Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеАко някой ден отворя хранителен магазин, ще го нарека
"Стомашни потреби".
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЧовек не си избира родителите
-- АГ Шейново
- Вече ми викай чичо Гошо!
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 4 Харесвания
Коментар
-
Когато бях малък майка ми и баща ми не се обичаха и си изневеряваха. После се разведоха. Скоро след това мама попадна в автомобилна катастрофа и загина. С брат ми останахме да живеем в старият дом на баба ми. Сестрата на баба беше алкохоличка. Всички живеехме със парите които баба получаваше от държавата и нейните спестявания. Чичо ми Анди едва избягна затвора пак с пари от баба. Брат ми се ожени и ни напусна. Вече почти не ни се обажда. Баба наскоро умря и се наложи баща ни който е на 73 години да почне работа за да издържа семейството. Вероятно след време аз ще трябва да поема тази грижа.
Принц Уйлям.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 14 Харесвания
Коментар
-
черен хумор
- Докторе, а след време ще мога ли да ям сладко ?
- Абе, кво сладко, бе ?
- Е, за в бъдеще питам ...
- Кой ще ти даде бъдеще с тоя корем и кила бе, ти наивен ли си ?
-----------------------------------------------
- Докторе, ами сега какво ще правим ?
- Въпроса е какво да спреш да правиш,
защото от толкова безразборно и обилно правене си на тоя хал.Last edited by Бедният брoкер; 31.12.2022, 16:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Покрай световното един шейх се запознал с важна клечка във фифа. И от дума на дума станало въпос за секс , шейха искал да научи нещо ново.
-Лепят ми се всякакви ; банкерки , журналистки , поетеси, коя от коя по-учени...
На другия ден шейха извикал главня евнух:
-Сменям харема. Моите са много прости. За две семици да си набрал нов харем от учени жени!
В уречения ден евнуха представя харема:
-Имаме две професорки ,3 докторки и....
А шейха нетърпеливо го прекъснал:
-Доведи ми онази с най-големия г3
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар