Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Развиваш кухи теории, които не могат да се приложат на практика и които лесно се оборват, защото не отговарят на елементратните факти от живота
Така и не разбрах как на практика да приложа теориите ти за успеха
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Ама преди да стигна до тука с теориите...кво ли ми е коствало а? дали имаш представа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Почти познах.
Все пак не съм шаман.Няма да споря. Ще спя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Грешка! ENFP
Лека!
Все пак не съм шаман.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Кви графики кви пет лева, приказвам ти за машин лърнинг алгоритми, където твоите хора няма как да са измислили нищо новопитай ги ако не ми вярваш как си правят алгоритмите, какво вкарват в тях. На 100% съм убеден че вкарват исторически данни за търговия и ги тестват пак на исторически данни от търговия - просто няма друг начин.
Коментар
-
Единственото по-смело е ISFP, но дори тук не бих си го позволил...
Лека!
Коментар
-
Ама преди да стигна до тука с теориите...кво ли ми е коствало а? дали имаш представа?
- 1 like
Коментар
-
Пример за истина - с теб имаме различни възгледи. Но за протокола - аз нямам проблем с това, нито друг някакъв проблем, който се опитваш да ми вмениш.
Че имаме различни възгледи ли ? Това ли ти е истината дет се сети... Аз даже до думата възглед...не съм стигнал....след като съм разменил две изречения с теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТа....мисълтта " Истина е това в което вярваш" Иска да каже...че абсолютна истина няма...че за всеки истината е различна...и че за всеки истината е това в което вярва без значение дали е истина...или не за друг.
Я дай пример за някаква истина.
Коментар
-
Кой ти говори на теб се питам?))
- 1 like
Коментар
-
Нищо подобно. Извинявай. Ама от преди 1-2 години съм мръднал и аз малко...по отношение на алгортмите.
Ако си представяш алгоритмична търговия на база на графики..това вече и децата не ползват....всъщност ползва се...от такива с малко повече пари дето ползват готови алгоритми кат на интерактив и другите...но тях аз въобще не ги броя за участници. те са в 1 %....
Търговията е на база на други неща...само ние имаме малко под 50 алгоритъма за различни инструменти и ситуации и цели. И в момента инвестираме в едни други алгоритми с елементи на изкуствен интелект и ние...
Например...кво да напрай компютъра ако види определено движение от определени места...или получи някаква информация....или търгува планирано актив в определен диапазон...или други неща дет не са за разправяне....
питай ги ако не ми вярваш как си правят алгоритмите, какво вкарват в тях. На 100% съм убеден че вкарват исторически данни за търговия и ги тестват пак на исторически данни от търговия - просто няма друг начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЕбаси ся как ме заби... като не знам Кришна какво е написал.
Ма предполагам, дори ти ще се съгласиш, че човек не може да разбира от всичко.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Разбира се, че си. Дълго мислиш по някакви въпроси развиваш теории и ни ги поднасяш във форума. Защитаваш ги пламенно, а после си променяш мнението.
Такъв патерн съм забелязал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Тези алгоритми как мислиш че се правят. Правят се от хора, които поради липса на по-добра информация използват в създаването на алгоритмите исторически данни и преди да ги пуснат на реално пак ги тестват на исторически данни. В самите алгоритми по този начин емоциите на хората на пазара са имплицитно вградени - няма как да ги изкараш. Но тези шарлатани приказват как при алгоритмичната търговия нямало емоции - напротив самите им алгоритми са пропити с емоции, емоциите на десетилетия трейдъри - но с много по-слаба възможност за промяна на емоциите в действие. Нещо което всъщност хората могат да го направят, но не и алгоритмите.
Ако си представяш алгоритмична търговия на база на графики..това вече и децата не ползват....всъщност ползва се...от такива с малко повече пари дето ползват готови алгоритми кат на интерактив и другите...но тях аз въобще не ги броя за участници. те са в 1 %....
Търговията е на база на други неща...само ние имаме малко под 50 алгоритъма за различни инструменти и ситуации и цели. И в момента инвестираме в едни други алгоритми с елементи на изкуствен интелект и ние...
Например...кво да напрай компютъра ако види определено движение от определени места...или получи някаква информация....или търгува планирано актив в определен диапазон...или други неща дет не са за разправяне....
Коментар
-
Еми хубо....теоретик съм)))
Такъв патерн съм забелязал
Коментар
Коментар