, тя си смъкна полата и гащичките и легна на масата. "Давай по-бързо"-прошепна ми тя-"Нямаме много време". Обладах я. Това беше толкова великолепно, че аз не издържах дълго и скоро свърших. "Сложи ли си презерватива?" с подозрение ме попита тя. "Разбира се!"-гордо отвърнах аз и и показах палеца си с нахлузения презерватив.

Коментар

• Много добра реклама

https://www.facebook.com/reel/9401493503214917

Става и за групата какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Това просто го изтрий. Уникална простотия си сътворил.
                              Не аз! Една фея!!!

Коментар

• Сексът е като вишути: редовно, задочно, платено и онлайн

Коментар

Working...
                                X