IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Покрай световното един шейх се запознал с важна клечка във фифа. И от дума на дума станало въпос за секс , шейха искал да научи нещо ново.
    -Лепят ми се всякакви ; банкерки , журналистки , поетеси, коя от коя по-учени...
    На другия ден шейха извикал главня евнух:
    -Сменям харема. Моите са много прости. За две семици да си набрал нов харем от учени жени!
    В уречения ден евнуха представя харема:
    -Имаме две професорки ,3 докторки и....
    А шейха нетърпеливо го прекъснал:
    -Доведи ми онази с най-големия г3

Коментар

• Стремеки се да се отделиш от стадото, попадаш в стадото на стемящите се да се отделят от стадото.
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Една стара мома повикала нотариуса, за да състави завещанието си.
        Нотариусът:
        - Какво искате да завещаете?
        - Имам 40000$ на сметка!
        - И как бихте искали да ги разпределите?
        - Разбирате ли, цял живот съм живяла сама, почти не съм излизала от вкъщи, и затова бих искала, погребението ми да се помни дълго от всички. Искам да завещая 35 хиляди за погребението си.
        - За 35 хиляди може да се организира доста сносно погребение! А какво ще правите с останалите пет хиляди?
        - Разбирате ли, никога не съм имала мъж... Затова искам за пет хиляди да намеря някой мъж, който да ми даде малко любов!
        Нотариусът оформил цялата документация и казал, че ще се опита да намери такъв плейбой. Като се върнал у дома, разказал всичко на жена си. Тя му казала, че за 5 бона сама ще го закара до тази жена и няма да счита това за измяна.
        На сутринта тя закарала мъжа си до дома на възрастната госпожица и останала да го чака в колата. Минал час, два, но мъжът й не се появявал.
        Тогава жената на нотариуса започнала да свири с клаксона.
        Отгоре се отворил прозореца, показал се нотариуса и казал:
        - Скъпа, вземи ме утре сутринта. Тя реши да бъде погребана за сметка на общината...

Коментар

• И да знаеш,че ако не ми дадеш да ям,ще отида у съседката!
          -Че върви бе,да не съм те хванала за рогата!

Коментар

• Не се присмивайте на хората, защото и на вас ще ви се случи!!!
            - Ахаха ха хах ха, Бил Гейтс, милиардер скапан!!!

Коментар

• Абе, Айде налей още едно вино!

https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-t...p-tapotii.html

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                Двама дядо Коледовци набили известен депутат.
                Да благодарим на " Български пощи" за доставените писма...
                По-добре ще е да дойде един Бойнг с 480 дядо Коледовци! Така подаръци ще има за всички... депутати.

Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Двама дядо Коледовци набили известен депутат.
                  Да благодарим на " Български пощи" за доставените писма...

Коментар

• https://youtube.com/shorts/ExKvLsKZOvE?feature=share

Коментар

• Днес в МОЛ-а видях заплатата си на етикет за обувки!

Коментар

• На вниманието на мъжете:
                        Ако една жена е с пола, значи краката и са епилирани. А щом са епилирани, ще и е обидно, ако е напразно...!

Коментар

• Човек не си избира родителите

-- АГ Шейново

Коментар

• В Русия изобретили водка 200 градуса. Мислили, мислили върху кого да я изпробват и решили да отидат при комбайнера - той здрав мужик, пие много, много работи...Отишли при комбайна, казали му:
                            - Направили сме нова водка, искаме да пийнеш да ни кажеш как е, добра ли е?
                            Комбайнера взел шишето, нагълтал се добре и си се качил да работи.
                            Застанали тия отстрани да наблюдават ефекта.
                            Комбайна си се движи, всичко си е нормално. По едно време спрял, комбайнера скочил и започнал да се въргаля по земята. Пак се качил в комбайна и продължил работа. Но след малко се повторило същото - скочил на земята и пак взел да се въргаля...
                            Мъжете се спогледали:
                            - Ей, май ще го уморим тоз, да го питаме какво му става.
                            Отиват при него и го питат как е, а той отговорил:
                            - Страшна водка, само че като пръдна ми се пали ватенката, и се търкалям да я гася...
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Като я срещнах си пожелах да остарея с нея, обаче не очаквах това да стане за 2 години.

Коментар

• Блондинка отива в кафето и сочейки термоса, който носи със себе си, вика на бармана:
                                - Работя в офиса отсреща и ме пратиха за кафе! В тоя термос нали може да съберете 7 кафета?
                                - Да, няма проблеми, ще си съберат.
                                - Добре тогава, дайте ми 2 къси и 2 дълги без захар, едно късо със сметана, едно дълго с 1 лъжичка захар и едно късо с 5 лъжички захар.

Коментар

Working...
                                X