If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Рядко играя футбол, защото няма време. Ходя на фитнес почти всеки ден - 7 часа сутринта тренирам, защото нямам време. И след това уча английски език. Вече 9:30 часа съм в офиса. Не съм почивал нито един ден от 15-ти март. И преди това не бях почивал. Постоянно имам някакви ангажименти. Не пътувам - няма кога. Дошъл съм да помогна на футбола да се развие. Нямам притеснения дали някой ще ме сваля".
/Георги Иванов-Гонзо/
9 януари бил ден на изневерите! Ама казвайте ги тия неща по-рано бе хора!
Вместо да си вдигам кръвното с разни олигофрени можех да организирам нещо по -така...
Загубих гласа си. Влизам в магазина да си купя цигари и показвам кутията. Продавачката се рови, рови и ми вика:
- Нямам с белодробни заболявания, да ви дам ли с инфаркт?
Бях само на 17 години. Отидох да си купя презерватив в аптеката. В онези дни трябваше да положиш доста усиля над себе си, за да помолиш аптекар за презерватив, защото в градчето всички ме познаваха, дори и младата аптекарка (която май се казваше Петранка). Тя забеляза, че съм доста смутен. Подаде ми пакетче и ме попита дали знам как се използват. Честно си признах, че не знам. Тя извади един презерватив от пакетчето и го нахлузи на палеца на ръката си. Обясни ми, че така се проверява дали приляга плътно и докрай. Явно съм имал доста разстроен вид. Тогава тя се огледа и като се увери, че в аптеката няма никой друг, отиде до вратата и я заключи. Хвана ме за ръката и ме заведе в склада, съблече си блузката и си смъкна сутиена. "Това възбужда ли те?"-попита ме тя, а аз само стоях със зяпнала уста и кимах. Тя ми каза, че е време да си сложа презерватива. Докато го слагах, тя си смъкна полата и гащичките и легна на масата. "Давай по-бързо"-прошепна ми тя-"Нямаме много време". Обладах я. Това беше толкова великолепно, че аз не издържах дълго и скоро свърших. "Сложи ли си презерватива?" с подозрение ме попита тя. "Разбира се!"-гордо отвърнах аз и и показах палеца си с нахлузения презерватив.
Коментар