IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде да ви разкажа една от моите приказки за силата на психологията.
    Настрадин Ходжа цяла нощ гулял в кръчмата и с големите приказки се обзаложил, че ще изпие на сутринта морето и даже поканил цялото село да гледа. На сутринта ще не ще отишъл на брега тъй като всички се събрали да гледат. Тъкмо се навел, обърнал се и казал: Ще изпия морето при едно условие, всички да си затворят очите и никой не трябва да си мисли за маймунско дупе. И докато се наведе едно дете извикало - аз си помислих, след него се обадил друг, трети четвърти, всички си мислели за това което им забранил. Хайде сега колко от четящите тук да кажат, че не са мислили за "маймунско дупе".

Коментар

• Това че момичетата изчезнаха от темата е много лош знак, женската интуиция е много адекватна.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        До вчера се кълнехте във вярност на "Капитала" на Маркс,
        днес се кълнете в православната митология
        Забравили сте (или не знаете), че сме просто
        империя: Eukaryota Еукариоти
        царство: Animalia Животни
        тип: Chordata Хордови
        подтип: Vertebrata Гръбначни
        инфратип: Gnathostomata Челюстни
        надклас: Tetrapoda Четирикраки
        клас: Mammalia Бозайници
        подклас: Theria Живородни бозайници
        инфраклас: Placentalia Плацентни
        разред: Primates Примати
        подразред: Haplorrhini Маймуни
        Бе ти кога стана Дарвинист?!

Коментар

• До вчера се кълнехте във вярност на "Капитала" на Маркс,
          днес се кълнете в православната митология
          Забравили сте (или не знаете), че сме просто
          империя: Eukaryota Еукариоти
          царство: Animalia Животни
          тип: Chordata Хордови
          подтип: Vertebrata Гръбначни
          инфратип: Gnathostomata Челюстни
          надклас: Tetrapoda Четирикраки
          клас: Mammalia Бозайници
          подклас: Theria Живородни бозайници
          инфраклас: Placentalia Плацентни
          разред: Primates Примати
          подразред: Haplorrhini Маймуни

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Така говориш , защото никога не си изпадал много тежка критична ситуация. Тогава човек се сеща за майка си и за името господне.
            Мога да потвърдя за ситуации, когат мислиш, че краят ти е съвсем близо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

А, ще ме остави да се мъча в очакване ли? Еба си и садиста...
              Така говориш , защото никога не си изпадал много тежка критична ситуация. Тогава човек се сеща за майка си и за името господне.

Коментар

• Разбира се че него имам предвид.

Ако сме послушни и мислим като Него, Той ще ни даде червени точки. Иначе ще ни пише черни точки

Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

А, имаш предвид Ив_макс ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Нямам предвид Бог в религиозния смисъл
                  А, имаш предвид Ив_макс ли?

Коментар

Нямам предвид Бог в религиозния смисъл. Този Бог от религията е също човешко творение

Коментар

​​​​​​ Няма да те убие в следващите три дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Бог има две лица на сътворител и на унищожител, както и ние самите също.
                        Не можем да определим какво е Бог, ние хората. Такова му е определението в хорските глави.
                        Ама във Ветхия завет ги върши едни... не ти е работа!

Коментар

• Е, то със сигурност не е такова, за каквото го представят религиите. Няма да те убие в следващите три дни

Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Разбира се.
                          Аз само изказвам обосновано предположение.
                          Нека сега ме убие това божество с мълния, защото казвам, че го няма.
                          Експеримент...
                          Ако не се обадя до три деня - фанала ме е мълнията на божеството

Коментар

Чел ли си Ветхия завет или говориш наизуст?
                            Аз съм го чел. Не веднъж. Яхве е едно от най-кръвожадните божества от познатите на хората.
                            Бог има две лица на сътворител и на унищожител, както и ние самите също.

Коментар

Не бих твърдял такова нещо
                              Разбира се.
                              Аз само изказвам обосновано предположение.
                              Нека сега ме убие това божество с мълния, защото казвам, че го няма.
                              Експеримент...
                              Ако не се обадя до три деня - фанала ме е мълнията на божеството

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Чакай малко...аз исках да знам какво мислиш как се : формира авторитета. Като имам предвид АВТОРТЕТ като човек на който се вярва а не личен авторитет.

Казваш завистта и страха...не мога да хвана връзката що мислиш така...
                                Ами замислих се за хората, които са авторитети за мен- свъзващото звено е, че притежават качества, на които се възхищавам и бих искал да имам, т.е. чиста завист от моя страна, за страха смятам е ясно- той е най-доминантната човешка емоция, така че носителя му притежава безспорен авторитет.

Коментар

Working...
                                X