IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Е, не знам Селена това защо го казва. Може би защото гроздето е кисело
    Ами за мен е кисело верно е...щото ям праскови и сливи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
      от това всичко...само илюминат със сигурност не си.
      Дай да го вържем с темата за маските. През погледа на някой аз съм гей, а Мишо еврей, ти най-вероятно Бармалей. Еба ти кривите огледала, с които ни виждат околните.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

Как мислиш да се включиш с двете ръце?
        ами нали са две....с ръцете щото кат са лесбийки няма как с друго.

и от това не хващаш нищо...язък.

Коментар

Руски евреин

Соросоид, илюминат, банкстер, наивник, вещер, гей и също гърбав, грозен и сакат
          от това всичко...само илюминат със сигурност не си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

До скоро твърдеше че Мишо е безкрайно наивен , са па стана евреин. Май книгата ти по психология няма да стане бестселър.

За портокола...не съм казал че е евреин казах че ако е...едва ли ще каже. Което е доста разлчино.

Това че е наивен смятам за шестнайсти път го казвам....е на база на начина му на мислене спрямо това което пише и тезите които защитава. На няколко пъти отбелязах че ако това е в следствие на преследване на някаква цел....е друга работа. Но мен истината не ме интересува. Аз коментирам това което виждам... спрямо това което мисля. А какво е в действителност ми дреме на оная работа.

Коментар

Ама аз не съм против гейовете. А относно жените гейове съм с две ръце за ако се включа и аз най вече))
              Как мислиш да се включиш с двете ръце?

Коментар

Ама аз не съм против гейовете. А относно жените гейове съм с две ръце за ако се включа и аз най вече))
                Лезбиец ? Както казвал бай ти ганя, маджарите не ги понасям, ама виж срещу маджарките нямам нищо против

Коментар

Руски евреин
                  Пропусна с брадавици по носа и косми в ушите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ревнувам. Аз тъкмо влизам в образа. Ти сега ми натрисаш конкуренция. Може ли такова нещо? Да оставиш бай ти пфайзер разочарован. Не уважаваш ти старото поколение. Тц.

Коментар

Руски евреин
                      Хубаво, няма лошо.
                      Аз, като съм българин, да не би да съм нещо повече?

Коментар

• Руски евреин

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                          До скоро твърдеше че Мишо е безкрайно наивен , са па стана евреин. Май книгата ти по психология няма да стане бестселър.
                          Потърси “сорса” обаче. Сорсът на това премъдро предположение не е наш Ив.

Коментар

• Характерно е за евреите, че крият, че са евреи, живеейки сред хората.

От друга страна, евреинът има строга забрана да се отказва, даже само на думи, от еврейската си същност.

И сега аз чакам отговор на въпроса ми към Money - евреин ли е или не?

Аз не съм евреин.

Коментар

Е, не знам Селена това защо го казва. Може би защото гроздето е кисело
                              Щото това са генетични програми да си ги мерите там ... ма пътем и мене ме огеиха

Коментар

едва ли ще ти каже дори да е.

Коментар

Working...
                                X