IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
    Най много се нервя като видя свободно място за паркиране, а съм без колата!!!
    И когато тръгнеш да паркираш на него-то вече е заето.

Коментар

• Най много се нервя като видя свободно място за паркиране, а съм без колата!!!

Коментар

• Путин се свързал вчера с духа на Сталин и угрижено попитал:
        - Дорогой Йосиф Висарионович, отново германски танкове напредват в Курска област и смазват армията ни. Какво да правя?
        Духът на Сталин го погледнал директно в очите, доколкото било възможно с ботоксовите цепки на Путин, и отвърнал категорично:
        - Така... Има един единствен начин: Първо искаш "ЗАЕМ-НАЕМ" от САЩ, а после укрепваш фронта с украинци.

Коментар

• Рибар се хвали пред колеги:
          - Само да знаете, че като извадих шарана, нивото на язовира спадна с половин метър ...

Коментар

• Починала на Пешо жената. На погребението стоял любовникът ѝ и неутешимо плачел. Пешо го потупал по рамото и рекъл:
            - Стига рева бе! Я пак че се оженим...

Коментар

• Добър начин за отслабнете, яжте толкова пъти за деня, колкото пъти сте правили секс в същия този ден!

Коментар

• Между приятелки:
                - Офф Диде, вчера се скарах с мъжа ми за отпуската. Аз искам на море!
                - А той?
                - Ами той иска да идва с мене .....

Коментар

• - Всеки ден ли пиете още от сутринта?
                  - Аааа не, в Неделя пием още от Петък ...

Коментар

• В блок комшията от горният етаж имал 7 деца, а от долният нито едно. Съседа отдолу попитал:
                    - Абе комши, как да имам и аз дете?
                    - Много малко ти трябва, сапун, хавлия и метла с дълга дръжка.
                    - Това лесно. А после?
                    - Вкарваш жена ти в банята. Изкъпаш я хубаво. После я изсушаваш с хавията.
                    - И това ли е всичко? А за какво ми е метлата?
                    - Да тропнеш по тавана и слизам.
                    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• - Дафино, свали гащите, че комшиите идват да играем на карти! От простора ма, оууу. Ей загубена жена, ей!

Коментар

• Един мъж тръгва в командировка и казва на жена си:
                        - Сийке, като замина, ако изневеряваш, поне вземай пари, щото и без това нямаме много!
                        - Добре Иване.
                        След два месеца Иван се прибира и гледа чисто нов Мерцедес, спрян пред входа. Качва се в апартамента и се хваща за главатаа - вътре всичко е чисто ново - обзавеждане, кухненска бяла и черна техника, телевизори, климатици, компютри и т.н.
                        - Сийке, откъде са всичките тези неща ма?
                        - Ми Иване, ти нали ми каза като ти изневерявам, поне да вземам пари?!
                        - Ама ти и 10 лева не струваш!
                        - Че аз по повече не съм и искала ....

Коментар

• Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Еврейка се разхожда с двете си деца в Одеса. Среща я позната и пита:
                              - Какви сладки дечица! На колко години са?
                              - Адвоката е на пет, а доктора на три.
                              Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Не са богатство онези 1000 лв., който мъжът внася в семейния бюджет. Богатство са онези 100 лв., за които жената не знае ...

Коментар

Working...
                                X