Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеот това всичко...само илюминат със сигурност не си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Как мислиш да се включиш с двете ръце?
и от това не хващаш нищо...язък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРуски евреин
Соросоид, илюминат, банкстер, наивник, вещер, гей и също гърбав, грозен и сакат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
До скоро твърдеше че Мишо е безкрайно наивен , са па стана евреин. Май книгата ти по психология няма да стане бестселър.
За портокола...не съм казал че е евреин казах че ако е...едва ли ще каже. Което е доста разлчино.
Това че е наивен смятам за шестнайсти път го казвам....е на база на начина му на мислене спрямо това което пише и тезите които защитава. На няколко пъти отбелязах че ако това е в следствие на преследване на някаква цел....е друга работа. Но мен истината не ме интересува. Аз коментирам това което виждам... спрямо това което мисля. А какво е в действителност ми дреме на оная работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Ама аз не съм против гейовете. А относно жените гейове съм с две ръце за ако се включа и аз най вече))
- 1 like
Коментар
-
Ама аз не съм против гейовете. А относно жените гейове съм с две ръце за ако се включа и аз най вече))
? Както казвал бай ти ганя, маджарите не ги понасям, ама виж срещу маджарките нямам нищо против
Коментар
-
Соросоид, илюминат, банкстер, наивник, вещер, гей и също гърбав, грозен и сакат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ревнувам. Аз тъкмо влизам в образа. Ти сега ми натрисаш конкуренция. Може ли такова нещо? Да оставиш бай ти пфайзер разочарован. Не уважаваш ти старото поколение. Тц.))
Коментар
-
Аз, като съм българин, да не би да съм нещо повече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеДо скоро твърдеше че Мишо е безкрайно наивен , са па стана евреин. Май книгата ти по психология няма да стане бестселър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕ, не знам Селена това защо го казва. Може би защото гроздето е кисело
Коментар
-
едва ли ще ти каже дори да е.
Коментар
Коментар